Φ siyahx Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Sizin için önemli olan hangisi?güzel veya yakışıklı olsun karakteri boşver diyenlerdenmisiniz yoksa dış güzellik önemli değil önemli olan karakter diyenlerdenmisiniz? Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Sizin için önemli olan hangisi?güzel veya yakışıklı olsun karakteri boşver diyenlerdenmisiniz yoksa dış güzellik önemli değil önemli olan karakter diyenlerdenmisiniz? Tabiki önemli olan karakteri, ama yakışıklı da olmalı hiç değilse biraz... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Mümkün olduğu kadar her ikiside.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Mümkün olmassa ne olabiler Sedat Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Mümkün olmazsa idare edilebilir biraz.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Mümkün olmazsa idare edilebilir biraz.. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 güzellik müzellik boş işler bunlar....ben hiç önem vermem açıkcası... karakterdir önemli olan... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 herzaman zeki erkekler etkilemiştir beni.. parlak suratlı aptallar değil.. yada biçimli suratı olan alıklar.. bunların bide ana kuzusu olanları yokmu..tam bir hastalık Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 bence biras güzel olmalı. karakteri ve huyu bana uymalı. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Benim ilk ilgim çeken tabi ki dış görünümdür ama ne kadar güzel olursa olsun karakteri tersse olmuyor.Önemli olan karakterdir,dış güzellik ise sadece dikkat çekmek için o kadar başka bi önemi yok Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 karakteri tabi ii olmalı ama şimdi çirkin olsada farketmez diyemicem eline yüzüne bakılır bişi olsa ii olur tabi Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Benim için en başta iç güzellik yani ruh güzelliği gelir, AMA tabiiki biraz yakışıklıda olmalı yani dimii (BUarada size şuan okuldan yazıyorum hafta 2 kez izin var) Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Benim için en başta iç güzellik yani ruh güzelliği gelir, AMA tabiiki biraz yakışıklıda olmalı yani dimii (BUarada size şuan okuldan yazıyorum hafta 2 kez izin var) Hırcın hoşgeldin yahu demek girebiliyorsun,iyi güzel Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Hırcın hoşgeldin yahu demek girebiliyorsun,iyi güzel Ewt ama haftada 2 kez (BeNdEn kUrTuLuŞ YoK) Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Ewt ama haftada 2 kez Neden diye merak ediyorum ama sormıcam,olsun internetsiz hayat çekilir mi be Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 HeM çekilir, hemide çekilmez Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Bak şimdi aklıma bi konu geldi,hemen açıyım Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 elbette karakter... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 ilk etapta dış görünüş önemlidir aldığın elekrik doğrultusunda karekter uyarsa tadından yenmez sonra.. zira bir insanı kavun gibi dibini koklayarak karekterini anlayamazsın..... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Çoğu insana göre vasatın çok çok altında birini sevebilirim.Kıstaslarım tuhafta ondan...ses tonu benim için pek çok unsurdan önce geliyor..sonra etkileyici ve ikna edici bir konuşma tarzı olmalı...eee tabi bunun içinde ZEKASI!!! Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 ha birde unutmadan yüreğimi savuran delici bakışları olsun mümkünse... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 karakteri tabii düzgün olcek ama yakışıklı da olması gerekir bence ........ Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 karakteri tabii düzgün olcek ama yakışıklı da olması gerekir bence ........ Bak ne zamandır aklımdaydı.. Bu yazından dolayı çok şükür bayan olduğunu anlamış oldum.. ........................ Bence her ikiside olmalı.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 sen benim bayan olduğumu bimiyo muydun oliviacımmm .... ismim prenses yaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...... resimdense o adamın fotosu güzel çıkmış die koyduydum oraya..... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 dış güzellik biraz karakter fazlasıyla maço ve kıskanç olmalı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.