Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

nice mutlu yıllar dilerim :clover:

Gönderi tarihi:

Toprağım...Sevgili Kardeşim Ahmet...Doğum Günün Kutlu Olsun...Sevdiklerinle Birlikte Nice Yıllara Nasip Eylesin Rabbim... ;):flowers: :flowers: :shifty::D

Gönderi tarihi:

cyrano ve topragım tsk ederım ıyı dıleklerınınz ıcın :clover:

Gönderi tarihi:

Bir başka başlıkta kutladım ama çift dikiş misali diyorum ve doğum gününü tekrar kutluyorum sevgili jon... :)

Nice mutlu yıllara... :clover:

Gönderi tarihi:

Yakışıklı ve karizması paçalarından akan arkadaşım;Yeni yaşın sana mutluluk ve huzur getirir umarım.İyiki doğmuşsun.. :clover:

Gönderi tarihi:

cok tsk edıyorum made ın dıpnot ve taaurus abı bu guzel dıleklerınız ıcın :flowers:

Gönderi tarihi:

Sevgili kardeşim jön yeni yaşının sana sağlık,mutluluk ve başarı getişrmesi dileklerimle niye yıllara..

fenerbahcemansetpy2.jpg

cicek001uy0.jpg

Gönderi tarihi:

cok tsk ederım tan abı :clover:

Gönderi tarihi:

Sevgili Jön,

Doğum günün kutlu olsun... Yen yaşının güzelliklerle beraber gelmesini diliyorum :) Sevgiyle ve mutlu kal

Gönderi tarihi:

tsk ederım glorıa :flowers:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.