Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bizim forumun sevgili gloriasını doktora götürdük. Hastalığı nedir doktor diye sorduk.

doktorun cevabı ne olmuştur?

Gönderi tarihi:

Bizim forumun sevgili gloriasını doktora götürdük. Hastalığı nedir doktor diye sorduk.

hastalık hastası :lol: ilahiii yaaa

sinir hastası da olabilir bak :)

Gönderi tarihi:

'''''önce bakmam ve hastalığı teşhis etmem gerekir demiştir.''''''

sonra da ona göre tedavi yöntemi uygular ve size haber verir

ama arkadaşıma böyle bişiy olmaz umarım.hep sağlıcakla kal gloria :clover::blushing::D:)

Gönderi tarihi:

birkaç cümle sıralayayım

öncelikle geçmiş olsun demiş olabilir

veya şikayetin nedir demiştir

ya da git sıra numarası al demiştir. :)

veya hiç bir şey demeden reçete yazıp vermiştir.

gloria inşallah hiç hastalanmazsın yoksa bu forum sensiz ne yapar :)

Gönderi tarihi:

Turp gibisin hiçbişeyciğin yok demiştir..

(Ağzından yel alsın Pale..)

Dede yaw sen akıllı adamsın.

Eğer turp gibi olsaydı bu kadar sorulara nasıl cevap verirdi.

Turpta akıl yok ki

oysa

gloria akıl küpü maşallah

Gönderi tarihi:

arkadaşlar hem beni hasta edip hem de arkasından geçmiş olsun, aman nazar değmesin, aman bişi olmasın, aman allah korusun falan diyorsunuz yaaa.... Ya harbiden komiksiniz... Beni çok güldürüyorsunuz... Allah da sizi güldürsün :):P:D

bilmece hastası falan olabilir miyim ki acaba sankiiiiiii :huh::unsure: matematik hastası da olabilirrrrr :rolleyes:

Gönderi tarihi:

Sen bilmece ve soru hastasısın demiştir..

(Aman be ..Okumazsan bööle kopya çeker duruma düşersin işte..)

Gönderi tarihi:

Sen bilmece ve soru hastasısın demiştir..

(Aman be ..Okumazsan bööle kopya çeker duruma düşersin işte..)

kopyacıı kopyacıııııııı kopyacııııııı :w00t:

Gönderi tarihi:

.

Gloriacım hastamısın sen kıyamam benm sana ne zaman hasta oldun neyin var Allah nasarlardan korusun

gece yağmuru dur telaşa verme.bu kadar da masum yazılmaz ki

Gönderi tarihi:

Gloriacım hastamısın sen :huh: kıyamam benm sana :crying: ne zaman hasta oldun :unsure: neyin var :huh: Allah nasarlardan korusun -_-:w00t::lol::hug:

koptummmmm vallaaaaaaa kızım cok komiksin yaaaaaaaa cok güldümmmmm öldümmm

Gönderi tarihi:

arkadaşlar hem beni hasta edip hem de arkasından geçmiş olsun, aman nazar değmesin, aman bişi olmasın, aman allah korusun falan diyorsunuz yaaa.... Ya harbiden komiksiniz... Beni çok güldürüyorsunuz... Allah da sizi güldürsün :):P:D

bilmece hastası falan olabilir miyim ki acaba sankiiiiiii :huh::unsure: matematik hastası da olabilirrrrr :rolleyes:

gloria sen sahiden bilmece hastasın. Doktor doğru demiş. Hani dedenin de senden farkı yok.

Cevap doğru

TEBRİKLER..

Bu arada bakıyorum herkesin sevgilisi oluverdin artık gloriacım diye hitap etmeye başladılar.

Gönderi tarihi:

Gloriacım hastamısın sen :huh: kıyamam benm sana :crying: ne zaman hasta oldun :unsure: neyin var :huh: Allah nasarlardan korusun -_-:w00t::lol::hug:

ne kadar da çok seviyormuş gloriacığını

Gönderi tarihi:

gloria sen sahiden bilmece hastasın. Doktor doğru demiş. Hani dedenin de senden farkı yok.

Cevap doğru

TEBRİKLER..

Bu arada bakıyorum herkesin sevgilisi oluverdin artık gloriacım diye hitap etmeye başladılar.

Arkadaşım Gloria önceden beri hmen hemen herkesçe sevilir.Bu yeni bişey değil.Ayrıca bana dede sözcüğünü sadece torunum dediğim arkadaşlarım kullanır.Kullanmazsan sevinirim..

Gönderi tarihi:

Arkadaşım Gloria önceden beri hmen hemen herkesçe sevilir.Bu yeni bişey değil.Ayrıca bana dede sözcüğünü sadece torunum dediğim arkadaşlarım kullanır.Kullanmazsan sevinirim..

taurusmutis bey,

benim bu forumda yeni olduğumu da biliyorsundur herhalde..... Bir kaç kişinin sana dede diye hitap ettiğini gördüm hatta sen kendin bile genele sorduğun bir soruda "dede sorsun" demişsin.

bende herhalde yaşının büyüklüğünden veya sevildiğinden olsa gerek bu lakabın sana verildiğini düşünerekten sana "dede" dedim. DEmek yanılmışım. Neden bu kadar rahatsız oldun anlamadım.

Neyse zaten sana dede demek veya dememek benim için hiçte önemli deil

Sen artık benim için sadece taurusmutis'in

Bir ikincisi gloria hakında,

Neden gloria adına sen cevap verdinki eğer gloria sölediklerimden rahatsız olsaydı kendisi kendi adına cevap verebilecek kadar akıllıdır. Kaldıki ben gloria'yaya kötü bişi de sölemiş te deilim. Neden avukatlığını yaptın onuda anlamış deilim.

Gönderi tarihi:

bence arkadaşlar lütfen birbirinize karşı kırıcı olmayın

Taurusmutis bu forumda çok sevilen bir arkadaşım... yani demişsin ya dede denmesi sevildiginden olsa gerek diye, kesinlikle haklısın... Ama ona sadece dede demiyorlar bu forumda, baba, abi, dayı neyse bir çok hitap şekli vardır Taurus için ve bunları gerçekten de hakediyor... Benim ona sevgim yanında ayrıca cok buyuk saygım da vardır bunu da ekleyeyim buraya... Taurus bu yazdıklarını eminim kalbini kırmak için yazmamıştır, yorgun olabilir, canı birşeylere sıkılmıştır belki... Ben de onun adına cevap verdim ama şu an burada olmadıgı için, yarın o da mutlaka senin iletine cevap verir zaman haklı oldugumu görebilirsin sevgili pale...Benimle ilgili soyledigi cümleye gelince biz biribirimizi burada 6 aydır tanıyoruz ve ben sadece forumun bilmecelerle ilgili kısmında yazmıyorum, diğer forum sayfalarında da çok arkadaşım var, sevdiklerim ve karşılığında sevildiğim, hepsine buradan teşekkür ediyorum hazır bunun da yeri gelmişken :) Bunla ilgili olarak yazdıgını dusunuyorum benle ilgili düşüncelerini, biz buna avukatlık demeyelim Pale, düşüncelerini paylaşmış senle...

Arkadaşlar ben sabah erken kalkıyorum yatacağım hepinize iyi geceler diliyorum... Sayenizde hoşca vakit geçirdim... Her birinize ayrı ayrı selamlarrr olsunnnn :clover:

Gönderi tarihi:

.

gece yağmuru dur telaşa verme.bu kadar da masum yazılmaz ki

Yuk telaş falan etmedim de :unsure: korktum :( çok masumumdur :shifty::lol:

koptummmmm vallaaaaaaa kızım cok komiksin yaaaaaaaa cok güldümmmmm öldümmm

Kıs ölme :o Allah korusun -_-:lol:

Ben eselden beridir hep Gloriacım derim :unsure: Ama isterseninis bundan sonra Gloriam diyem :huh:

ne kadar da çok seviyormuş gloriacığını

Çok severim :wub:

Gönderi tarihi:

taurusmutis bey,

benim bu forumda yeni olduğumu da biliyorsundur herhalde..... Bir kaç kişinin sana dede diye hitap ettiğini gördüm hatta sen kendin bile genele sorduğun bir soruda "dede sorsun" demişsin.

bende herhalde yaşının büyüklüğünden veya sevildiğinden olsa gerek bu lakabın sana verildiğini düşünerekten sana "dede" dedim. DEmek yanılmışım. Neden bu kadar rahatsız oldun anlamadım.

Neyse zaten sana dede demek veya dememek benim için hiçte önemli deil

Sen artık benim için sadece taurusmutis'in

Bir ikincisi gloria hakında,

Neden gloria adına sen cevap verdinki eğer gloria sölediklerimden rahatsız olsaydı kendisi kendi adına cevap verebilecek kadar akıllıdır. Kaldıki ben gloria'yaya kötü bişi de sölemiş te deilim. Neden avukatlığını yaptın onuda anlamış deilim.

Sakin ol.Bana ne denmesini isteyip istememe hakkım yok mu..?Bak alıntıda koyu olan yer için söylüyorum:Lütfen..

Avukatlık falanda yok iletimi anlayarak okursan görürsün..

Saygılar..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.