Φ satriani Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Karanlik yağmurlu bir gece, yağmur yagiyor, firtina var, gök gürlüyor ve siz sabaha karsi 02.00' de tek basiniza issiz bir yolda araba ile gitmektesiniz. Arabaniz iki kisilik. Biraz ilerde otobüs duraginda 3 kisi bekliyor. Birincisi bir doktor, sizi daha önce geçirdiginiz kalp krizinden kurtarmis. Ikinci kisi, çok yasli ve hasta neredeyse ölmek üzere olan birisi. Üçüncüsü, hayatinizin rüyasi, her zaman tanismak için can attiginiz birisi. Hava gittikçe kötülesiyor ve arabanizda sadece bir kisiye yer var. Böyle bir durumda ne yapardiniz? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 ne komik bi soru buuuu yaaa... ne yapardımmmmm mesela doktorum beni hayata döndüren şahsiyet, yaşlı ve hasta neredeyse ölmek üzere olan bir kişi, yazıkkk beeeeeee... ve tanışmak istediğimi varsaydığımız beyaz atlı prens di mi? Hastaya bi doktor lazım... ben de yağmuru severim imzamdan da anlaşılacağı üzere o halde ben arabayı doktoruma verim o yanına yaşlı hastayı alıversin hastaneye götürsün ben de böylece bi hayır işlemiş olimmm.. ben de napimmm bari yağmur altında beyaz atlı prensin durduğu durakta başka iki kişilik (prens ve benim için) boş yeri olan bir araba beklimm vayy beeee ne fedakarım haaaaa araba gelmezse de beyaz atlı prensten rica ederiz artık, beni beyaz atıyla evime bırakıversin bari ıslancaz ama napalım ya biliyorum soruda beyaz at yoktu ama madem kendi hikayemizi yaratıyoruz ben de hikayeye bi şahsiyet daha katayım dedim Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 komik soru buuuu yaaa... ne yapardımmmmm mesela doktorum beni hayata döndüren şahsiyet, yaşlı ve hasta neredeyse ölmek üzere olan bir kişi, yazıkkk beeeeeee... ve tanışmak istediğimi varsaydığımız beyaz atlı prens di mi? Hastaya bi doktor lazım... ben de yağmuru severim imzamdan da anlaşılacağı üzere o halde ben arabayı doktoruma verim o yanına yaşlı hastayı alıversin hastaneye götürsün ben de böylece bi hayır işlemiş olimmm.. ben de napimmm bari yağmur altında beyaz atlı prensin durduğu durakta başka iki kişilik boş yeri olan bir araba beklimm vayy beeee ne fedakarım haaaaa olmazsa beyaz atlı prensten rica edeyim beni beyaz atıyla evime bırakıversin bari doktor arabayı kullanamam çünkü alkol muayenesinde ehliyetimi aldırmıştım derse... sorulmuştu. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 doktor arabayı kullanamam çünkü alkol muayenesinde ehliyetimi aldırmıştım derse... sorulmuştu. o zaman hasta kullansın bari ne yapalımmm Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 o zaman hasta kullansın bari ne yapalımmm bak o olabilir yaşlı ve ölmek üzere olan değilmi ? hay allah çok güldüm yaa sen çok yaşa emi arkadaşım Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 ne komik bi soru buuuu yaaa... ne yapardımmmmm mesela doktorum beni hayata döndüren şahsiyet, yaşlı ve hasta neredeyse ölmek üzere olan bir kişi, yazıkkk beeeeeee... ve tanışmak istediğimi varsaydığımız beyaz atlı prens di mi? Hastaya bi doktor lazım... ben de yağmuru severim imzamdan da anlaşılacağı üzere o halde ben arabayı doktoruma verim o yanına yaşlı hastayı alıversin hastaneye götürsün ben de böylece bi hayır işlemiş olimmm.. ben de napimmm bari yağmur altında beyaz atlı prensin durduğu durakta başka iki kişilik (prens ve benim için) boş yeri olan bir araba beklimm vayy beeee ne fedakarım haaaaa araba gelmezse de beyaz atlı prensten rica ederiz artık, beni beyaz atıyla evime bırakıversin bari ıslancaz ama napalım ya biliyorum soruda beyaz at yoktu ama madem kendi hikayemizi yaratıyoruz ben de hikayeye bi şahsiyet daha katayım dedim Çok romantik olmuş Alıntı
Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 ne komik bi soru buuuu yaaa... ne yapardımmmmm mesela doktorum beni hayata döndüren şahsiyet, yaşlı ve hasta neredeyse ölmek üzere olan bir kişi, yazıkkk beeeeeee... ve tanışmak istediğimi varsaydığımız beyaz atlı prens di mi? Hastaya bi doktor lazım... ben de yağmuru severim imzamdan da anlaşılacağı üzere o halde ben arabayı doktoruma verim o yanına yaşlı hastayı alıversin hastaneye götürsün ben de böylece bi hayır işlemiş olimmm.. ben de napimmm bari yağmur altında beyaz atlı prensin durduğu durakta başka iki kişilik (prens ve benim için) boş yeri olan bir araba beklimm vayy beeee ne fedakarım haaaaa araba gelmezse de beyaz atlı prensten rica ederiz artık, beni beyaz atıyla evime bırakıversin bari ıslancaz ama napalım ya biliyorum soruda beyaz at yoktu ama madem kendi hikayemizi yaratıyoruz ben de hikayeye bi şahsiyet daha katayım dedim Ne..Biri at mı dedi.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.