Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Evet diyelim böyle bir durumla karşı karşıya kaldınız.eşiniz ve ailesi beraber oturma hususunda kesin kararlı...siz ne yapardınız..? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 ee malum benim dır dırırıma kimse uzun süre dayanamaz......kendileri bilir yanı...... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Hanım ! Al şu uyku haplarını annenin babanın çaylarına atıver.. Hiç değilse bu gece erkenden uyusunlar.. İşimiz gücümüz var dimi ama Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 durumumun iyi olmadığını söyleyince hatunun biri bana ben istemediğim halde ailenle yaşarım dedi allah bu kız beni gerçekten seviyor ben istemediğim halde ailenle birlikte kalırız dediğine göre dedim bizide kendine iyice sıkı sıkıya bağladıktan pek fazla bir süre geçmeden yan çizmeye başladı. belki sebebi benim durumum değildi ama ne bilim aklıma geldi işte.. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 dağ dağ üstüne olmuş, ev ev üstüne olmamış... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 bende oturmazdım iki taraf içinde son derece rahatsız bir durum olurdu sevgiler Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 eger esim benden ailemden ayrilamam bu yüzden ayni evde oturcaz derse, hayatta olmaz... ama bazi gecerli sebeplerden dolayi ayrilamiosa, o zaman ciddi ciddi her boyutundan düsünüyürüm bu isi... her sonucta kendi hayatini yasamak ister, söz konusu kendi ailemde olsa, birlikte yasamak istemem.. ama belirli bi süre zorda olsa esim icin bu fedakarligi yaparim, öcü diilya ailesi canim... Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 gerekiyorsa.. bizim bakmamız gerekiyorsa tabiki de otururum birlikte.. Alıntı
Φ Jack_Davinson Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2005 Sevgilim için otururum valla.Birde olsa,,, Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.