Φ siyahx Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Bir odadasınız. Odada 3 santimetre yarıçapında, 8 santimetre derinliğinde daire biçiminde bir delik var. Deliğe pinpon topu kaçmış. Delik dar, elinizi sokamıyorsunuz. Yanınızda hiçbir aygıt yok. Topu nasıl alırsınız? Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Madem kullanabileceğim bir alet yok elimide sokamıyorum hiç uğraşmam biliyor musun? Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Madem kullanabileceğim bir alet yok elimide sokamıyorum hiç uğraşmam biliyor musun? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 benim nefesim kuvvetlidir!!! Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 benim nefesim kuvvetlidir!!! inanırmısın ilk benimde aklıma o geldi Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 benim nefesim kuvvetlidir!!! inanırmısın ilk benimde aklıma o geldi Dikkat edin, boğazınıza kaçmasın... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 hatta havasını kaçırtıp çekmek lazım Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 hatta havasını kaçırtıp çekmek lazım ama pinpon topu, havasını nasıl kaçıracan Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 deliğe su dökerim böylece su ile beraber top da yukarı cıkar ve alırım... Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 deliğe su dökerim böylece su ile beraber top da yukarı cıkar ve alırım... Gloria, Yanınızda hiç bişiy yok diyor !!! Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 deliğe su dökerim böylece su ile beraber top da yukarı cıkar ve alırım... afedersiniz arkadaşlar sorunun cevabı biraz ********* olabilir ama... deliğe işerim top yukarı hareket eder ve alırım. tekrar özür dilerim Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 pinpon topunun yarı çapı ne kadar acaba.ama her halikadarda alınabilir.hatırladığıma göre çok esnak değil.elimle alırım. eğer delik pis değilse ağzımla nefesimin yardımıyla alabilirim. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gloria, Yanınızda hiç bişiy yok diyor !!! aygıt yok diyor su aygıt degil ki ama bodrumlunun dedigi daha mantıklı oluyor bu durumda Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 afedersiniz arkadaşlar sorunun cevabı biraz ********* olabilir ama... deliğe işerim top yukarı hareket eder ve alırım. tekrar özür dilerim ********* ama olabilir... peki topiği açan sevgili arkadaşımız nerde??? cevaplara ne diyor? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.