Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

36 53 12 5 70 ? 39 88

Sizce ne gelmeli.. ;)

Kolay gelsin arkadaşlar..

Gönderi tarihi:

127 mi acaba

Gönderi tarihi:

pardon 197 dicektim

Gönderi tarihi:

İkiside yanlış arkadaşım..

Ayrıca cevap verirken mantığınıda yazarsanız sevinirim arkadaşlar..:)

Gönderi tarihi:

Taurus ben bunu bildim galibaaaa :unsure::):D ama bak cevabı buraya yazmayayacağım biraz da diger arkaaşlarıma fırsat verim dimi amaaa :w00t: cevap senin ÖM'de bakar mısın bi doğru mu değil mi? BENCEEEE DOĞRUUUUU :) mantıgını da yazdımmm :online2long:

Gönderi tarihi:

Taurus ben bunu bildim galibaaaa :unsure::):D ama bak cevabı buraya yazmayayacağım biraz da diger arkaaşlarıma fırsat verim dimi amaaa :w00t: cevap senin ÖM'de bakar mısın bi doğru mu değil mi? BENCEEEE DOĞRUUUUU :) mantıgını da yazdımmm :online2long:

Gloria'cığım valla helal olsun..Mantığında dolayısıyla cevabında doğru..Ayrıca Cevabı özelden atma inceliğini gösterdiğin için teşekkür ederim canım arkadaşım,TEBRİK EDERİM.. :clover:

Gönderi tarihi:

Gloria'cığım valla helal olsun..Mantığında dolayısıyla cevabında doğru..Ayrıca Cevabı özelden atma inceliğini gösterdiğin için teşekkür ederim canım arkadaşım,TEBRİK EDERİM.. :clover:

ay reci ederim canım ne demekkkkk ne demek sen soracaksın ki bizler bilelim di mi asıl ben seni tebrik ederim... Böyle güzel sorular yarattığın ve de sorduğun için :):clover:

Gönderi tarihi:

ay reci ederim canım ne demekkkkk ne demek sen soracaksın ki bizler bilelim di mi asıl ben seni tebrik ederim... Böyle güzel sorular yarattığın ve de sorduğun için :):clover:

:clover:

Gönderi tarihi:

yok mu bu soruya cevap verecek olannn :unsure::online2long:

Gönderi tarihi:

yok mu bu soruya cevap verecek olannn :unsure::online2long:

sen taurusu tanımışsın veya daha önceden tanıyosun ki nasıl soru sorabileceğini kestirebiliyosun :sweatingbullets::sweatingbullets::sweatingbullets:

ben daha bu tür sorulara 2 aydır kafa yoruyorum.zamanla öğrenecez :lol::lol::lol::blushing:

Gönderi tarihi:

Taurus'un soruları birbirine benzemez.Gloria'nın zekasını hafife alma Mosyna'cım..;):clover:

Gönderi tarihi:

Taurus'un soruları birbirine benzemez.Gloria'nın zekasını hafife alma Mosyna'cım..;):clover:

utandırma beni taurus :blushing: Çok mahçup oldum şimdi :blushing::clover:

(oluyo mu Tauruscugumm?)

Gönderi tarihi:

biliyom.artık çok kolay geliyo gloria'ya sorular.ama ben ona özel bir soru sorcam.

bugünkü sorduğum soruya daha soruyu yazarken cevap vermiş :P:P:D

Gönderi tarihi:

dedim ya ben orta doğu ve balkonların :unsure: balkon degil balkanların en hızlı bilmece cevaplayan bilmececisiyim diye :):w00t:

Gönderi tarihi:

ya hakikaten ölesin gloria tüm övgüleri hak ediyosun.ya nası yapıyosun anlamıyorum.soruyu görmenle cevabı yazman bi oluyoo.tek kelimeyle süpersinnn

Gönderi tarihi:

ya hakikaten ölesin gloria tüm övgüleri hak ediyosun.ya nası yapıyosun anlamıyorum.soruyu görmenle cevabı yazman bi oluyoo.tek kelimeyle süpersinnn

teşekkür ederim :):clover:

Gönderi tarihi:

Ya buna cevap veren olmamış.Gloria Öm den attığın cevabı yaz istersen artık,sanırım bilen çıkmayacak..;)

Gönderi tarihi:

Ya buna cevap veren olmamış.Gloria Öm den attığın cevabı yaz istersen artık,sanırım bilen çıkmayacak..;)

olur verimm o zaman madem :):w00t:

36 53 12 5 70 ? 39 88

bu sayılar kimyasal elementlerin atom numaralarıdır...

36: Kripton : K

53: İyot : İ

12:Magnezyum : M

5:Bor : B

70:İterbiyum : İ

71:Lütesyum : L

39:İtriyum: İ

88: Radyum: R

Cevap: Kim bilir?

ya da şöyle soralım

Taurus'un sorusu: Kim bilir?

Gloria'nın cevabı : Ben bilirim..

Ya da şöyle diyelim:

Taurus: 36-53-12 5-70-71-39-88

Gloria: 5-68-10 4-53-71-70-88-39-12

Ya da şöyle de denebilir:

Taurus: Kripton-İyot-Magnezyum Bor-İterbiyum-Lütesyum-İtriyum-Radyum ?

Gloria: Bor-Erbiyum-Neon Berilyum-İyot-Lütesyum-İterbiyum-Radyum-İtriyum-Magnezyum .

Oldu galiba :):w00t:

Gönderi tarihi:

olur verimm o zaman madem :):w00t:

36 53 12 5 70 ? 39 88

bu sayılar kimyasal elementlerin atom numaralarıdır...

36: Kripton : K

53: İyot : İ

12:Magnezyum : M

5:Bor : B

70:İterbiyum : İ

71:Lütesyum : L

39:İtriyum: İ

88: Radyum: R

Cevap: Kim bilir?

ya da şöyle soralım

Taurus'un sorusu: Kim bilir?

Gloria'nın cevabı : Ben bilirim..

Ya da şöyle diyelim:

Taurus: 36-53-12 5-70-71-39-88

Gloria: 5-68-10 4-53-71-70-88-39-12

Ya da şöyle de denebilir:

Taurus: Kripton-İyot-Magnezyum Bor-İterbiyum-Lütesyum-İtriyum-Radyum ?

Gloria: Bor-Erbiyum-Neon Berilyum-İyot-Lütesyum-İterbiyum-Radyum-İtriyum-Magnezyum .

Oldu galiba :):w00t:

Toryum Evropiyum Bor Radyum İyot Klor -- Erbiyum Disprosyum Evropiyum Radon İterbiyum Mangenezyum :clover:

Gönderi tarihi:

Toryum Evropiyum Bor Radyum İyot Klor -- Erbiyum Disprosyum Evropiyum Radon İterbiyum Mangenezyum :clover:

:lol::w00t::clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

:lol::w00t::clover::clover::clover:

Aman kapat ağzını sinek kaçacak..sinekcj0.gif

Gönderi tarihi:

Aman kapat ağzını sinek kaçacak..sinekcj0.gif

:o:pinch::crying::sick:

Gönderi tarihi:

Hah işte..Demeye kalmadı kaçtı de mi..? :w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.