Φ pale Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Bizim forumun sevgili gloriasını doktora götürdük. Hastalığı nedir doktor diye sorduk. doktorun cevabı ne olmuştur? Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Bizim forumun sevgili gloriasını doktora götürdük. Hastalığı nedir doktor diye sorduk. doktorun cevabı ne olmuştur? çiçek (allah korusun) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Turp gibisin hiçbişeyciğin yok demiştir.. (Ağzından yel alsın Pale..) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Bizim forumun sevgili gloriasını doktora götürdük. Hastalığı nedir doktor diye sorduk. doktorun cevabı ne olmuştur? hastalık hastası ilahiii yaaa sinir hastası da olabilir bak Alıntı
Φ satriani Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Neden muayene odasında tablodaki rakamlara takıldın? der. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Bizim forumun sevgili gloriasını doktora götürdük. Hastalığı nedir doktor diye sorduk. doktorun cevabı ne olmuştur? bu sorunun cevabını en iyi gloria verir.demiştir Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Bizim forumun sevgili gloriasını doktora götürdük. Hastalığı nedir doktor diye sorduk. doktorun cevabı ne olmuştur? '''''önce bakmam ve hastalığı teşhis etmem gerekir demiştir.'''''' sonra da ona göre tedavi yöntemi uygular ve size haber verir ama arkadaşıma böyle bişiy olmaz umarım.hep sağlıcakla kal gloria Alıntı
Φ hekim Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 birkaç cümle sıralayayım öncelikle geçmiş olsun demiş olabilir veya şikayetin nedir demiştir ya da git sıra numarası al demiştir. veya hiç bir şey demeden reçete yazıp vermiştir. gloria inşallah hiç hastalanmazsın yoksa bu forum sensiz ne yapar Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Turp gibisin hiçbişeyciğin yok demiştir.. (Ağzından yel alsın Pale..) Dede yaw sen akıllı adamsın. Eğer turp gibi olsaydı bu kadar sorulara nasıl cevap verirdi. Turpta akıl yok ki oysa gloria akıl küpü maşallah Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 çiçek (allah korusun) Bu senin anladığın anlamda bir hastalık deil Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Neden muayene odasında tablodaki rakamlara takıldın? der. Aslında bu cevap bir ip ucuda olabilir. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 arkadaşlar hem beni hasta edip hem de arkasından geçmiş olsun, aman nazar değmesin, aman bişi olmasın, aman allah korusun falan diyorsunuz yaaa.... Ya harbiden komiksiniz... Beni çok güldürüyorsunuz... Allah da sizi güldürsün bilmece hastası falan olabilir miyim ki acaba sankiiiiiii matematik hastası da olabilirrrrr Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Sen bilmece ve soru hastasısın demiştir.. (Aman be ..Okumazsan bööle kopya çeker duruma düşersin işte..) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Sen bilmece ve soru hastasısın demiştir.. (Aman be ..Okumazsan bööle kopya çeker duruma düşersin işte..) kopyacıı kopyacıııııııı kopyacııııııı Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 bence bu foruma yollamıştır.git senin hastalığının devası orada derler. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gloriacım hastamısın sen kıyamam benm sana ne zaman hasta oldun neyin var Allah nasarlardan korusun Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 . Gloriacım hastamısın sen kıyamam benm sana ne zaman hasta oldun neyin var Allah nasarlardan korusun gece yağmuru dur telaşa verme.bu kadar da masum yazılmaz ki Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gloriacım hastamısın sen kıyamam benm sana ne zaman hasta oldun neyin var Allah nasarlardan korusun koptummmmm vallaaaaaaa kızım cok komiksin yaaaaaaaa cok güldümmmmm öldümmm Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 arkadaşlar hem beni hasta edip hem de arkasından geçmiş olsun, aman nazar değmesin, aman bişi olmasın, aman allah korusun falan diyorsunuz yaaa.... Ya harbiden komiksiniz... Beni çok güldürüyorsunuz... Allah da sizi güldürsün bilmece hastası falan olabilir miyim ki acaba sankiiiiiii matematik hastası da olabilirrrrr gloria sen sahiden bilmece hastasın. Doktor doğru demiş. Hani dedenin de senden farkı yok. Cevap doğru TEBRİKLER.. Bu arada bakıyorum herkesin sevgilisi oluverdin artık gloriacım diye hitap etmeye başladılar. Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gloriacım hastamısın sen kıyamam benm sana ne zaman hasta oldun neyin var Allah nasarlardan korusun ne kadar da çok seviyormuş gloriacığını Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 gloria sen sahiden bilmece hastasın. Doktor doğru demiş. Hani dedenin de senden farkı yok. Cevap doğru TEBRİKLER.. Bu arada bakıyorum herkesin sevgilisi oluverdin artık gloriacım diye hitap etmeye başladılar. Arkadaşım Gloria önceden beri hmen hemen herkesçe sevilir.Bu yeni bişey değil.Ayrıca bana dede sözcüğünü sadece torunum dediğim arkadaşlarım kullanır.Kullanmazsan sevinirim.. Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Arkadaşım Gloria önceden beri hmen hemen herkesçe sevilir.Bu yeni bişey değil.Ayrıca bana dede sözcüğünü sadece torunum dediğim arkadaşlarım kullanır.Kullanmazsan sevinirim.. taurusmutis bey, benim bu forumda yeni olduğumu da biliyorsundur herhalde..... Bir kaç kişinin sana dede diye hitap ettiğini gördüm hatta sen kendin bile genele sorduğun bir soruda "dede sorsun" demişsin. bende herhalde yaşının büyüklüğünden veya sevildiğinden olsa gerek bu lakabın sana verildiğini düşünerekten sana "dede" dedim. DEmek yanılmışım. Neden bu kadar rahatsız oldun anlamadım. Neyse zaten sana dede demek veya dememek benim için hiçte önemli deil Sen artık benim için sadece taurusmutis'in Bir ikincisi gloria hakında, Neden gloria adına sen cevap verdinki eğer gloria sölediklerimden rahatsız olsaydı kendisi kendi adına cevap verebilecek kadar akıllıdır. Kaldıki ben gloria'yaya kötü bişi de sölemiş te deilim. Neden avukatlığını yaptın onuda anlamış deilim. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 bence arkadaşlar lütfen birbirinize karşı kırıcı olmayın Taurusmutis bu forumda çok sevilen bir arkadaşım... yani demişsin ya dede denmesi sevildiginden olsa gerek diye, kesinlikle haklısın... Ama ona sadece dede demiyorlar bu forumda, baba, abi, dayı neyse bir çok hitap şekli vardır Taurus için ve bunları gerçekten de hakediyor... Benim ona sevgim yanında ayrıca cok buyuk saygım da vardır bunu da ekleyeyim buraya... Taurus bu yazdıklarını eminim kalbini kırmak için yazmamıştır, yorgun olabilir, canı birşeylere sıkılmıştır belki... Ben de onun adına cevap verdim ama şu an burada olmadıgı için, yarın o da mutlaka senin iletine cevap verir zaman haklı oldugumu görebilirsin sevgili pale...Benimle ilgili soyledigi cümleye gelince biz biribirimizi burada 6 aydır tanıyoruz ve ben sadece forumun bilmecelerle ilgili kısmında yazmıyorum, diğer forum sayfalarında da çok arkadaşım var, sevdiklerim ve karşılığında sevildiğim, hepsine buradan teşekkür ediyorum hazır bunun da yeri gelmişken Bunla ilgili olarak yazdıgını dusunuyorum benle ilgili düşüncelerini, biz buna avukatlık demeyelim Pale, düşüncelerini paylaşmış senle... Arkadaşlar ben sabah erken kalkıyorum yatacağım hepinize iyi geceler diliyorum... Sayenizde hoşca vakit geçirdim... Her birinize ayrı ayrı selamlarrr olsunnnn Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 . gece yağmuru dur telaşa verme.bu kadar da masum yazılmaz ki Yuk telaş falan etmedim de korktum çok masumumdur koptummmmm vallaaaaaaa kızım cok komiksin yaaaaaaaa cok güldümmmmm öldümmm Kıs ölme Allah korusun Bu arada bakıyorum herkesin sevgilisi oluverdin artık gloriacım diye hitap etmeye başladılar. Ben eselden beridir hep Gloriacım derim Ama isterseninis bundan sonra Gloriam diyem ne kadar da çok seviyormuş gloriacığını Çok severim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 taurusmutis bey, benim bu forumda yeni olduğumu da biliyorsundur herhalde..... Bir kaç kişinin sana dede diye hitap ettiğini gördüm hatta sen kendin bile genele sorduğun bir soruda "dede sorsun" demişsin. bende herhalde yaşının büyüklüğünden veya sevildiğinden olsa gerek bu lakabın sana verildiğini düşünerekten sana "dede" dedim. DEmek yanılmışım. Neden bu kadar rahatsız oldun anlamadım. Neyse zaten sana dede demek veya dememek benim için hiçte önemli deil Sen artık benim için sadece taurusmutis'in Bir ikincisi gloria hakında, Neden gloria adına sen cevap verdinki eğer gloria sölediklerimden rahatsız olsaydı kendisi kendi adına cevap verebilecek kadar akıllıdır. Kaldıki ben gloria'yaya kötü bişi de sölemiş te deilim. Neden avukatlığını yaptın onuda anlamış deilim. Sakin ol.Bana ne denmesini isteyip istememe hakkım yok mu..?Bak alıntıda koyu olan yer için söylüyorum:Lütfen.. Avukatlık falanda yok iletimi anlayarak okursan görürsün.. Saygılar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.