Φ mizyal Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 SENİ YAŞAMAK "Seni her özlediğimde sevgilim, Gökyüzüne bakıyorum; Göğün mavisinde gözlerini görüyorum çünkü. Seni her özlediğimde bir tanem, Denizlere bakıyorum. Ufuğa bakınca mucizeni görüyorum çünkü. Seni her özlediğimde bir tanem, Kuşlara bakıyorum. O kanatlardaki özgürlüğünü görüyorum çünkü. Ve aşkım, seni her özlediğimde, Adında isyan ediyorum. Seni özlemek istemiyorum ben, Ben seni yaşamak istiyorum, Seni her özlediğimde sana bakmak istiyorum Ve seni sende görmek sadece " Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 NE DUAMSIN NE DE BEDDUAM Bu aşkı burada sen noktaladın, Artık ne duamsın ne de bedduam. Kendini meçhule sen uğurladın, Artık ne duamsın ne de bedduam. Gül değil, dikensin gönül bağımda, Bir kara çalısın aşk mezarımda, Şimdi bir ölüsün sen nazarımda, Artık ne duamsın ne de bedduam. Yıllarca aşkınla boşa yanmışım, Seni bir sevgili, bir dost sanmışım, Bir hiçmişsin meğer ben aldanmışım, Artık ne duamsın ne de bedduam. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2005 NE DUAMSIN NE DE BEDDUAM Bu aşkı burada sen noktaladın, Artık ne duamsın ne de bedduam. Kendini meçhule sen uğurladın, Artık ne duamsın ne de bedduam. Gül değil, dikensin gönül bağımda, Bir kara çalısın aşk mezarımda, Şimdi bir ölüsün sen nazarımda, Artık ne duamsın ne de bedduam. Yıllarca aşkınla boşa yanmışım, Seni bir sevgili, bir dost sanmışım, Bir hiçmişsin meğer ben aldanmışım, Artık ne duamsın ne de bedduam. waybe ne aşklar varmış.....biz kumda oynamaya devam desene ..birileri bizim için aşk şiiri yazacakta bizde görcez... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 sevgin sevdamdır Gökyüzünde ki mavileri ödünç aldım. ressamın tablosundan denizi çaldım. düşlerimde hep ummanlara daldım. deniz bakar deniz görürüm ben. çünkü; mavidir senin dünyan ya! . Rengarenk çiçekler yetişir saksımda. koklarım, uyanıp her kalktığımda. gece gündüz onlar var hep aklımda. çiçek koklar çiçek kokarım ben. Çünkü; sen de bir çiçeksin ya! . Başucumda, sayfalarca şiirlerin durur. göz yaşlarım sel olur kurur. özlemin inan, tüm benliğimi vurur. şiir okur şiir yaşarım ben. Çünkü; şiirleri çok seversin ya! .. mavi çiçek şiir hep dünyamda. görürüm her gece seni rüyamda. seninle gönlüm ne tasada, ne gamda. sevgi eker sevda biçersin sen. Onun içindir ki; seni çok severim ya! Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Seni Yaşamak Beklemektir Daha Çok Seni sevmek, Beklemektir daha çok... Ama beklerken seni yaşamak? Yani gelmiyorken henüz, Yanımdaymışsın gibi bir hisse kucak açmak... Kulak vermek hiç gelmeyen o sese... Sus-pus saatlerde düşlere dalmak... Kolay değil! Hiç kolay değil hem de, Tükendiğin gecelerde varolmak... Yoksun... Bıçak açmıyor şarkıların ağzını Şiirler dilsiz şimdi Gittiğin gibi duruyor, Senden sonra yıkamadım fincaların içini... Gel bak, Telvelerde umutlar öylece duruyor... Gelirsen şayet, Eskisi kadar derine batmayacak, Ayrılıktan çıkan ok. Ama neylersin? Bu özlem, sen gelince de bitmeyecek... Çünkü seni yaşamak, Beklemektir daha çok... Okan Savcı Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 DARMADAĞINIM BEN YİNE “” Bağışlayın beni sevdalarım Kendimi parçalara ayıramadım Alın gidin korkularımı Saçlarımı ellerinizle okşayın Hiç bir ayrılık yeniden yaratmıyor artık beni Alın gidin korkularımı Saçlarımı ellerinizle okşayın Ve bütün ayrılıklar sabah olunca alıyor nefesimi Kan revan içindeyim Gönlümün derdindeyim Yerlerin dibindeyim Kurtar ne olur Kan revan içindeyim Yarimin peşindeyim Cennetin izindeyim Kurtar ne olur Aşk ağır yükler bindirdi Küçülen omuzlarıma Kalplerinizden kaçtım hep Varıp gittim en karanlıklara Yağmur ıslak mazeretler yükledi büyüyen yangınıma Cehennemden düştüm hep Beni hiç görmediler Yağmur ıslak mazeretler yükledi büyüyen yangınıma Seviştim ve yoruldum Varıp gittim en yalnızlıklara Kan revan içindeyim Gönlümün derdindeyim Yerlerin dibindeyim Kurtar ne olur Kan revan içindeyim Yarimin peşindeyim Cennetin izindeyim Kurtar ne olur Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.