Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Kadını olduğundan daha mükemmel gösterir Gece gezmelerinde ve özel günlerde yapılmalıdır Çok gereksiz birşey Zararlı olduğuna inandığım birşey Sihirli bir değnek gibi vs. vs.peki sizce makyaj neyi ifade ediyor.günlük yaşantınızda makyaj yaparmısınız..veya sevgilinizin yada karınızın makyajına tepkiniz ne olurdu..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 ben makyaj yaparım...gerçi pek beceremem emme........fazlasını istemem herşey kararında olsun yeter..................... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 biraz maço olarak cevap vereyim eşimin makyaj yapmasını tasvip etmiyorum bunun iki nedeni var 1- hafif kıskaclık( öhö öhö ) 2- ciddi anlamda sadelikden yanayım güzelligin perdesiz hali desek daha iyi olur Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 suyunu çıkarmadıgı sürece neden olmasın.Şahsen kız arkadaşımın bakımsız olmasını istemem Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 bazen yüzlerini badana gibi boyayan bayan arkadaslar gördügümde acıkcası makyajsız hallerini çok merak ediyorum abartıya kaçmadan olabilir ben günlük yaşamımda hiç makyaj yapmam sadece kalem ve dogal renklendirici ruj dısında sevgiler Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 hafif bir renklendirme olabilir gün içinde,bazen çok solgun oluyor insan çünkü...ama gece makyajı yerine göre biraz belirgin olabilir diye düşünüyorum.. bana gelince tembelliğimden 5 yıllık makyaj malzemelerim hala bitmedi duruyor.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Ya o değilde palyaçolar çok abartılı makyaj yapmıyolarmı sizce ? Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 hafif bir renklendirme olabilir gün içinde,bazen çok solgun oluyor insan çünkü...ama gece makyajı yerine göre biraz belirgin olabilir diye düşünüyorum.. bana gelince tembelliğimden 5 yıllık makyaj malzemelerim hala bitmedi duruyor.. bendensin sende sevgiler Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 biraz maço olarak cevap vereyim eşimin makyaj yapmasını tasvip etmiyorum bunun iki nedeni var 1- hafif kıskaclık( öhö öhö ) 2- ciddi anlamda sadelikden yanayım güzelligin perdesiz hali desek daha iyi olur Dikkatimi çektide İlbey bir kaç yazında da okudum eşini hafifini bırak çok kıskanıyosun galiba .Allah eşine kolaylık versin.Çoğu konuyu eşini kıskandığına bağlayıveriyosun valla. Makyaj konusuna gelince bende çok hafif severim ama bakımlı olmak lazım önce kendimiz için. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 oh be bu basligi görünce pek buraya ugramayi cesaret edemimistim... bende makyaj yapmayi pek sevmem... mysticin dedigi gibi, bazen insan solgun oluyo ve biraz renk hic fena olmuyo ve gece gezmelerinde zevkle yaparim ama o halimle bile baskalarinin günlük makyajindan daha sade oluyo... bendeki hem beceriksizlik, hem tembellik, hem de pek umursamadigim bisey... ama ilginc olanda, her ne kadar sade makyaj yapsamda hayatimdaki kek istemiodu hic yapmami, ve ne isdir bilmiorum benimde yapasim geliodu burcumun kurbaniyim, yapilcak bisey yok Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 ben hiç sevmiyorum makyaj yapmayı ama mecburen pudra felan sürüyorum bazen.solgun görünmemek açısından.aslında kimse makyaj yapmasa kimse de bize solgun görünmez aşırı makyajlı birisini gördüğümde ben rahatsız olurum.yüzümü gözümü yapış yapış hissederim. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 eşimi tabi kıskanıyorum ama bu ona baskı yaptıgım anlamına gelmez bana eşini kıskanmayan birisini göstersene ben eşimi çokkkkkkkk seviyorum bunu cevremdeki herkes bilir sanal alemde bilsin Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 eşimi tabi kıskanıyorum ama bu ona baskı yaptıgım anlamına gelmez bana eşini kıskanmayan birisini göstersene ben eşimi çokkkkkkkk seviyorum bunu cevremdeki herkes bilir sanal alemde bilsin ama makyajla ilgisi yok bunun dimi Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2005 SSORUYA CEVAP VERMİŞTİM Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır makyaj önemli abartılmadıgı sürece Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.