Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Sizin için önemli olan hangisi?güzel veya yakışıklı olsun karakteri boşver diyenlerdenmisiniz yoksa dış güzellik önemli değil önemli olan karakter diyenlerdenmisiniz?
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Sizin için önemli olan hangisi?güzel veya yakışıklı olsun karakteri boşver diyenlerdenmisiniz yoksa dış güzellik önemli değil önemli olan karakter diyenlerdenmisiniz? Tabiki önemli olan karakteri, ama yakışıklı da olmalı hiç değilse biraz...
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl güzellik müzellik boş işler bunlar....ben hiç önem vermem açıkcası... karakterdir önemli olan...
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl herzaman zeki erkekler etkilemiştir beni.. parlak suratlı aptallar değil.. yada biçimli suratı olan alıklar.. bunların bide ana kuzusu olanları yokmu..tam bir hastalık
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Benim ilk ilgim çeken tabi ki dış görünümdür ama ne kadar güzel olursa olsun karakteri tersse olmuyor.Önemli olan karakterdir,dış güzellik ise sadece dikkat çekmek için o kadar başka bi önemi yok
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl karakteri tabi ii olmalı ama şimdi çirkin olsada farketmez diyemicem eline yüzüne bakılır bişi olsa ii olur tabi
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Benim için en başta iç güzellik yani ruh güzelliği gelir, AMA tabiiki biraz yakışıklıda olmalı yani dimii (BUarada size şuan okuldan yazıyorum hafta 2 kez izin var)
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Benim için en başta iç güzellik yani ruh güzelliği gelir, AMA tabiiki biraz yakışıklıda olmalı yani dimii (BUarada size şuan okuldan yazıyorum hafta 2 kez izin var) Hırcın hoşgeldin yahu demek girebiliyorsun,iyi güzel
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Hırcın hoşgeldin yahu demek girebiliyorsun,iyi güzel Ewt ama haftada 2 kez (BeNdEn kUrTuLuŞ YoK)
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Ewt ama haftada 2 kez Neden diye merak ediyorum ama sormıcam,olsun internetsiz hayat çekilir mi be
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl ilk etapta dış görünüş önemlidir aldığın elekrik doğrultusunda karekter uyarsa tadından yenmez sonra.. zira bir insanı kavun gibi dibini koklayarak karekterini anlayamazsın.....
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Çoğu insana göre vasatın çok çok altında birini sevebilirim.Kıstaslarım tuhafta ondan...ses tonu benim için pek çok unsurdan önce geliyor..sonra etkileyici ve ikna edici bir konuşma tarzı olmalı...eee tabi bunun içinde ZEKASI!!!
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl ha birde unutmadan yüreğimi savuran delici bakışları olsun mümkünse...
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl karakteri tabii düzgün olcek ama yakışıklı da olması gerekir bence ........
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl karakteri tabii düzgün olcek ama yakışıklı da olması gerekir bence ........ Bak ne zamandır aklımdaydı.. Bu yazından dolayı çok şükür bayan olduğunu anlamış oldum.. ........................ Bence her ikiside olmalı..
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl sen benim bayan olduğumu bimiyo muydun oliviacımmm .... ismim prenses yaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...... resimdense o adamın fotosu güzel çıkmış die koyduydum oraya.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.