Φ mosyna Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 4 arkadaş bir binanın 12.katında okey oynuyorlar.ve aralarında çıkan tartışma sonucunda oynayanlardan birisi 12 kattan aşağıya düşüyor.etraftan herkes koşarak geliyor ve adam ölmaden önce son nefesinde ''beni mehmet itti''diyor ve ölüyor.sadece bu bilgi ile polis 12. kata çıkıp hiçbir şey sormadan suçluyu yani Mehmet'i alıp götürüyor.polis suçluyu nasıl bulmuştur sizce?? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 4 arkadaş bir binanın 12.katında okey oynuyorlar.ve aralarında çıkan tartışma sonucunda oynayanlardan birisi 12 kattan aşağıya düşüyor.etraftan herkes koşarak geliyor ve adam ölmaden önce son nefesinde ''beni mehmet itti''diyor ve ölüyor.sadece bu bilgi ile polis 12. kata çıkıp hiçbir şey sormadan suçluyu yani Mehmet'i alıp götürüyor.polis suçluyu nasıl bulmuştur sizce?? diğerleri kadınmış çünkü tek bir tane erkek varmış o da mehmet'miş Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 gloria sanada soru dayanmıyo be. aklıma geldi.başka soru da şu anda üretemedim.napiyim.ama yakında patlama yapacam. ha bu arada senin şu sıralama soruna bir ipucu ver lütfen ya.sıralıcam diye evde sekiz takla attım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 o soru işte var ya benim patlama sorum Ben de sabahtan beri bakıyorum bakan sayı kişisi artıyor ama tek bir yorum yok... Sorumla ilgilenilmiyor sanmıştım... Çözersin sen o soruyu biraz daha sabır... Biraz zor oldu farkındayım ama dene olmazsa ben sana öm den ipucu göndereceğim tamam mı? Bu arada diğer soruma da bi bak... patlat hadiiiiii şu soruyu Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 o soru işte var ya benim patlama sorum Ben de sabahtan beri bakıyorum bakan sayı kişisi artıyor ama tek bir yorum yok... Sorumla ilgilenilmiyor sanmıştım... Çözersin sen o soruyu biraz daha sabır... Biraz zor oldu farkındayım ama dene olmazsa ben sana öm den ipucu göndereceğim tamam mı? Bu arada diğer soruma da bi bak... patlat hadiiiiii şu soruyu ben dugusal bi patlama yaşadım,sorun sevgi doluuu Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 peki bakalım.görüşürüz Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 ben dugusal bi patlama yaşadım,sorun sevgi doluuu sevgi pıtırcımmm benim Alıntı
Φ trevize Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Şu ip ucunu ÖM yerine buradan versen olmaz mı? baya bir şey denedim ama bulamadım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Şu ip ucunu ÖM yerine buradan versen olmaz mı? baya bir şey denedim ama bulamadım.. dur o zaman o sorunun altına yazayım ki giren herkes görsün ipucunu madem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.