Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 ben kaldımmm bu duyguyu ii bilirimm.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 yalnızlığı kimse benim kadar iyi bilemes naty. sen hiç herkesin gülüp eğlendiği bi yerde insanların içinde ama onlardan uzak kaldın mı? Evet kaldım.. Hatta onlarla beraber yalandan güldüm Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 yalnızlığı kimse benim kadar iyi bilemes naty. sen hiç herkesin gülüp eğlendiği bi yerde insanların içinde ama onlardan uzak kaldın mı? arkadaşım...yf.. harbiden senin bugün canın sıkkın.. Prensesin geçti herhal sıkıntısı.. Sen mi başladın şimdi.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 senin kadar sıcak kanlı birinin bole olmasına inanamıyorum. bana bu foruma girer girmes öm attığın için ne kadar sevindirdin anlatamam. ayrıca yeşim gerçekten yalnız issetmesem nie yazıyım? Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 sırayla bakalımsırada kim var oliviaaaa??? soralı soruşturalım bakalımmm ama benim sıkıntım giitti çok şükürrr Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 sen de varsın gececim hiç üzülmeee Tşk ederim Üsülmeyim demi artık duy kıs kankim ikisim Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 sırayla bakalımsırada kim var oliviaaaa??? soralı soruşturalım bakalımmm ama benim sıkıntım giitti çok şükürrr Aslında şu sıralar benim kadar sıkıntı da olan yoktur..bilemem tabi.. Kafa dağıtmak gerekiyor bazen...ve forum en iyisi..ama eylenmeyi bilen kişilerle iyidir.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 aynen olivia.... arkadaş bulmaya gelince gerçekten haklıymışsınnn Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Aslında şu sıralar benim kadar sıkıntı da olan yoktur..bilemem tabi.. Kafa dağıtmak gerekiyor bazen...ve forum en iyisi..ama eylenmeyi bilen kişilerle iyidir.. ilk başlarda benimde yalnız hissetmememi sağlıyodu ama naparsın. kimseyle derteşemedikten sonra. neyse moralim şimdi biras ii ve eğlenmeyi bilmeyen bi kişi olarak istersenis çıkarım sorun olmas. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 yavaş yavaş düzelirsin elektro sakin oll....... derin derin nefes all... aynen devamm... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 neyse moralim şimdi biras ii İii olur tabi.. Benim moralimi bosdunus.. Sis iyi iyi geçinin Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 ilk başlarda benimde yalnız hissetmememi sağlıyodu ama naparsın. kimseyle derteşemedikten sonra. neyse moralim şimdi biras ii ve eğlenmeyi bilmeyen bi kişi olarak istersenis çıkarım sorun olmas. amanınnnnnn.. bu nasıl bir yazı böyle elektro.. ne demek eylenmeyi bilmeyen bir kişi olarak.. görmemiş olayım.. şimdi ben kötü oldum bak..seni kasteddiğimi sandın heralde..ve neden kastedeyimki sen eylenmeyi ii bilen insansın haksızlık ediyosun ayrıca öm attık sana bi baksan diyorum.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 ve eğlenmeyi bilmeyen bi kişi olarak istersenis çıkarım sorun olmas. yaa bu da neee??? eğlenmeyi biliyosun sen..... kendine haksızlık etme Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 şimdi burayamorali bozuk olanlarmı yazıyo ben şeettiremedim ama benim bugün moralim mozuk değil hatta bu ara iiyimde şimdi buraya yazmaya hakkımıs yokmu yanee Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 estağfurullah o ne demek istersen yazabilirsin topic açarken moralim bozuktu o yüsden yaneeee Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 şimdi düzeldi umarm pekte kötü görünmüyosun hem bisde yeni sayılırız boşver zamana bırak Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 moralim inan bana çok bosuk(olivia) hani birisi bi yere feda olması gerekse hiç tereddütsüz olurdum Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 şimdi düzeldi umarm pekte kötü görünmüyosun hem bisde yeni sayılırız boşver zamana bırak saol moralim inan bana çok bosukhani birisi bi yere feda olması gerekse hiç tereddütsüz olurdum olur mu öyle şeyy.... daha yararsız insanlar var şu dünyada(sözüm meclisten dışarı) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 moralim inan bana çok bosuk(olivia) hani birisi bi yere feda olması gerekse hiç tereddütsüz olurdum noluyo electro yine feda falan ne konuşmuştuk seninle Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 moralim inan bana çok bosuk(olivia) hani birisi bi yere feda olması gerekse hiç tereddütsüz olurdum Ooooo o kadar kötü değilsindir, kendini amaçsız yere feda edecek kadar yani... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 moralim inan bana çok bosuk(olivia) hani birisi bi yere feda olması gerekse hiç tereddütsüz olurdum elektro.. bu kadar da olmaz heralde boş yere sıkıyorsun kendini.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 neyse ben yarım saatliğine işim var (kısmetse bi araba vurur alır bu hayattan) Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 neyse ben yarım saatliğine işim var (kısmetse bi araba vurur alır bu hayattan) yuh yani.. şuna bak ya... o kadar da değil be elektro boşyere canını sıkıyorsun diyorum anlamıyorsun ne diyim sana artık.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 neyse moralim daha ii. hepinis çok saolun arkadaşlar. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 [,quote name=prenses10' date='Sep 19 2006, 04:06 PM' post='366424] ama çok yalnısımm.....!!! açamas die.... kıss kankim o kişinin yerini tüm dünya dolduramas. Gökyüsünde yalnıs gesen yıldıslar yeryüsünde sisin kadar yalnısım.. Bir haykırsam belki duyulur sesim ben yalnısım, ben yalnısım, yalnısımmm Bi defa hiçbirinis benim kadar yalnıs olamassınıs Evde tek başımayım iyi bilemes naty. Tşk ederim Üsülmeyim demi artık duy kıs kankim ikisim istersenis çıkarım sorun olmas. Benim moralimi bosdunus.. Sis iyi iyi geçinin [/color] buraya yazmaya hakkımıs yokmu yanee o yüsden yaneeee bisde yeni sayılırız moralim inan bana çok bosuk(olivia) zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz........ alın tepe tepe kullanın.... kalmadı galiba sizde... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.