Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 RE/V=DO Kolay gelsin.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 RE/V=DO Kolay gelsin.. tauruscuğum, canım arkadaşım ne demek istiyorsun? anlayamadım daaa Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 RE/V=DO Kolay gelsin.. bu ne demek taurus abi ??? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 bu ne demek taurus abi ??? Gelince analatacak bize ne demek istediğini Prensesciğim o zaman bakarız bu soruya Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 peki öyleyse şekerim gelince bakarız Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 RE/V=DO Kolay gelsin.. Taurus bak yapamadıysam dalga geçmek yok ona göre haaaa:) senin bir müzisyen olmandan yola çıkarak veriyorum bu sorunun cevabını bence doğru ama bakalım:) Akorlarda kullanılan sembollerden yola çıkarak: A = La , B = Si , C = Do , D = Re , E = Mi , F = Fa , G = Sol bu bilgiden yararlanarak RE:D ise D'nin roma rakamındaki karşılığı : 500 DO:C ise C'nin Roma rakamındaki karşılığı: 100 V'nin Roma rakamındaki karşılığı ise : 5 bu durumda 500/5=100 100=100 olur doğru mu Tauruscuğum. yalnız var ya eger bu cevap doğruysa harbiden ciddi tebrik isterim oyle tebrikler kelimesiyle falan da yetinmem... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Taurus bak yapamadıysam dakga geçmek yok ona göre haaaa:) senin bir müzisyen olmandan yola çıkarak veriyorum bu sorunun cevabını bence doğru ama bakalım:) A = La , B = Si , C = Do , D = Re , E = Mi , F = Fa , G = Sol bu bilgiden yararlanarak RE:D ise D'nin roma rakamındaki karşılığı : 500 DO:C ise C'nin Roma rakamındaki karşılığı: 100 V'nin Roma rakamındaki karşılığı ise : 5 bu durumda 500/5=100 100=100 olur doğru mu Tauruscuğum. yalnız var ya eger bu cevap doğruysa harbiden ciddi tebrik isterim oyle tebrikler kelimesiyle falan da yetinmem... ya nasıl böyle düşünebiliyorsun gloriacım hayran oluyorum ya nasıl aklına geliyor notalarla,harflerle,Roma rakamlarıyla bağlantı kurmak cvp buysa eğer maşşallah yani aman nazar değmesin diilse bile tebrikler bunu bulmak bile çok büyük marifet gerçi abimi de tebrik etmek lazım böle bi soru hazırladığı için Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Taurus bak yapamadıysam dalga geçmek yok ona göre haaaa:) senin bir müzisyen olmandan yola çıkarak veriyorum bu sorunun cevabını bence doğru ama bakalım:) Akorlarda kullanılan sembollerden yola çıkarak: A = La , B = Si , C = Do , D = Re , E = Mi , F = Fa , G = Sol bu bilgiden yararlanarak RE:D ise D'nin roma rakamındaki karşılığı : 500 DO:C ise C'nin Roma rakamındaki karşılığı: 100 V'nin Roma rakamındaki karşılığı ise : 5 bu durumda 500/5=100 100=100 olur doğru mu Tauruscuğum. yalnız var ya eger bu cevap doğruysa harbiden ciddi tebrik isterim oyle tebrikler kelimesiyle falan da yetinmem... Asla imzamdaki insanlardan olmadın,olmayacaksında.Bu soruyu çözmek bi yana anlamak bile başlıbaşına zeka gerektiriyordu.Samimi olarak tebrik ediyorum.Önünde saygıyla eğiliyorum canım arkadaşım.. Lilaç'cığım teşekkür ederim ama tebriği hakeden tek başına Gloria burada.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Asla imzamdaki insanlardan olmadın,olmayacaksında.Bu soruyu çözmek bi yana anlamak bile başlıbaşına zeka gerektiriyordu.Samimi olarak tebrik ediyorum.Önünde saygıyla eğiliyorum canım arkadaşım.. ayyy çok teşekkür ederimmmmm canım arkadaşım inan ki sorun hayatım boyunca gördüğüm en akıllıca soru...ben de seni tebrik ediyorum Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Asla imzamdaki insanlardan olmadın,olmayacaksında.Bu soruyu çözmek bi yana anlamak bile başlıbaşına zeka gerektiriyordu.Samimi olarak tebrik ediyorum.Önünde saygıyla eğiliyorum canım arkadaşım.. ben diyecek söz bulamıyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 ya nasıl böyle düşünebiliyorsun gloriacım hayran oluyorum ya nasıl aklına geliyor notalarla,harflerle,Roma rakamlarıyla bağlantı kurmak cvp buysa eğer maşşallah yani aman nazar değmesin diilse bile tebrikler bunu bulmak bile çok büyük marifet gerçi abimi de tebrik etmek lazım böle bi soru ilham diyelim geliyor işte arada çok teşekkür ederim lilaccığım yazdıkların için mutlu oldum valla:) Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Ben de ikinizin önünde saygıyla eğiliyorum, hayranım zekanıza Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Ben de ikinizin önünde saygıyla eğiliyorum, hayranım zekanıza Estağfurullah,canımsın.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Ben de ikinizin önünde saygıyla eğiliyorum, hayranım zekanıza canım benimm... Ben de senin tatlılığına hayranım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.