Φ Erguvan Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2004 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2004 Dün aranıza yeni katılmıştım. Ve gülümseyerek, hayata dair duygularımı paylaşmıştım. Şu an yazımı formda bulamıyorum. Sebebini ve nasıl olduğunu bilemiyorum. Üzülmedim... sadece şaşırdım... sanki tamda güzel bir pastayı dilimlerken ışıklar söndü... oysa ben o pastayı sizinle paylaşacaktım...Karanlıktan ancak Yarasalar istifade eder. Belki "şeytan aldı götürdü. satamadan geri getirir." Belkide "gülümseyemeyen" insanların işidir. Belki "teknik bir konudur." Belkide "Birisi" bunu bana izah eder. Bekliyorum.... Alıntı
Φ anarşit Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2004 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2004 Dün aranıza yeni katılmıştım. Ve gülümseyerek, hayata dair duygularımı paylaşmıştım. Şu an yazımı formda bulamıyorum. Sebebini ve nasıl olduğunu bilemiyorum. Üzülmedim... sadece şaşırdım... sanki tamda güzel bir pastayı dilimlerken ışıklar söndü... oysa ben o pastayı sizinle paylaşacaktım...Karanlıktan ancak Yarasalar istifade eder. Belki "şeytan aldı götürdü. satamadan geri getirir." Belkide "gülümseyemeyen" insanların işidir. Belki "teknik bir konudur." Belkide "Birisi" bunu bana izah eder. Bekliyorum.... 1495[/snapback] selam. bende forum sayfalarını çok severim. sebebi ise karşılıklı söyleşmeyi tartışmayı pek bilmediğimiz için vede çok hoşgörüye sahip olmadığımız dan mı nedir genellikle sert geçer. bende sertlikten vekavgadan nefret eden biri olduğum için genelde forum sayfalarını dolaşırım. sizin bahsettiğiniz yazı sanırım sitede de siz bulamadınız. sizin isminize tıkladığımda yazınızı gördüm. "Erguvan Gönderilme: Oct 21 2004, 12:13 PM Çaylak Grup: Members Mesaj: 2 Katılım: 21-October 04 Üye No: 1442 Şu anda ünlü Yunan Besteci Nicos'un "Secret Love" adlı eserini dinliyorum... İçinde hüznün duayeni notalar sakllı bir beste... Mutlu olabileceğim çok şey var hayatta. Ağlayabileceğimde... Gülümseyebileceğimde.... Her mutlu insan gülümseyebilir mi sizce? Ya da gülümseyemeyen insanların hepsi mutsuz mudur.? Hayatın neresinde gülümsemeliyiz? Bir fatura kuyruğunda.. Bir iftar vakti sıkış tıkış bir otobüste.. Yağan ilk karda... Sizi ıslatan mevsimin ilk yağmurunda... -Hayırsız! dediğiniz ve yıllar sonra karşılaştığınız bir arkadaşınızla ilk göz temasında... Çok sevdiğiniz çiçeğiniz güneşe küstüğünde... Gözleri görmeyen bir insana, sizi görmesede... Sabahları aynaya baktığınızda... Yorgunluğunuzun ve bitkinliğinizin başkalarınca anlayışla karşılanamadığı zamanlarda... Hayatınızdaki tüm ilklerde... ve tüm sonlarda... ortada, kıyıda köşede... İlk konum Gülümsemek.. Daha söyleyecek çok sözümüz var... Parmaklarım bana gülümsüyor... ya sizinkiler? Hadi öyleyse...ekrana bir kez gülümseyin... bekliyorum.... Allah parmaklarınıza zeval vermesin.... Forum: Havadan Sudan Konular · İleti Önizleme: #1489 · Cevaplar: 1 · İzleme: 29 " işte sayfanın kopyası. bazen sitenin yabancısı olunca yazılanları takip etmekte zor oluyor. bu cevap yazımlarında çaylak değerlendirmesinide anlamıyorum. bende gönderdiklerimde çaylak olarak yorum alıyorum. sanırım bu forumun proğramının kullanılması ile ilgilşi olmalı. )) bu arada gülümsetmek istemeniz güzelde hani derler ya herkesi zorla güldüremezsin diye. milletin derdi varsa bunu paylaşabilmek de önemli. ancak gülümsemeye davetinizde çok güzel. saygılar. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2005 erguvan arkadasim, yazinizi bulamadiginizi belki düsünebiliriz. Ikinci olarak yazinizda istenmeyen sözcükler varsa silinmis olabilir. Zira site yöneticilerinin cok iyi tutumlari da; sorunlu ya da silinecek yazilar icin mutlaka mailinize aciklama yaparlar, yani mail ile uyarlirsiniz. saygilar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.