Φ arman Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Ne yaptın be Cyrano feci bozdun elemanı.. Demek Cyranoya kürt ismi diyor ha Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Ne yaptın be Cyrano feci bozdun elemanı.. Demek Cyranoya kürt ismi diyor ha bir laf vardır arman " cahilin yaptığı sohbetten sözden, alimin hayali düşü makbuldur" Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 AYRILIKÇI KÜRTÇÜLERİN ANLAMADIĞI ŞU BU ÜLKEDE UMUM ÇOĞUNLUK SAĞ DUYULUDUR. HİÇ KİMSEYİ PROVAKE EDEMEYECEKSİNİZ. DEMOKRASİ, HAKLAR, ÖZGÜRLÜKLER BAHANE BUNU BİR ÖNCEKİ BAŞLIKTA GÖRDÜK BİR ŞEY DİYEMEYİNCE HEMEN PEKAKA SAHİPLENİLDİ. BEŞİKTE KURŞUNA DİZDİĞİNİZ BEBEKTEN DEMOKRASİ Mİ İSTEDİNİZ. NE KADAR İNKAR ETSENİZDE KÜRTÇÜ AYRILIKÇILIK DÜNYA ÇAPINDA KİRLİDİR. ELİ KANLIDIR, MASUM İNSANLARI KATLETMİŞTİR. İSİM DEĞİŞTİRSENİZ DE SÖZDE PARTİ KURSANIZ DA DURUM DEĞİŞMEZ. BİR DE ŞUNU İLAVE EDELİM, BU FORUMDAKİ ARKADAŞLAR KÜRTÇÜ ARKADAŞLARA SAMİMİ DAVRANDIKÇA BU ARKADAŞLAR DAHA DA TUHAFLAŞIYOR. ASLINDA OLAN ŞU BU TOPRAKLAR BÜTÜN TÜRK VATANDAŞLARININ, TÜRKLERİNDİR AYRI BİR İDDİASI OLAN VARSA ÇIKAR BEDELİNİ ÖDER HEPSİ BU.... BOZAN SEVGİYLE KAL. Alıntı
Φ CaPTaN_BLaCK Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 CYRANO kürt ismi he. bravo CYRANO DE BERGERAC Bitlisliydi o zaman he TSK yı bozguna uğratmak he. İyide imralıda yatan bülbül ne "uçakta üç tane sıradan mit ajanına benim anada türktü, izin verirseniz türkyieye hizmet etmek istiyorum .alalh razı olsun bana iyi davrandınız" hey yavrum be, tam zafer kaznamış bir komutanın sözleri dimi bunlar pardon Türk Silahlı Kuvvetleri ne zaman bozguna uğradı. bir yorganın altına girmişsiniz sıtmalı nöbetler geçirip hayaller görüyorsunuz. Hem meydan okuyacaksın, hem savaş isteyeceksin, hemde operasyonalr başlayınca feryat figan avrupa kapılarında dileneceksin. harika... GERÇEKTEN DEDİKLERİ KADAR VARMIŞSIN .....BEN YORGAN ALTINDA NÖBET GEÇİRMEDİM VE ONLARDA GEÇİRMEDİ... ÖCALANI YAKALAMK İÇİN ONURUNU ŞEREFİNİ TOPRAĞINA EMPERYALİZME ABD YE PEŞKEŞ ÇEKMEKMİ DAHA KÖTÜ YOKSA BUNDAN 20 YIL ÖNCE AYNI SÖZLERİ SÖYLEYİP BU GÜNDE TEKRARLAYAN HİÇ BİR KOŞUL ALTINDA HALKLARIN KARDEŞLİĞİ İLKESİNDEN VAZ GEÇMEYEN DÖNMEYEN İNSANIN SÖYLEDİKLERİMİ KÖTÜ OLAN.... İNANMIYORSAN TÜRKİYEDEN TÜRK GAZETECİLERDEN ÖCALAN LA GÖRÜŞMEYE GİDEN ROPÖRTAJ YAPAN VE O ROPÖRTAJLARDA ÖCALAN NIN SÖYLEDİKLERİ ANLATTIKLARINA BİR BAK DİNLE OKU O GÜN NE DİYORSA BU GÜNDE AYNI ŞEYLERİ SAVUNUYOR SÖYLİYOR... BENİM ANNEM TÜRK TÜRKİYE BENİMLE MASAYA OTURUSA TÜRKİYEDEKİ TOPLUM İÇİN HALK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPARIM HER ZAMAN DEMİŞTİR.... O SÖZLERİ YAKALANDIKTAN SONRA SÖYLEMEDİ O ......BAŞTAN SONUNA KADAR HEP BUNLARI SÖYLEDİ AMA SİZİN GİBİ ZİHNİYETİ KÖRELMİŞ...... ÇETECİLER DUYMAMAZLIKTAN GELDİ BUNLARI ÇIKARLARI İÇİN SAVAŞI DESTEKLEDİLER..... AVRUPA KAPILARINA YALVARANLAR KİM ALAHINA SÖYLESE .............. YALVARIRIM BENİDE AL İÇERİ DİYEN KİM.... SENİN ADALETİNDEN NE OLURKİ SENDEN MEDET UMSUNLAR HAKLARINI TÜRKİYEDEKİ MAHKEMELERDEN SAVUNSUNLAR.... SORUNU ONLARDA DEĞİL O KONUDA KENDİNDE ARA.. SORUNU..... ADAM GİBİ HAKLIYA HAKLI HAKSIZA HAKSIZ DİYEMEYEN BİR MAHKEMEDEN NASIL HAK ARAYIŞI ARASIN HAKINI SAVUNSUN İNSAN... ÖCALAN GEÇMİŞTE SENIN SÖYLEDİKLERİNİN HEPSİNİ O GÜNDE AÇIKÇA SÖYLEDİ HA İNANMIYORSAN... FATİH ALTAY LI ÖCALAN YAKALANMADAN BİR KAÇ YIL ÖNCE BİR RÖPORTAJ YAPMIŞTI ONUNLA GİT ONU İZLEDE ÖĞREN O GÜN DE AYNISINI SÖYLEMİŞMİYDİ SÖYLEMEMİŞMİYDİ... TÜRKİYE DEKİ SİYASETÇİLER PRÖFESÖRLER TSK GENERALLER KENDİLERİNE GÜVENİYORSA ÇIKALIM BİR TV PROGRAMINA CANŞI YAYINDA 70 MİLYONUN ÖNÜNDE TARTIŞALIM KONUŞALIM BAKALIM BU TOPLUMUN ÇIKARLARINI KİM SAVUNUYOR KİM HAKLI ORTAYA ÇIKSIN DEDİ............................. NE OLDU HE........... NE OLDU .....VARMI ÖYLE DELİKANLI ONUNLA KARŞI KARŞIYA GELİP AÇIK AÇIK KNUŞABİLECEK ADAM VARMI.....KENDİNE GÜVENEN...... VE BEN ŞÜPEN OLMASIN SENDEN DAHA FAZLA TÜRK ÜM......... SADECE HAKLIYA HAKLI HAKSIZA HAKSIZ DİYEBİLEN BİR TÜRK ÜM ARAMIZDAKİ FARK BUDUR İŞTE... SENİNLE.... YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ .............. KAHROLSUN FAŞİZM OLİGARŞİ SİSTEMİN DEVLETİN YALAKALARI YARDAKÇILARI ÇETECİLERİ MAFYALARI ...... KAFA TASÇILARI...... ÇIKARCILARI ...... KAN ÜZERİNDEN POLİTİKA YAPAN CEPLERİNİ DOLDURAN HALKI SÖMÜREN ONURSUZ KİŞİLİKSİZLER.... TÜRK KÜRT HİÇ BİR ZAMAN DÜŞMAN OLMAMIŞTIR BU GÜNDE OLMAYACAKTIR.... EN İYİ TÜRK ÖZGÜR TÜRKTÜR..... EN İYİ KÜRT ÖZGÜR KÜRTTÜR...... Ne yaptın be Cyrano feci bozdun elemanı.. Demek Cyranoya kürt ismi diyor ha ARMANNN .. BEN KÜRT DEĞİLİM AMA BİLDİĞİM KADARIYLA CİRANO..DERLER KOMŞU CYRANO KÜRTÇEYE YAKIN BİR KELİMEDİR... VE BEN BOZULMAM BOZULACAK BİR ŞEYDE YOK..... BOZULMASI GEREKENLER KENDİNİ SOKAKTAKİ KADINLAR GİBİ LAF YARIŞTIRAN SINIFINA LAYIK GÖRENLER BOZULUR... BUNLARINDA KİMLER OLDUĞU APACIK ORTADA.... İŞİNE GELDİĞİ GİBİ KONUŞMAYA DEVAM EDİN SİZ.... BİR SÖZ VARDIR..... İNSANIN KORKULARI HEP BAŞINA GELİR ONLARLA YÜZLEŞİR.... SİZİNKİDE O MESELE *******... KURDİSTAN KURULACAK DİYE.... KURULACAK KAÇINILMAZ SONDUR O.... OLİGARŞİK EMPERYALİST HİZMETKARI BİR ÜLKEM TÜRKİYEM OLACAĞINA BAĞIMSIZ BİR KURDİSTAN OLSUN DAHA İYİ... Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 GERÇEKTEN DEDİKLERİ KADAR VARMIŞSIN .....BEN YORGAN ALTINDA NÖBET GEÇİRMEDİM VE ONLARDA GEÇİRMEDİ... ÖCALANI YAKALAMK İÇİN ONURUNU ŞEREFİNİ TOPRAĞINA EMPERYALİZME ABD YE PEŞKEŞ ÇEKMEKMİ DAHA KÖTÜ YOKSA BUNDAN ..... . . . OLİGARŞİK EMPERYALİST HİZMETKARI BİR ÜLKEM TÜRKİYEM OLACAĞINA BAĞIMSIZ BİR KURDİSTAN OLSUN DAHA İYİ... TÜRLÜ BAŞLIKLAR ALTINDA TÜRKLERE KİNİNİZİ KUSSANIZ DA TÜRKLER SİZİN GİBİ BU ÜLKEYİ BÖLMEK İSTEYEN, SIKIŞINCA PEKAKA'YI DESTEKLEYEN KÜRTÇÜLER DIŞINDAKİ BÜTÜN KÜRTLERİ DE ARAPLARI DA ZAZALARI DA KARDEŞ GİBİ SEVİYORLAR. ÇATLASANIZ DA PATLASANIZ DA GERÇEK BU . BU ÜLKEYİ BÖLEMEZSİNİZ. BİR DE ŞUNU İLAVE DEDLİM,SİZİN GİBİ DÜŞÜNEN İANANÇSIZ, KÜRTÇÜ, APOCU ÜÇGENİNDEKİ İNSAN SAYISI BU ÜLKEDE YÜZDE BİR BİLE DEĞİLDİR. BOZAN SEVGİYLE KAL. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 öcalanı yakalamak için uğraşmadılar kiç suriyeye bir höt dediler. roadan çıktı sonra sırasıyla avrupalı emepryalistlerin parmağında oynadı oradan oraya gönderdiler. en sonunda karar kılıp kenyada paketleyip türkyieye gönderdiler. türkiyede paketi uçakta açtı bülbül orada şakımaya başladı. tüm yargılanam süreci boyunca türk devletine yalakalık yaparak kendini savunmaya çalışan bir adamın nesinden medet umuyorsunuz siz hala onun kendine hayrı olsa paketlenip kargo uçağına koyulmazdı... Alıntı
Φ Bozo Avdan Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 AYRILIKÇI KÜRTÇÜLERİN ANLAMADIĞI ŞU BU ÜLKEDE UMUM ÇOĞUNLUK SAĞ DUYULUDUR. HİÇ KİMSEYİ PROVAKE EDEMEYECEKSİNİZ. DEMOKRASİ, HAKLAR, ÖZGÜRLÜKLER BAHANE BUNU BİR ÖNCEKİ BAŞLIKTA GÖRDÜK BİR ŞEY DİYEMEYİNCE HEMEN PEKAKA SAHİPLENİLDİ. BEŞİKTE KURŞUNA DİZDİĞİNİZ BEBEKTEN DEMOKRASİ Mİ İSTEDİNİZ. NE KADAR İNKAR ETSENİZDE KÜRTÇÜ AYRILIKÇILIK DÜNYA ÇAPINDA KİRLİDİR. ELİ KANLIDIR, MASUM İNSANLARI KATLETMİŞTİR. İSİM DEĞİŞTİRSENİZ DE SÖZDE PARTİ KURSANIZ DA DURUM DEĞİŞMEZ. BİR DE ŞUNU İLAVE EDELİM, BU FORUMDAKİ ARKADAŞLAR KÜRTÇÜ ARKADAŞLARA SAMİMİ DAVRANDIKÇA BU ARKADAŞLAR DAHA DA TUHAFLAŞIYOR. ASLINDA OLAN ŞU BU TOPRAKLAR BÜTÜN TÜRK VATANDAŞLARININ, TÜRKLERİNDİR AYRI BİR İDDİASI OLAN VARSA ÇIKAR BEDELİNİ ÖDER HEPSİ BU.... BOZAN SEVGİYLE KAL. ***** Turki mantigin bedensel ve zihinsel sekillenmisi BOZAN, **** devletinin 80+ yillik bilancosu ortada. Bunu butun dunya biliyor. ****** beyinler de hem Kurtlerin, hem de Turklerin basina bela. Senin "sevgin" sana kalsin, istemez Bozo Avdan Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 ****** Turki mantigin bedensel ve zihinsel sekillenmisi BOZAN, ***** devletinin 80+ yillik bilancosu ortada. Bunu butun dunya biliyor. Senin gibi ***** beyinler de hem Kurtlerin, hem de Turklerin basina bela. Senin "sevgin" sana kalsin, istemez Bozo Avdan bence bela olan . demorkasi demokrasi diye tekrarlayıp senin gibi düşünmeyen insanlara hakaret edendir. ya ne kadar çabuk çıkıyor gerçek yüzünüz ortaya. ne kadar çabuk oluyor nikelaj kazınınca alttan paslı tenekenin ortaya çıkması haklıdır. ne kadar çabalasanız ne kadar çırpınsanızda bu halklar birbiriyle et ve tırnak gibi olmuşlardıro nalr arasında düşmanlık ve iç savaş yaratamazsınız. hep sonunda zararlı çıkan siz olursunuz. ve her zaman avrupa veya abd de kurtaramaz sizin gibileri. öcalan da olduğu gibi. kurtrabildimi avrupalı efendileri. paketleyip iadeli taahütlü gönderdiler türkiyeye Alıntı
Φ Bozo Avdan Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 TÜRLÜ BAŞLIKLAR ALTINDA TÜRKLERE KİNİNİZİ KUSSANIZ DA TÜRKLER SİZİN GİBİ BU ÜLKEYİ BÖLMEK İSTEYEN, SIKIŞINCA PEKAKA'YI DESTEKLEYEN KÜRTÇÜLER DIŞINDAKİ BÜTÜN KÜRTLERİ DE ARAPLARI DA ZAZALARI DA KARDEŞ GİBİ SEVİYORLAR. ÇATLASANIZ DA PATLASANIZ DA GERÇEK BU . BU ÜLKEYİ BÖLEMEZSİNİZ. BİR DE ŞUNU İLAVE DEDLİM,SİZİN GİBİ DÜŞÜNEN İANANÇSIZ, KÜRTÇÜ, APOCU ÜÇGENİNDEKİ İNSAN SAYISI BU ÜLKEDE YÜZDE BİR BİLE DEĞİLDİR. BOZAN SEVGİYLE KAL. Senin gibiler Kurtleri "sevmis" ne, sevmemis ne. **** devletine kin had savfada. Gözu kör Turkler ile ugrasmakdan sadece biktik, cunku ****** aciyoruz. Acinacak insandan da nefret etmek mumkun olmamali. Ayrica senin gibilerin tepeden tirnaga Kurt dusmanligi ile buyudugunu bildigimiz icin de, seni de affediyoruz. Suc sende degil. Ama bu tarihi veriler dururken, seninbilinc taslayarak aslinda cahilligini saklaman da biraz komik. "Sevgin" sana kalsin Bozo Avdan Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Senin gibiler Kurtleri "sevmis" ne, sevmemis ne. ***** devletine kin had savfada. Gözu kör Turkler ile ugrasmakdan sadece biktik, cunku ****** aciyoruz. Acinacak insandan da nefret etmek mumkun olmamali. Ayrica senin gibilerin tepeden tirnaga Kurt dusmanligi ile buyudugunu bildigimiz icin de, seni de affediyoruz. Suc sende degil. Ama bu tarihi veriler dururken, seninbilinc taslayarak aslinda cahilligini saklaman da biraz komik. "Sevgin" sana kalsin Bozo Avdan nefret kusan, tepinen sen misin bozan mı ? Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Senin gibiler Kurtleri "sevmis" ne, sevmemis ne. **** devletine kin had savfada. Gözu kör Turkler ile ugrasmakdan sadece biktik, cunku ******* aciyoruz. Acinacak insandan da nefret etmek mumkun olmamali. Ayrica senin gibilerin tepeden tirnaga Kurt dusmanligi ile buyudugunu bildigimiz icin de, seni de affediyoruz. Suc sende degil. Ama bu tarihi veriler dururken, seninbilinc taslayarak aslinda cahilligini saklaman da biraz komik. "Sevgin" sana kalsin Bozo Avdan KISKANMAYALIM, ÇALIŞIN SİZİN DE OLUR. AMA BEDELİNİ ÖDERSİN. BAK BİZ ÖDEDİK. ŞİMDİ GİDİP BİR KAÇ BEBEK DAHA KURŞUNLAYIP DEMOKRASİ İSTİYORUZ DEMESİNLER DE BİZ DE BAŞKA BİR ŞEY İSTEMİYORUZ. BEBEK KATİLLERİNİ SAVUNNALAR UNUTMAYIN BEBEK KATİLİ GİBİDİR. BOZAN SEVGİSİNİ BAŞATA PARANOYA, SOSYAL STATÜ VE ŞABAN OLMAK ÜZERE HERKESE DAĞITIR KİME NE . DİL ONUN DİLİ, DEVLET ONUN DEVLETİ, ELLERE NE . BOZAN SEVGİYLE KAL. Alıntı
Φ Bozo Avdan Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 bence bela olan . demorkasi demokrasi diye tekrarlayıp senin gibi düşünmeyen insanlara hakaret edendir. ya ne kadar çabuk çıkıyor gerçek yüzünüz ortaya. ne kadar çabuk oluyor nikelaj kazınınca alttan paslı tenekenin ortaya çıkması haklıdır. ne kadar çabalasanız ne kadar çırpınsanızda bu halklar birbiriyle et ve tırnak gibi olmuşlardıro nalr arasında düşmanlık ve iç savaş yaratamazsınız. hep sonunda zararlı çıkan siz olursunuz. ve her zaman avrupa veya abd de kurtaramaz sizin gibileri. öcalan da olduğu gibi. kurtrabildimi avrupalı efendileri. paketleyip iadeli taahütlü gönderdiler türkiyeye Cyrano, Senin yasini bilmiyorum ama hafizaninin 20 seneyi gecmedigi belli. Öcalan Öcalan tekerlemelerin senin de bilincsizligini gösteriyor. Sizler onun sahsinda Kurtlere söylemedik laf, yapmadik hakaretler birakmayin, ama senin bekciligini yaptigin devlet *************. BUYUK YAZAYIM, BELKI HAFIZANDA KALIR: ***************** BIR DEVLET. ****************** LAFLAR BU KADAR MI UCUZ SIZLERDE? NE BU CIRKINLIK? AYIP, AYIP.... Ben Öcalan ile ilgili dusuncelerimi daha önce belirtmisim. Tekrar etme geregi duymuyorum. Turk sorununu Öcalana endeklemek sizlerin oyunbaz ve kurnazliginizdan baska bir sey degil. (Gerci bunu seni sekillendirenler yapiyor, sen sadece sana verilenleri tekrar ediyorsun). 80+ yil önce ulkemizin bir bölumunu isgal ve ilhak ettiniz. Bizim tartisma konumuz o. *************. **************** Hicbir sekilde sizin dusuncelerinizin mesrulugu yok. Sizler tarihe *********** olarak gececeksiniz. Bu sizleri hic mi rahatsiz etmiyor? Bozo Avdan Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Cyrano, Senin Hicbir sekilde sizin dusuncelerinizin mesrulugu yok. Sizler tarihe *********** olarak gececeksiniz. Bu sizleri hic mi rahatsiz etmiyor? Bozo Avdan sana tavsiyem dolaylı olarak savunmak için çırpınma açık açık savun hangi milyonlarca kişi bu:) gerçekten bir yorganın altında onulmaz hayaller görüyorsunuz Alıntı
Φ Bozo Avdan Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 KISKANMAYALIM, ÇALIŞIN SİZİN DE OLUR. AMA BEDELİNİ ÖDERSİN. BAK BİZ ÖDEDİK. ŞİMDİ GİDİP BİR KAÇ BEBEK DAHA KURŞUNLAYIP DEMOKRASİ İSTİYORUZ DEMESİNLER DE BİZ DE BAŞKA BİR ŞEY İSTEMİYORUZ. BEBEK KATİLLERİNİ SAVUNNALAR UNUTMAYIN BEBEK KATİLİ GİBİDİR. BOZAN SEVGİSİNİ BAŞATA PARANOYA, SOSYAL STATÜ VE ŞABAN OLMAK ÜZERE HERKESE DAĞITIR KİME NE . DİL ONUN DİLİ, DEVLET ONUN DEVLETİ, ELLERE NE . BOZAN SEVGİYLE KAL. Ha, pardon, ben de seni ciddiye almistim. Özur dilerim. Bizde senin gibilere "qesmer" denir. Ama Kurtce bilmezsin sen, ancak kendi dilini baskasina zorla ögretirsin. Senin gibiler yiyici. **** devleti bizim malimizi yiyiyor, tabii ki sen de bekciligini yaparsin bu devletin. Senin dagittigin sey "sevgi" degil, sacmalik... Dolayisiyla senin sacmaliklarin sende kalsin. Kirinle bize bulasma. Alıntı
Φ CaPTaN_BLaCK Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 TÜRLÜ BAŞLIKLAR ALTINDA TÜRKLERE KİNİNİZİ KUSSANIZ DA TÜRKLER SİZİN GİBİ BU ÜLKEYİ BÖLMEK İSTEYEN, SIKIŞINCA PEKAKA'YI DESTEKLEYEN KÜRTÇÜLER DIŞINDAKİ BÜTÜN KÜRTLERİ DE ARAPLARI DA ZAZALARI DA KARDEŞ GİBİ SEVİYORLAR. ÇATLASANIZ DA PATLASANIZ DA GERÇEK BU . BU ÜLKEYİ BÖLEMEZSİNİZ. BİR DE ŞUNU İLAVE DEDLİM,SİZİN GİBİ DÜŞÜNEN İANANÇSIZ, KÜRTÇÜ, APOCU ÜÇGENİNDEKİ İNSAN SAYISI BU ÜLKEDE YÜZDE BİR BİLE DEĞİLDİR. BOZAN SEVGİYLE KAL. SEN BU PALAVRALARI GİT İLK OKUL ÇOÇUKLARINA ANLAT ........... TABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ KARDEŞMİŞ BEYFENDİLER KÜRTLERLE ............ KARDEŞLİĞE BAK HELE........................ YA BIRAKIN YAA ..BIRAKIN AGAM BU YALANLARI........BU BAYATLAMIŞ PALAVRALARI HURAFELERİ KİM DİNLER ARTI.... HEM BEN TÜRK KÜM NE ALAKA YA KENDİME KİN GÜDÜYİM...... AL İŞTE SALLA BABAM SALLA TUTARSA MİSALİ.. BİN BİR TÜRKLÜ IRKTAN ADAMI DOLDURDUNUZ MEMLEKETTE HEPSİ SÖZDE TÜRKLER .... ADAMLAR BU MİLLETİN BU TOPLUMUN HALKIN KANINI EMİYOR .... ÇIKIP ORTADA Bİ NARA ATIYOR TÜRKÜM HER ŞEY VATAN İÇİN DİYOR SOYUP SOĞANA CEVİRİYOR DEVLETİ MİLLETİ... EEEEEEEEEEEE ADAM TÜRK KÜM HER ŞEY AVAN İÇİN DİYORYA KİMİN HADİNEKİ ONA HESAP SORMAAK..... KÜRTLERİ KATLEDİYOR TERÖRİST DİYOR BÖLÜCÜ DİYOR VURUN DİYOR..... MİLLETİ GALYAANA GETİRİYOR SAVAŞTIRIYOR ...... MASONLARIN UŞAKLARI EDİ HERİFLE.... KAN ÜSTÜNDEN PARA KAZANIYOR CEPLERİNİ DOLDURUYOR........ KAFATSCILARDA ONLARIN ARTIKLARINDAN FAYDALANIYOR...... NEME LAZIM BABAM BİZ RAHATIZ BÖYLE ÜÇ BEŞ BİZEDE DÜŞÜYOR KAFATSCILIK NEYİMİZE YETMİYOR.... NE DİYE BİZENE ÖLEN ÖLSÜN KALAN KALSIN BANANE BENIM RAHATIM İYİ .. BOŞ VERRRRRRRR ......, DEMİİİİ YAAA....... TABİİİİ ... ÖYLEYA.. Alıntı
Φ Bozo Avdan Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 sana tavsiyem dolaylı olarak savunmak için çırpınma açık açık savun hangi milyonlarca kişi bu:) gerçekten bir yorganın altında onulmaz hayaller görüyorsunuz Sana tarih ögretmek benim isim degil. Fazla da samimi olmaya basladin, kayda deger söyleyecek birseyin yoksa sus, yazma. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Ha, pardon, ben de seni ciddiye almistim. Özur dilerim. Bizde senin gibilere "qesmer" denir. Ama Kurtce bilmezsin sen, ancak kendi dilini baskasina zorla ögretirsin. Senin gibiler yiyici. Turk devleti bizim malimizi yiyiyor, tabii ki sen de bekciligini yaparsin bu devletin. Senin dagittigin sey "sevgi" degil, sacmalik... Dolayisiyla senin sacmaliklarin sende kalsin. Kirinle bize bulasma. İŞTE DEVLET DEDİĞİN BÖYLEDİR. DİLSİZE DİL ÖĞRETİR, DONSUZA DON GİYDİRİR SEN BUNU NHİÇ ANLAMAZSIN. BOZAN SEVGİYLE KAL. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Sana tarih ögretmek benim isim degil. Fazla da samimi olmaya basladin, kayda deger söyleyecek birseyin yoksa sus, yazma. şimdide ikinci demokrasi dersi bozo aydan'dan "sus yazma!" pardon forum ortamıbndasın hatırlıyorsun dimi. sizin birbirinizi gaza getirerek rahatladığınız partibinasında falan değilsin. Alıntı
Φ CaPTaN_BLaCK Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 İŞTE DEVLET DEDİĞİN BÖYLEDİR. DİLSİZE DİL ÖĞRETİR, DONSUZA DON GİYDİRİR SEN BUNU NHİÇ ANLAMAZSIN. BOZAN SEVGİYLE KAL. ERZURUMDA BİR BARBAR ******* SÖZLERİYDİ BUNLAR KENDİSİNDEN DEVLETTEN YARDIM İSTEYEN BİR KADINA SÖYLEDİKLERİ DEVLETTEN EKMEK İSTİYORSAN ÖNCE TÜRKÇE ÖĞREN........ DOĞRUYA BABAM YA TÜRK OLACAKSIN TÜRKÇE KONUŞACAKSIN YADA SANA NE EKMEK NE HİZMET VAR..... İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ....... SİZİN İNSANİ DEĞER ANLAYIŞINIZ ......................................................... İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE................ SİZN ABD MİSALİ BENZERİ AYNISI DEMOKRASİ ANLAYIŞINIZ...... İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....... BU ÜLKENİN HAK VE ÖZGÜRLÜKLER ANLAYIŞI ZİHNİYETİ............................. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 ERZURUMDA BİR BARBAR ********* SÖZLERİYDİ BUNLAR KENDİSİNDEN DEVLETTEN YARDIM İSTEYEN BİR KADINA SÖYLEDİKLERİ DEVLETTEN EKMEK İSTİYORSAN ÖNCE TÜRKÇE ÖĞREN........ DOĞRUYA BABAM YA TÜRK OLACAKSIN TÜRKÇE KONUŞACAKSIN YADA SANA NE EKMEK NE HİZMET VAR..... İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ....... SİZİN İNSANİ DEĞER ANLAYIŞINIZ ......................................................... İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE................ SİZN ABD MİSALİ BENZERİ AYNISI DEMOKRASİ ANLAYIŞINIZ...... İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....... BU ÜLKENİN HAK VE ÖZGÜRLÜKLER ANLAYIŞI ZİHNİYETİ............................. NE O BEĞENMEDİN Mİ. GAZA GELMEYİN GENÇLER, PARTİ BİNALARINDA ATILAN NUTUKLAR O PARTİDEN YİYEN YİYİCİ TAKIMINDAN BAŞKASINA BİR FAYDA SAĞLAMAZ. SİZİ DOLDURANLAR BİR GÜN GELİR BOŞALTIR. SEVGİYİ ALIN ELİNİZE BEBEK KATİLLERİNİN ZIRVALARINI DEĞİL. BOZAN SEVGİYLE KAL. Alıntı
Φ CaPTaN_BLaCK Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 NE O BEĞENMEDİN Mİ. GAZA GELMEYİN GENÇLER, PARTİ BİNALARINDA ATILAN NUTUKLAR O PARTİDEN YİYEN YİYİCİ TAKIMINDAN BAŞKASINA BİR FAYDA SAĞLAMAZ. SİZİ DOLDURANLAR BİR GÜN GELİR BOŞALTIR. SEVGİYİ ALIN ELİNİZE BEBEK KATİLLERİNİN ZIRVALARINI DEĞİL. BOZAN SEVGİYLE KAL. ALLAH ŞAHİDİM OLSUNKİ O BEBEKLERİ KİMİN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SENDEN DAHA İYİ BİLİYORUM..... GÖZÜMLEDE GÖRMÜŞ TANIKLIK ETMİŞİM..... HİÇ BU SORUYU SORDUNUZMU KENDİNİZİ BİR TÜRK NEDEN BU DENLİ SAVUNSUN KÜRTLERİN HAKLI OLDUĞUNU SAVUNSUN..... TABİ NİYE SORACAKSINIZKİ....... UMRUNUZDAMI... SİZE DESTEKLEYEMEYEN HAKLIDA OLSA SİZE GÖRE HAİNYA...ONDAN..... BEN O BEBEKLERİ KİMİN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ ÇOK ÇOK İYİ BİLİYORUM...... MERAKINIZ OLMASIN O KONUDA... VİCDANI OLAN İNSANI BÖYLE KONUŞTURUR İŞTE ALLAH Kİ...... BENDE SÖYLİYORUM KONUŞUYORUM GERÇEKLERİ... BARBAR ERİFLER.... Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 ALLAH ŞAHİDİM OLSUNKİ O BEBEKLERİ KİMİN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SENDEN DAHA İYİ BİLİYORUM..... GÖZÜMLEDE GÖRMÜŞ TANIKLIK ETMİŞİM..... HİÇ BU SORUYU SORDUNUZMU KENDİNİZİ BİR TÜRK NEDEN BU DENLİ SAVUNSUN KÜRTLERİN HAKLI OLDUĞUNU SAVUNSUN..... TABİ NİYE SORACAKSINIZKİ....... UMRUNUZDAMI... SİZE DESTEKLEYEMEYEN HAKLIDA OLSA SİZE GÖRE HAİNYA...ONDAN..... BEN O BEBEKLERİ KİMİN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ ÇOK ÇOK İYİ BİLİYORUM...... MERAKINIZ OLMASIN O KONUDA... VİCDANI OLAN İNSANI BÖYLE KONUŞTURUR İŞTE ALLAH Kİ...... BENDE SÖYLİYORUM KONUŞUYORUM GERÇEKLERİ... BARBAR ERİFLER.... SEN HALA ANLAMAMIŞSIN. MESELE KÜRT TÜRK MESELESİ DEĞİL. İNSANLIK MESELESİ. BİZ TÜRK VATANDAŞI KABULETTİĞİMİZ, HERKESE TÜRK DERKEN ISRARLA SANKİ BİR AZINLIKMIŞ GİBİ DAVRANMAK İSTEYEN KÜRTÇÜLER. TAM VATANDAŞLIK HAKKINI REDDEDİP ISRARLA AZINLIK MUAMLESİ GÖRMEK İSTEYEN TEK SORUNLU İNSAN KÜRTÇÜ , APOCULARDIR. ( KÜRTLER DEĞİL, ONALRI TÜMÜNÜ KÖTÜLEMEK EN BÜYÜK HAKSIZLIKTIR. ) APOCULAR, BEBEK KATİLLERİ, MASUM SİVİLLERİ ÖLDÜREN, İNSANLARI KENDİ HEVESLERİ UĞRUNA DAĞA ÇIKARIP OARALARDA AÇ SUSUZ ÖLÜME TERK EDEN APOCULAR VE BUNLARIN ANKARADAKİ HAYSİYETSİZ, SAHİPLERİ, MALESEF KÖPEKLERİNİ BU ÜLKE İNSANI ÜSTÜNE SALARAK BİMNLERCE GENCİN, ONCA YAŞLININ KADININ, BEBEĞİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLUP SONRA GENÇLERİ KİN NEFRET VE DÜŞMANLIĞA KIŞKIRTIP SONRADA UZAKTAN ÖLÜMLERİNİ İZLİYORLAR VE SİZ DE BU OYUNA ALET OLUYORSUNUZ. GAZA GELMEYİN. KİNLENMEYİN. ELİNİZE SEVGİ ÇİÇEKLERİ ALIN. AONUN BUNUN ÇOCUĞUNUN POSTERLERİNİ DEĞİL. BOZAN SEVGİYLE KAL. Alıntı
Φ qendal Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 SEN HALA ANLAMAMIŞSIN. MESELE KÜRT TÜRK MESELESİ DEĞİL. İNSANLIK MESELESİ. BİZ TÜRK VATANDAŞI KABULETTİĞİMİZ, HERKESE TÜRK DERKEN ISRARLA SANKİ BİR AZINLIKMIŞ GİBİ DAVRANMAK İSTEYEN KÜRTÇÜLER. TAM VATANDAŞLIK HAKKINI REDDEDİP ISRARLA AZINLIK MUAMLESİ GÖRMEK İSTEYEN TEK SORUNLU İNSAN KÜRTÇÜ , APOCULARDIR. ( KÜRTLER DEĞİL, ONALRI TÜMÜNÜ KÖTÜLEMEK EN BÜYÜK HAKSIZLIKTIR. ) APOCULAR, BEBEK KATİLLERİ, MASUM SİVİLLERİ ÖLDÜREN, İNSANLARI KENDİ HEVESLERİ UĞRUNA DAĞA ÇIKARIP OARALARDA AÇ SUSUZ ÖLÜME TERK EDEN APOCULAR VE BUNLARIN ANKARADAKİ HAYSİYETSİZ, SAHİPLERİ, MALESEF KÖPEKLERİNİ BU ÜLKE İNSANI ÜSTÜNE SALARAK BİMNLERCE GENCİN, ONCA YAŞLININ KADININ, BEBEĞİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLUP SONRA GENÇLERİ KİN NEFRET VE DÜŞMANLIĞA KIŞKIRTIP SONRADA UZAKTAN ÖLÜMLERİNİ İZLİYORLAR VE SİZ DE BU OYUNA ALET OLUYORSUNUZ. GAZA GELMEYİN. KİNLENMEYİN. ELİNİZE SEVGİ ÇİÇEKLERİ ALIN. AONUN BUNUN ÇOCUĞUNUN POSTERLERİNİ DEĞİL. BOZAN SEVGİYLE KAL. lmesele kürt türk meselesi değilde neden ************ gelipte kürtlere sözde vatandaş diyor. eğer biz sözde vatandaş isek o zaman alırız hakkımızı kendi Kürdistanımızda ÖZDE vatandaş oluruz. katil diyorsun asıl katil**************. 3500 tane köy yakılıp onca insan göçe zorlandı. binlercesi öldü. bir o kadar faili meşhul cinayet. istersen tek tek sayayım sana. ******** o kadar şaşırdıki kendi emniyet müdürünü gaffar okanı sırf kürtlere yakın diye hizbullaha öldürttü. sen hangi katilden hangi demokrasiden bahsediyorsun. saygılarımla Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 l mesele kürt . . . saygılarımla sözde vatandaş kürtler nerede demiş. sözde vatandaş diye pkk lılara diyor sen bütün kürtler öyledir diyorsan onu söyle açık açık. uydurmalarla konuşma. Alıntı
Φ bozan Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2005 l mesele . . . saygılarımla HADİ PAŞAM. BU AKŞAMLIK BU KADAR. APOCU, İNANÇSIZ, BEBEK KATİLLERİ ÜÇGANİNE ŞİMDİLİK VEDA EDİYORUM. SİZE LAF ANLATMAYI İSTEMEMİZİN NEDENİ YARIN BİR GÜN DAĞLARDA, ORMANLARDA SİZİ PROVAKE EDEN ADAMLAR YÜÜZNDEN KAYBOLMANIZI İSTEMEMEMİZ. SİZ BİLİRSİNİZ. MAŞALIĞA DEVAM DA EDEBİLİRİSİNZİ. BEBEK KATİLLERİ KERVANINA KATILA DA BİLİRİSNİZ. BOZAN SEVGİYLE KAL. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.