Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Toprağım...Sevgili Kardeşim Ahmet...Doğum Günün Kutlu Olsun...Sevdiklerinle Birlikte Nice Yıllara Nasip Eylesin Rabbim... :flowers:
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl herşey gönlünce olsun.................... niCe YıLLarA......................
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Bir başka başlıkta kutladım ama çift dikiş misali diyorum ve doğum gününü tekrar kutluyorum sevgili jon... Nice mutlu yıllara...
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Yakışıklı ve karizması paçalarından akan arkadaşım;Yeni yaşın sana mutluluk ve huzur getirir umarım.İyiki doğmuşsun..
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl cok tsk edıyorum made ın dıpnot ve taaurus abı bu guzel dıleklerınız ıcın
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Sevgili kardeşim jön yeni yaşının sana sağlık,mutluluk ve başarı getişrmesi dileklerimle niye yıllara..
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 18 yıl Sevgili Jön, Doğum günün kutlu olsun... Yen yaşının güzelliklerle beraber gelmesini diliyorum Sevgiyle ve mutlu kal
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.