Φ loliş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 selam arkadaşlar bende artık sizinleyim..ortam çok hoşuma gitti ve bende burda olmalıyım dedim 21yaşındayım ve istanbulda yaşıyorum öğrenciyim..ayrıca başka bir internet sitesinde yöneticilik yapıyorum...ama burayıda çok sevdim tesadüfen karşılaştım bu forumla! iykide karşılaştım Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 hosgeldin sevgiler Alıntı
Φ loliş Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 hoşbulduuk teşekkürederim:D Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Hos geldin lolis Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 hoş geldin loliş aman bizi buradan atma sakın Kolay Gelsin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 hoş gelmişsin.................... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 avatarın harika sevgiler Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 loliş bende öğrenciyim ne okuyosun sen bakim valla bağımlılık yapar burası sölim bende tesadüfen buldum 4 senedir burdayım hala foruma katılmıyodum o ayrı şey ama chattekilere beni sor herkes LaRsiE ye takılmak mı ALLAH korusun der namımız duyulmus ne yapalım )) iyi vakitler geçirmeni dilerim Alıntı
Φ loliş Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2005 teşekkür ederim bu sıcak karşılama için teşekkür ederim .iç mimarlık okuorum yedi bitirdi bu okul beni:D Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.