Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

4 arkadaş bir binanın 12.katında okey oynuyorlar.ve aralarında çıkan tartışma sonucunda oynayanlardan birisi 12 kattan aşağıya düşüyor.etraftan herkes koşarak geliyor ve adam ölmaden önce son nefesinde

''beni mehmet itti''diyor ve ölüyor.sadece bu bilgi ile polis 12. kata çıkıp hiçbir şey sormadan suçluyu yani Mehmet'i alıp götürüyor.polis suçluyu nasıl bulmuştur sizce??

Gönderi tarihi:

4 arkadaş bir binanın 12.katında okey oynuyorlar.ve aralarında çıkan tartışma sonucunda oynayanlardan birisi 12 kattan aşağıya düşüyor.etraftan herkes koşarak geliyor ve adam ölmaden önce son nefesinde

''beni mehmet itti''diyor ve ölüyor.sadece bu bilgi ile polis 12. kata çıkıp hiçbir şey sormadan suçluyu yani Mehmet'i alıp götürüyor.polis suçluyu nasıl bulmuştur sizce??

diğerleri kadınmış çünkü tek bir tane erkek varmış o da mehmet'miş :)

Gönderi tarihi:

gloria sanada soru dayanmıyo be.

aklıma geldi.başka soru da şu anda üretemedim.napiyim.ama yakında patlama yapacam.

ha bu arada senin şu sıralama soruna bir ipucu ver lütfen ya.sıralıcam diye evde sekiz takla attım :P:blushing::stuart::stuart::stuart::stuart::stuart::stuart::stuart::stuart:

Gönderi tarihi:

o soru işte var ya benim patlama sorum :) Ben de sabahtan beri bakıyorum bakan sayı kişisi artıyor ama tek bir yorum yok... Sorumla ilgilenilmiyor sanmıştım... Çözersin sen o soruyu biraz daha sabır... Biraz zor oldu farkındayım ama dene olmazsa ben sana öm den ipucu göndereceğim tamam mı? Bu arada diğer soruma da bi bak... patlat hadiiiiii şu soruyu :shuriken::sorcerer::w00t:

Gönderi tarihi:
o soru işte var ya benim patlama sorum :) Ben de sabahtan beri bakıyorum bakan sayı kişisi artıyor ama tek bir yorum yok... Sorumla ilgilenilmiyor sanmıştım... Çözersin sen o soruyu biraz daha sabır... Biraz zor oldu farkındayım ama dene olmazsa ben sana öm den ipucu göndereceğim tamam mı? Bu arada diğer soruma da bi bak... patlat hadiiiiii şu soruyu :shuriken::sorcerer::w00t:

ben dugusal bi patlama yaşadım,sorun sevgi doluuu :lol:

Gönderi tarihi:

ben dugusal bi patlama yaşadım,sorun sevgi doluuu :lol:

sevgi pıtırcımmm benim :wub:

Gönderi tarihi:

Şu ip ucunu ÖM yerine buradan versen olmaz mı?

baya bir şey denedim ama bulamadım..

dur o zaman o sorunun altına yazayım ki giren herkes görsün ipucunu madem :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.