Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 sen benim bayan olduğumu bimiyo muydun oliviacımmm .... ismim prenses yaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...... resimdense o adamın fotosu güzel çıkmış die koyduydum oraya..... Sana o kadar sorduk.. Genellikle, hatta çoğunlukla erkek üyeler erkek resimleri avatar olarak kullanırlar.. Bundan dolayı öyle düşündüm.. Be kızım sende ilk zamanlar bayan fotosu koyup oraya sonraları değiştirirdin nerden biliyim... Neyse sana bunu öğrenene kadar kroluk yapmadım ya ona şükür.. Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Kesinlikle karakter kız azıcıkta yakışıklı olsun ya Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 hem yakışıklı hem karakterli............... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 GÜZEL İNŞALLAH BULMUŞSUNDUR VEYA EN YAKIN ZAMANDA BULURSUN Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 GÜZEL İNŞALLAH BULMUŞSUNDUR VEYA EN YAKIN ZAMANDA BULURSUN inşallah bakalım............ Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Sana o kadar sorduk.. Genellikle, hatta çoğunlukla erkek üyeler erkek resimleri avatar olarak kullanırlar.. yanılıyosun olivia.ben canavar savaşçı resmi koydum.3 sorum olacak sana? 1 ben i canavarmıyım o resme gore? 2 ben canavarsam nasıl bilgisayar kullanıyorum? 3 bu bi çelişkimidir bunların 3 ünü istiyorum. Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 yanılıyosun olivia.ben canavar savaşçı resmi koydum.3 sorum olacak sana? 1 ben i canavarmıyım o resme gore? 2 ben canavarsam nasıl bilgisayar kullanıyorum? 3 bu bi çelişkimidir bunların 3 ünü istiyorum. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 heheheh yani elektro.. 1) senin canavar olmadığını biliyorum...ama ben diyorum ki genelde hatta çoğunlukla erkekler erkek resimlerini avatar olarak kullanırlar...ve şunu da belirtiyim ki canavar resimlerini de çoğunlukla erkekler kullanırlar... nerde görülmüş kızın canavar avatarını kullandığı..yani bu durumda hem erkeksin hemde canavar değilsin.. 2) canavar olmadığın için 2. sorun iptal.. 3) bunları sen kendi kafanda çelişkilendirmişsin arkadaşım.. Hem senin avatar canavar mı ki olm.. resmen 2 bacağı 2 kolu ve kafası var.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 ben genel olarak gerçek insan resmi koymayı sevmem Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Karekter diyorum güzellik bir yere kadar anlaşabiliyorsan benim için güzel olan o dur Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Karekter diyorum güzellik bir yere kadar anlaşabiliyorsan benim için güzel olan o dur çok güzel bir cvp Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 sağol............. ! Alıntı
Φ denizz Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 güzellik ve iyi bir karakter birbirlerinin zıttı kavramlar değil.ikiside olmalı.karekteri huyu iyi olmayan birine çirkinse ilgilenmezsiniz bile.güzel ama karaktersizse kısa süreli tahammül edilebilir.sadece karakter diyenlere iki çift lafım var.estetik ve güzellik o kadarda önemsiz bir kavram değildir.her kez herşeyin güzelini ister öncelikle manavdan aldığınız elmanın bile güzelini seçersiniz.mimari, resim,heykel.güzel sanatların tümü güzellik arayışının sonucudur.insanın içgüdüleriyle bile güzelin peşindedir.bu konuda felsefeyle,telkinle sadece uzun olmayan bir süre için kendinizi kandırırsınız sadece. Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Güzellik önemli olmasaydı Güzellik Yarışması Deil Karakter Yarıması Yapılırdı... Karakter Ve Zeka da Önemli Tabi... Ama hepsinden biraz lazım tabii Abi çok Güzel kızlarda başa bela be abii...Yolda Her Bakanı Dövmek de Zor geliyor...... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 tabiki karakter.......... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Bu da soru mu ?? Tabiki de dış güzellik ( ! ) Cıx cıx Güzel olsun... Karakterli olsun... Benim olsun... Dimi yaa Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 %40 güzellik %60 karakter... vala gönül bu güzellik dersiniz ama öyle birine aşık olursunuz ki size güzel gelir başkalarına göre en çirkindir gönül işi bu... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 İkiside olmuyor mu acep? (bu arada sitenin eskiden sadece içi güzeldi şimdi hem içi hem de dışı güzel,gittim geldim yine feci cümleler kuruyorum be) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 herkesin aşkı gözüne güzel gelmez mii... ee aşık olduğunuz insan karakterce size uyandır... bence her ikiside her sevgide olan birşey.. kim derki benim eşim çok çirkin! sanmıyorum ya... ama bilemem tabi..insanlar değişik...değişebilir ama genelde bence bbu şekilde... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 karakterdir..güzelliktir demişsiniz ama..birazda akıllı olsa fena olmaz hani..inşallah bu yıl çıkarda öyle birileri (kendi açımdan düşünüyorum..)sonra da hayırlısı diyim..ne diyim.. ---hani bazen düşünüyorumda aidiyetsiz miyim neyim..apansızca ve ortada..Allahım yine kabussal söylemlere giricem..ben kaçam... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Karakteri güzel olursa dışıda güzel görülür Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Biriyle tanıştığın andan itibaren ilk dikkat çeken dış görünüştür.. Hanii derler ya iç güsellik önemlidir daima .. Bunlar tamamen bir kandrmacadan ibaret bana kalırsa..Külliii yalanNnNn İç güsellik tabiki önemlidir, göz ardı etmemek gerekir tabiki.. Ama ben her zaman önce ilk itibanın sonrasında karekter analizinin geldiğinin savunucusuyum.. Sende yada bende durum değişmez.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Sizin için önemli olan hangisi?güzel veya yakışıklı olsun karakteri boşver diyenlerdenmisiniz yoksa dış güzellik önemli değil önemli olan karakter diyenlerdenmisiniz? ne olursa olsun dış güzellik ilk dikkat çekendir. eğer tipi yoksa kişinin kendini zor beğendirir lakin dış güzellik yeterli midir dersek cevaben tabiki yetersizdir.. güzellik geder huy kalır... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.