Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 s n o u ı c yukarıdaki harfler belli bir özelliğe göre diğerlerinden farklıdır? hangisi hangi sebeple farklıdır?? Alıntı
Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Taurus ''n'' diyor.Diğer harflerin noktalı olanlarıda varmış çünkü.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Taurus ''n'' diyor.Diğer harflerin noktalı olanlarıda varmış çünkü.. Taurus bence haklııı Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Taurus ''n'' diyor.Diğer harflerin noktalı olanlarıda varmış çünkü.. ah taurus ahhh.bi de konuşabil sen sen daha neler söliceksin ama o zaman taurusa söyle de doğruymuş Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Ya bu Düldül'ün kusuruna bakmayın siz.Benden duyup duyup yazıyor buraya.. Teşekkürler Mosyna.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Ya bu Düldül'ün kusuruna bakmayın siz.Benden duyup duyup yazıyor buraya.. Teşekkürler Mosyna.. atla bi turda seni gezdirsin:lol: Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Düldül at mı? yeni soru bu mu? bakalım kim cevaplayacak? bunu cevaplayan bu forumun en zekisi olsun bari Alıntı
Φ SERMİN Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Aşkolsun Gloria,dalga geçmesene. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Aşkolsun Gloria,dalga geçmesene. cicimmm dalga geçmiyorum yaaaaaa niye senle dalga geçim ki ben seni cok severim bilirsin sen Alıntı
Φ SERMİN Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Sorma ya,bende sizi özledim.Zaman yokki gireyim. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Sorma ya,bende sizi özledim.Zaman yokki gireyim. ben de özledimm seni cicimmmmmmm arada gel iyi oluyor boyleee özlem gideririz Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Taurus ''n'' diyor.Diğer harflerin noktalı olanlarıda varmış çünkü.. bu düldül'ü bir yerden tanıyorum gibi... dur bakali nolcek.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 bu düldül'ü bir yerden tanıyorum gibi... dur bakali nolcek.. düldülü herkes tanır kii düldül bizim canımız o bu forumun ciğeri, kalbi herşeyiiiiii... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Şişirmeyin,şımartmayın şu atı bee.tepeme çıktı eşek.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Şişirmeyin,şımartmayın şu atı bee.tepeme çıktı eşek.. BU CÜMLEDEKİ HATAYI BULUNUZ.. sanki tepeye çıkması gereken düldül değilmiş gibi geldi bana ama... doğru mu cevabım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 sanki tepeye çıkması gereken düldül değilmiş gibi geldi bana ama... doğru mu cevabım Dıııtt..Yanlış cevap.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Dıııtt..Yanlış cevap.. ayy bilemedimmm memeeeedd ali beyyyyy lütfen yardımcı olurmusunuz?valla bu camasır makinesine cokk ihtiyacım varrr Alıntı
Φ Onur_T Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 diğerlerinin noktalı ikizleri var ama N nin yok diye düşünürsek yanit belli. ancak elementlerin simgesi olarakda siniflandirma yapabiliriz.S N C I O madensi elementler olarak diğer kalan U yu dişlar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 diğerlerinin noktalı ikizleri var ama N nin yok diye düşünürsek yanit belli. ancak elementlerin simgesi olarakda siniflandirma yapabiliriz.S N C I O madensi elementler olarak diğer kalan U yu dişlar Bu olası değil.Zira bu mantıkla gidersen ''I'' da S,N,C,O ametal elementlerinden halojen element olarak ayrılır.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Bu olası değil.Zira bu mantıkla gidersen ''I'' da S,N,C,O ametal elementlerinden halojen element olarak ayrılır.. teşekkürler taurus yaklaşımın içinn.....diğer yargıyı çürüttüğün için Alıntı
Φ Joseph Chaghri Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 bildiğim kadarıyla iyotta her ne kadar halojen olsada ametaller grubunda yer alıyo Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 teşekkürler taurus yaklaşımın içinn.....diğer yargıyı çürüttüğün için Rica ederim arkadaşım.. bildiğim kadarıyla iyotta her ne kadar halojen olsada ametaller grubunda yer alıyo Doğrudur ama periyodik cetvelde İyot diğerlerinden ayrılır.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 ooo burdaki muhabbet AŞMIŞŞŞŞŞŞ süpesiniz yaaaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.