Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl ELDİV_N Yukardaki kelimenin tamamlanabilmesi için E harfi dışında hangi harfi kullanabiliriz... Not: Kelime lütfen TDK'ya uygun olsun
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Yazar oraya F koyarsın oluveriiirrr gariiii ayyy benim akıllııııııııı bıdığımmmmmm oldu kızzzzzz tebriklerrrrrr öpücüklerrrrrr ha bi de SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM TATLIMMMMMMMMMMMMMMM BENİMMMMMMMMMMMMMM
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl oraya F koyarsın oluveriiirrr gariiii sedelina sen egelimisin?bizim şiveyle gonuşuyon da..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl ayyy benim akıllııııııııı bıdığımmmmmm oldu kızzzzzz tebriklerrrrrr öpücüklerrrrrr ha bi de SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM TATLIMMMMMMMMMMMMMMM BENİMMMMMMMMMMMMMM yaf gloria soruya yetişemedim.neyse başaka KOLAY sorunu bekliyom
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Yazar sedelina sen egelimisin?bizim şiveyle gonuşuyon da.. karadenizli o Rizeli
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl karadenizli o Rizeli olsun yine hemşerim sayılır.6 yıl samsunda okudum 1yılda trbzonda askerlik yaptım. ve bir sürü rizeli öğrencim oldu:)
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Yazar olsun yine hemşerim sayılır.6 yıl samsunda okudum 1yılda trbzonda askerlik yaptım. ve bir sürü rizeli öğrencim oldu:) askerlik mi yaptın?
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl sedelina sen egelimisin?bizim şiveyle gonuşuyon da.. hayır,ben her şiveden gonuşurem
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Yazar evet de.sanki garip geldi gibi hissetim. e biraz şaşırdım ben avatarı görünce sanmıştım ki bayansın pardon
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl e biraz şaşırdım ben avatarı görünce sanmıştım ki bayansın pardon resim hoşuma gitmişti o yüzden koydum.ve dikkat ettim de herkes cinsiyetine göre bir avatar seçmiş. hiç o açodan düşünmemiştim tamamen tesadüf
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl resim hoşuma gitmişti o yüzden koydum.ve dikkat ettim de herkes cinsiyetine göre bir avatar seçmiş. hiç o açodan düşünmemiştim tamamen tesadüf benim cinsiyetim: bebek
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Yazar peki gloria şimdi askere gitmiş gibi görünüyomym ya cidden kusura bakma ayıp ettim galiba bi daha da insanalrı avatarlarına göre sınıflandırmıycam ders oldu bana
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl yok sorun değil.benim için önemli olan burada paylaşılan herşey.soru olsun konu olsun.benim için sohbet etmek,beynimi yormak, sizleri tanımış olmak(bir şekilde de olsa),ve birde derslerde öğrencilerimi bu tür sorularlaeğitim vermek önemli.çünkü branşımdan dolayı soyut şeyleri somutlaştırmam gerekiyor.öğrenciler herşeyi öyle rahat algılayamıyor.kendine iyi bak iyi geceler.
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 18 yıl ya cidden kusura bakma ayıp ettim galiba bi daha da insanalrı avatarlarına göre sınıflandırmıycam ders oldu bana
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.