Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Taurus soruyor..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

RE/V=DO

Kolay gelsin..

tauruscuğum, canım arkadaşım ne demek istiyorsun? anlayamadım daaa :):P

Gönderi tarihi:

bu ne demek taurus abi ???

Gelince analatacak bize ne demek istediğini Prensesciğim o zaman bakarız bu soruya :)

Gönderi tarihi:

RE/V=DO

Kolay gelsin..

Taurus bak yapamadıysam dalga geçmek yok ona göre haaaa:)

senin bir müzisyen olmandan yola çıkarak veriyorum bu sorunun cevabını bence doğru ama bakalım:)

Akorlarda kullanılan sembollerden yola çıkarak:

A = La , B = Si , C = Do , D = Re , E = Mi , F = Fa , G = Sol

bu bilgiden yararlanarak

RE:D ise D'nin roma rakamındaki karşılığı : 500

DO:C ise C'nin Roma rakamındaki karşılığı: 100

V'nin Roma rakamındaki karşılığı ise : 5

bu durumda

500/5=100

100=100 olur doğru mu Tauruscuğum. yalnız var ya eger bu cevap doğruysa harbiden ciddi tebrik isterim oyle tebrikler kelimesiyle falan da yetinmem...

Gönderi tarihi:

Taurus bak yapamadıysam dakga geçmek yok ona göre haaaa:)

senin bir müzisyen olmandan yola çıkarak veriyorum bu sorunun cevabını bence doğru ama bakalım:)

bu bilgiden yararlanarak

bu durumda

500/5=100

100=100 olur doğru mu Tauruscuğum. yalnız var ya eger bu cevap doğruysa harbiden ciddi tebrik isterim oyle tebrikler kelimesiyle falan da yetinmem...

ya nasıl böyle düşünebiliyorsun gloriacım hayran oluyorum ya nasıl aklına geliyor notalarla,harflerle,Roma rakamlarıyla bağlantı kurmak :clover: cvp buysa eğer maşşallah yani aman nazar değmesin diilse bile tebrikler bunu bulmak bile çok büyük marifet :clover: gerçi abimi de tebrik etmek lazım böle bi soru hazırladığı için :):clover:

Gönderi tarihi:

Taurus bak yapamadıysam dalga geçmek yok ona göre haaaa:)

Akorlarda kullanılan sembollerden yola çıkarak:

bu bilgiden yararlanarak

bu durumda

500/5=100

Asla imzamdaki insanlardan olmadın,olmayacaksında.Bu soruyu çözmek bi yana anlamak bile başlıbaşına zeka gerektiriyordu.Samimi olarak tebrik ediyorum.Önünde saygıyla eğiliyorum canım arkadaşım..

Lilaç'cığım teşekkür ederim ama tebriği hakeden tek başına Gloria burada..

Gönderi tarihi:

Asla imzamdaki insanlardan olmadın,olmayacaksında.Bu soruyu çözmek bi yana anlamak bile başlıbaşına zeka gerektiriyordu.Samimi olarak tebrik ediyorum.Önünde saygıyla eğiliyorum canım arkadaşım..

ayyy çok teşekkür ederimmmmm :):clover: canım arkadaşım inan ki sorun hayatım boyunca gördüğüm en akıllıca soru...ben de seni tebrik ediyorum

Gönderi tarihi:

ben diyecek söz bulamıyorum :clover::wub:

Gönderi tarihi:

ya nasıl böyle düşünebiliyorsun gloriacım hayran oluyorum ya nasıl aklına geliyor notalarla,harflerle,Roma rakamlarıyla bağlantı kurmak :clover: cvp buysa eğer maşşallah yani aman nazar değmesin diilse bile tebrikler bunu bulmak bile çok büyük marifet :clover: gerçi abimi de tebrik etmek lazım böle bi soru :clover:

ilham diyelim geliyor işte arada :):w00t: çok teşekkür ederim lilaccığım yazdıkların için mutlu oldum valla:)

Gönderi tarihi:

:clover: Ben de ikinizin önünde saygıyla eğiliyorum, hayranım zekanıza :clover:

Gönderi tarihi:

Estağfurullah,canımsın.. :clover:

Gönderi tarihi:

canım benimm... Ben de senin tatlılığına hayranım :clover::hug:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.