Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Karanlik yağmurlu bir gece, yağmur yagiyor, firtina var, gök

gürlüyor ve siz sabaha karsi 02.00' de tek basiniza issiz bir

yolda araba ile gitmektesiniz. Arabaniz iki kisilik. Biraz ilerde otobüs

duraginda 3 kisi bekliyor. Birincisi bir doktor, sizi daha önce geçirdiginiz

kalp krizinden kurtarmis. Ikinci kisi, çok yasli ve hasta neredeyse ölmek

üzere olan birisi.

Üçüncüsü, hayatinizin rüyasi, her zaman tanismak için can attiginiz birisi.

Hava gittikçe kötülesiyor ve arabanizda sadece bir kisiye yer var. Böyle bir

durumda ne yapardiniz? :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

:) ne komik bi soru buuuu yaaa...

ne yapardımmmmm mesela doktorum beni hayata döndüren şahsiyet, yaşlı ve hasta neredeyse ölmek üzere olan bir kişi, yazıkkk beeeeeee... ve tanışmak istediğimi varsaydığımız beyaz atlı prens di mi?

Hastaya bi doktor lazım... ben de yağmuru severim imzamdan da anlaşılacağı üzere :):lol: o halde ben arabayı doktoruma verim o yanına yaşlı hastayı alıversin hastaneye götürsün ben de böylece bi hayır işlemiş olimmm.. ben de napimmm bari yağmur altında beyaz atlı prensin durduğu durakta başka iki kişilik (prens ve benim için) boş yeri olan bir araba beklimm :unsure: vayy beeee ne fedakarım haaaaa :crying::blink::w00t: araba gelmezse de beyaz atlı prensten rica ederiz artık, beni beyaz atıyla evime bırakıversin bari :online2long: ıslancaz ama napalım :wub:

ya biliyorum soruda beyaz at yoktu ama madem kendi hikayemizi yaratıyoruz ben de hikayeye bi şahsiyet daha katayım dedim :lol:

Gönderi tarihi:

:) komik soru buuuu yaaa...

ne yapardımmmmm mesela doktorum beni hayata döndüren şahsiyet, yaşlı ve hasta neredeyse ölmek üzere olan bir kişi, yazıkkk beeeeeee... ve tanışmak istediğimi varsaydığımız beyaz atlı prens di mi?

Hastaya bi doktor lazım... ben de yağmuru severim imzamdan da anlaşılacağı üzere :):lol: o halde ben arabayı doktoruma verim o yanına yaşlı hastayı alıversin hastaneye götürsün ben de böylece bi hayır işlemiş olimmm.. ben de napimmm bari yağmur altında beyaz atlı prensin durduğu durakta başka iki kişilik boş yeri olan bir araba beklimm :unsure: vayy beeee ne fedakarım haaaaa :crying::blink::w00t: olmazsa beyaz atlı prensten rica edeyim beni beyaz atıyla evime bırakıversin bari :online2long:

doktor arabayı kullanamam çünkü alkol muayenesinde ehliyetimi aldırmıştım derse... :lol::w00t: sorulmuştu.

Gönderi tarihi:

doktor arabayı kullanamam çünkü alkol muayenesinde ehliyetimi aldırmıştım derse... :lol::w00t: sorulmuştu.

o zaman hasta kullansın bari ne yapalımmm

Gönderi tarihi:

Hastaya bi doktor lazım... ben de yağmuru severim imzamdan da anlaşılacağı üzere :):lol: o halde ben arabayı doktoruma verim o yanına yaşlı hastayı alıversin hastaneye götürsün ben de böylece bi hayır işlemiş olimmm.. ben de napimmm bari yağmur altında beyaz atlı prensin durduğu durakta başka iki kişilik (prens ve benim için) boş yeri olan bir araba beklimm :unsure: vayy beeee ne fedakarım haaaaa :crying::blink::w00t: araba gelmezse de beyaz atlı prensten rica ederiz artık, beni beyaz atıyla evime bırakıversin bari :online2long: ıslancaz ama napalım :wub:

ya biliyorum soruda beyaz at yoktu ama madem kendi hikayemizi yaratıyoruz ben de hikayeye bi şahsiyet daha katayım dedim :lol:

Çok romantik olmuş

Gönderi tarihi:

Hastaya bi doktor lazım... ben de yağmuru severim imzamdan da anlaşılacağı üzere :):lol: o halde ben arabayı doktoruma verim o yanına yaşlı hastayı alıversin hastaneye götürsün ben de böylece bi hayır işlemiş olimmm.. ben de napimmm bari yağmur altında beyaz atlı prensin durduğu durakta başka iki kişilik (prens ve benim için) boş yeri olan bir araba beklimm :unsure: vayy beeee ne fedakarım haaaaa :crying::w00t: araba gelmezse de beyaz atlı prensten rica ederiz artık, beni beyaz atıyla evime bırakıversin bari :online2long: ıslancaz ama napalım :wub:

Ne..Biri at mı dedi.. :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.