Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl anam sadece o olsa saçlar turuncu sakal turuncu türkden başka her millete benziyom Bu özellikler varken adminin sana özel bi konu açması gerekiyor,yetkililere duyurulur
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl bende bisim sınıftaki en yetenekli şahsiyet. garip kişiliğimle dikkat çekerim. Sen beni, ben seni tarif eder olduk...
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl napalım bana bu kadar benzeyen birini hayatımda ilk defa goruyorum.
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Lem kader ne demek.. Benzemesin ne demek.. Demek istediğim hayatta ne yaşıyorsak iyi ya da kötü bunlar birbirine benzemesin..
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Lem kader ne demek.. Benzemesin ne demek.. Demek istediğim hayatta ne yaşıyorsak iyi ya da kötü bunlar birbirine benzemesin.. iyiler benzesin kotuler benzemesin
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Amin Amin.. Hele de seninkiler yani.. yalnızlık falan.. elbet yalnızlıklarda son bulur...zaten son bulunca yalnızlık kalmaz ortada..
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Amin Amin.. Hele de seninkiler yani.. yalnızlık falan.. elbet yalnızlıklarda son bulur...zaten son bulunca yalnızlık kalmaz ortada.. eet.yalnızlık falan geçti. psikolojik ve fizyolojik açıdan çokmuştum.şimdi çok iiyim yaw.
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl amanın arkadaşım ii bak kendine... Ben kaçıyorum vakit geldi.. Len msni unuttuk burda vedalaşıyos iimi..
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Kıskancım Bi de çok neşeli oldugumu söylerler ( yalancı bunu söyleyenler yalancı )
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Kıskancım Bi de çok neşeli oldugumu söylerler ( yalancı bunu söyleyenler yalancı ) bence şımarıklığın daha belirgin
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl bence şımarıklığın daha belirgin Ya ben sımarık değilim valla bak
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Lem kader ne demek.. Benzemesin ne demek.. Demek istediğim hayatta ne yaşıyorsak iyi ya da kötü bunlar birbirine benzemesin..
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl Ya ben sımarık değilim valla bak Natalia imzan çok güzel olmuş,öylesine mi koydun yoksa Final Fantasyi biliyon mu????
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 18 yıl yapma o imza pc mi çok kasıyo yaw. net saten çok ağır.hepten ağırlaşıyo.
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl peki o saman niçin nick in hırçın. saydığın özelliklere uyan birisin. ama hiç de hırçın yasmıyo orada?
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl peki o saman niçin nick in hırçın. saydığın özelliklere uyan birisin. ama hiç de hırçın yasmıyo orada? yaww tabii biraz hırçınlıkta var
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl yapma o imza pc mi çok kasıyo yaw.net saten çok ağır.hepten ağırlaşıyo. Şimdi iyi durumda Final fantasy dedim mi akan sular durur bemim için
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 18 yıl çok duygusal, sevecen ve inek olduğumu söylerler(çalışkan yaneee ama yalan söylüyorlar yaaaaaaaaaaaaaw
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.