Φ pale Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 bence arkadaşlar lütfen birbirinize karşı kırıcı olmayın Taurusmutis bu forumda çok sevilen bir arkadaşım... yani demişsin ya dede denmesi sevildiginden olsa gerek diye, kesinlikle haklısın... Ama ona sadece dede demiyorlar bu forumda, baba, abi, dayı neyse bir çok hitap şekli vardır Taurus için ve bunları gerçekten de hakediyor... Benim ona sevgim yanında ayrıca cok buyuk saygım da vardır bunu da ekleyeyim buraya... Taurus bu yazdıklarını eminim kalbini kırmak için yazmamıştır, yorgun olabilir, canı birşeylere sıkılmıştır belki... Ben de onun adına cevap verdim ama şu an burada olmadıgı için, yarın o da mutlaka senin iletine cevap verir zaman haklı oldugumu görebilirsin sevgili pale...Benimle ilgili soyledigi cümleye gelince biz biribirimizi burada 6 aydır tanıyoruz ve ben sadece forumun bilmecelerle ilgili kısmında yazmıyorum, diğer forum sayfalarında da çok arkadaşım var, sevdiklerim ve karşılığında sevildiğim, hepsine buradan teşekkür ediyorum hazır bunun da yeri gelmişken Bunla ilgili olarak yazdıgını dusunuyorum benle ilgili düşüncelerini, biz buna avukatlık demeyelim Pale, düşüncelerini paylaşmış senle... Arkadaşlar ben sabah erken kalkıyorum yatacağım hepinize iyi geceler diliyorum... Sayenizde hoşca vakit geçirdim... Her birinize ayrı ayrı selamlarrr olsunnnn Sevgili arkadaşım, Birbirinizi sevmeniz düşüncelerinizi bildiklerinizi paylaşmanız çok güzel bişi. Benim gerçi o kadar vaktim yok sadece akşamları ve bazende öğleye kadar boş vaktim olabiliyor o yüzden ancak bazen girebiliyorum o da sınırlı bir zaman dilimi içinde. Bak kendinde demişsin bu forumda ona dede, abi, dayı diyenlerde var bence bunlar birer güzellik ve o kişiye olan sevgi ve saygısını belirtir. Benimde başka bir maksadımda yoktu zaten. Ama sevemdi demek buda onun tercihi saygı duymak lazım... Siz olaya başka açıdan bakmışsınız belkide haklısınız Umarım sen haklısındır arkadaşım. saygılar Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Sakin ol.Bana ne denmesini isteyip istememe hakkım yok mu..?Bak alıntıda koyu olan yer için söylüyorum:Lütfen.. Avukatlık falanda yok iletimi anlayarak okursan görürsün.. Saygılar.. Sevgili arkadaşım, Sana ne denip denmemesi elbetteki senin hakın buna bişi demiyorum. Ama biraz empati yaparsan anlarsın beni. Kimisi sana dayı kimisi dede kimisi abi diyormuş bu forumda Biz sana saygı gösterdik sen başka taraflara çektin senin kimseden rahatsız olmayıpta benden rahatsız olmanı anlamadım. Bunun nedenini bilmek te benim hakkım olsa gerek. Sende kendi iletini düşünerek okursan var lduğunu görürsün. Neyse boş ver ben hakkımı helal ediyorum lütfen sende helal et.... Kapatalım bu konuyu saygılar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Sevgili arkadaşım, Sana ne denip denmemesi elbetteki senin hakın buna bişi demiyorum. Ama biraz empati yaparsan anlarsın beni. Kimisi sana dayı kimisi dede kimisi abi diyormuş bu forumda Biz sana saygı gösterdik sen başka taraflara çektin senin kimseden rahatsız olmayıpta benden rahatsız olmanı anlamadım. Bunun nedenini bilmek te benim hakkım olsa gerek. Sende kendi iletini düşünerek okursan var lduğunu görürsün. Neyse boş ver ben hakkımı helal ediyorum lütfen sende helal et.... Kapatalım bu konuyu saygılar Sevgili Pale; Bu konunun bu kadar uzaması sanırım benim yazdıklarımı kendi ses tonlamanla okuman.Yazışmanın en büyük risklerinden biride bu.Ben o iletileri yazarken gayet yumuşak bir tonlama ile düşünerek yazdım ama sen yazdıklarımı sert alıyor olacaksınki kırılıyorsun.Amacım seni kırmak değil.Dediğiniz gibi bana değişik şekillerde sesleniyorlar ama bu önceden bir samimiyet kazanılmasına dayanıyor.Dediğin gibi sen daha yenisin,merhaba demeden enseye tokat atmaya benziyor senin bana dede demen.Önce bi geçmiş oluşturalım,bakarsın en sevdiğim arkadaşlarım arasına girmişsin.Bu arada bu konuda ilk uyardığım arkadaş değilsin.O arkadaşada bir garezim yok.Sebebini yazdım işte.. Hak meselesine gelince,görülüyorki seni kırmışım.Hakkını helal etmen benim için önemliydi teşekkür ederim.Benden yanada sana helal olsun.. Sevgili Pale bu yazdıklarımı da yumuşak konuşma tonuyla okursan sevinirim.Zira ben sana öyle yaklaşıyorum.. Sevgiler.. Birde tespit: Öyle görülüyorki Gloria'da senin gibi düşünüyor olacakki aramızı bulmaya çalışıyor.Beni bunca süredir tanıyan Gloria böyle düşünüyorsa senin düşünmende bi abes yok tabiki.Buna avukatlık konusuda dahil.Bu yüzden özür dilerim.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Sevgili Pale; Bu konunun bu kadar uzaması sanırım benim yazdıklarımı kendi ses tonlamanla okuman.Yazışmanın en büyük risklerinden biride bu.Ben o iletileri yazarken gayet yumuşak bir tonlama ile düşünerek yazdım ama sen yazdıklarımı sert alıyor olacaksınki kırılıyorsun.Amacım seni kırmak değil.Dediğiniz gibi bana değişik şekillerde sesleniyorlar ama bu önceden bir samimiyet kazanılmasına dayanıyor.Dediğin gibi sen daha yenisin,merhaba demeden enseye tokat atmaya benziyor senin bana dede demen.Önce bi geçmiş oluşturalım,bakarsın en sevdiğim arkadaşlarım arasına girmişsin.Bu arada bu konuda ilk uyardığım arkadaş değilsin.O arkadaşada bir garezim yok.Sebebini yazdım işte.. Hak meselesine gelince,görülüyorki seni kırmışım.Hakkını helal etmen benim için önemliydi teşekkür ederim.Benden yanada sana helal olsun.. Sevgili Pale bu yazdıklarımı da yumuşak konuşma tonuyla okursan sevinirim.Zira ben sana öyle yaklaşıyorum.. Sevgiler.. Birde tespit: Öyle görülüyorki Gloria'da senin gibi düşünüyor olacakki aramızı bulmaya çalışıyor.Beni bunca süredir tanıyan Gloria böyle düşünüyorsa senin düşünmende bi abes yok tabiki.Buna avukatlık konusuda dahil.Bu yüzden özür dilerim.. İŞTE YAZIŞARAK ANLAŞMANIN EN BÜYÜK RİSKLERİNDEN BİRİ DAHA. Söylemek istediğinin cok ama cok farklı bir şekilde anlaşılması... Tabi bundan benim kendimi ifade ediş tarzımda da problem var, inanırsın ya da inanmazsın bilmem Taurus ama ben açıklamamı yapayım... Cümlem şuydu: Bunla ilgili olarak yazdıgını dusunuyorum benle ilgili düşüncelerini, biz buna avukatlık demeyelim Pale, düşüncelerini paylaşmış senle... Bunla ilgili olarak yazdıgını dusunuyorum benle ilgili düşüncelerini: Burada zaten yaptığının avukatlık olmadığını, düşüncelerini paylaşmak olduğunu görebilirsin.. biz buna avukatlık demeyelim Pale: Ben buna avukatlık denmemesini gerektiğini ifade etmeye çalıştım ama sen onu sanırım şu şekilde algıladın. Avukatlık ama gel biz buna avukatlık demeyelim !!! Düşüncelerini paylaşmak olduğunu görebilirsin: Bu cümle kadar açık işte neyini açıklayayım Sen de beni bunca süredir tanıyorsun, bu yazdıklarının beni üzeceğini de biliyorsun... Aranızı bulmaya çalışmak değildi maksadım, siz kendi aranızı kendiniz bulursunuz, benim adım geçmeseydi bilirsin zaten ben boyle bir tartışmanın içine girmezdim... Kırdıysam özür dilerim... Bilinçli değildi... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.