Φ arman Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Bunu gerçekten samimi bir merakla soruyorum ve özellikle bayan arkadaşlarımızın cevaplarını bekliyorum... Gerçekten her çiçekten farklı bir anlam mı çıkarırsınız? Hangi çiçek sizi daha çok sevindiri? Ve neden kadınlar çiçeklere düşkündürler? Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 hic bir cicegin anlamini bilmiorum, tabiki kirmizi gül haric.. ama ilginc bi soru sormussun Armanim, neden kadinlar cicekleri daha cok severler ve cicek aldiklarinda mutlu olurlar...? Sanirim bu tamamen erkeklerin ve kadinlarin hem duygusal hem fiziksel anlamda cok farkli olduklarindandir... ayni sekilde kadinlarin nie bu kadar futbol ve araba düskün olmadiklarini sorabilinir... Bi tane kitap var, TR de basildi mi bilmiorum, ama kitabin adi söyle " Kadinlar Venüs, erkekler ise Mars´tan" Kadinlar ve erkekler arasindaki farklari saymakla bitmez aslinda ama bütün bu farkliliklara ragmen inanilmaz bi cekim gücü var iki cinsiyet arasinda... ne birlikte ne de ayri olmuyo iste ben konuyu biraz saptirdim mi ne neyse benim sevdigim cicekler söle: Papatya, Gelincik.. bana göre aski temsil etmesi gereken cicek papatya olmali, cünkü dünya nin hangi kösesine gitsen papatya fallarina bakilir... ben bu basligi cok sevdgim Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Yorumun için teşekkürler alam ... Ama hala anlayabilmiş değilim.. Yani ben yapı olarak duygusal ve romantik sayılabilecek bir insanım ama nedense hiç bir zaman çiçekler bana anlamlar ifade etmemişleridir ve gerçekten bir kadının çiçek aldığı zaman ki duygularını merak etmekteyim... Sonuçta bir bitki parçası gibi geliyor bana ama nedir o bitkiyi bu derece değerli kılan sizin gözünüzde ? Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Hediye olarak çiçek verilmesi bana hiçbirşey ifade etmez.solup gidiyor zaten ,belki saksı çiçeği olabilir.galiba romantik olmadığımdan böyle düşünüyorum.hediye kullanılmalı işe yaramalı.. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Hediye olarak çiçek verilmesi bana hiçbirşey ifade etmez.solup gidiyor zaten ,belki saksı çiçeği olabilir.galiba romantik olmadığımdan böyle düşünüyorum.hediye kullanılmalı işe yaramalı.. Yani diyosun ki cevizin sana hiç çiçek almasada kızmassın öylemi ? Ya riverim kusura bakma da pek inanasım gelmedi buna .. Bak valla sorarım cevize.. Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 walla sor,benim bu hediye konusundaki düşüncelerimi bildiğinden çiçekten hoşlanmayacağımı kendisi tahmin etti,ve galiba nişanlıydık bir kere yolladı o da yollamamış olmasın diye yani..bana şöyle yüzük ,kıyafet falan alsa veya ev için birşeyler daha çok hoşuma gider.napıcam ki ben çiçeği ,solup gidiyor verdiğin paraya yazık.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Yorumun için teşekkürler alam ... Ama hala anlayabilmiş değilim.. Yani ben yapı olarak duygusal ve romantik sayılabilecek bir insanım ama nedense hiç bir zaman çiçekler bana anlamlar ifade etmemişleridir ve gerçekten bir kadının çiçek aldığı zaman ki duygularını merak etmekteyim... Sonuçta bir bitki parçası gibi geliyor bana ama nedir o bitkiyi bu derece değerli kılan sizin gözünüzde ? Armanim, bende hep merak etmisimdir 10 erkegin deri bi topum pesinden kosmakla ne tür bi haz alirlar, ve bu hadise izleyenler nie bu kadar heyecanlanirlar ama bu konulari Sezar abime sormak lazim kadin erkek iliskilerin uzmani o Alıntı
Φ mystic river Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Armanim, bende hep merak etmisimdir 10 erkegin deri bi topum pesinden kosmakla ne tür bi haz alirlar, ve bu hadise izleyenler nie bu kadar heyecanlanirlar ama bu konulari Sezar abime sormak lazim kadin erkek iliskilerin uzmani o uzmana bak çay demle Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Ya kızlar durun şimdi konumuz çiçekler ve kadınlar ... Neden kadınlar çiçek hediyesi almaktan hoşlanırlar bunu irdeliyoruz? Ama merak ettiyseniz söliyim şahsen bana sevgilim futbol topu hediye etse ben o topla maç yaparım ve bi işe yaramış olur ( riverin yaklaşımı bknz: bir iki önceki yazısı ) ama çiçekle ne yapılır ki ? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 ben sadece papatyayı severim....oda çocukluktan kalma bi sevgi...hep papatyadan taç yapardık.......yada seviyooo sevmiiiiyoooo......başkada bişey ifade etmez.....gerçi saf ve doğallığıda temsil ettiğini düşünürüm......ama mystic e katılıyorum hepsi solup gidiyor......... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 benim sevdigim cicekler zaten kir cicekleri... yani mesele aaa nie para verim, zaten solacak diil... Alıntı
Φ harivarman Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 benim en sevdiğim çiçeğin ismi fatoş ! fatoş seni seviyorum ulennnnnnnnnnnnn:) Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 itiraf ediyim çiçek almayı beklerim.ama hangi çiçek ne anlama gelir bilmem.galiba bu alışkanlık ya da yapılması gerekli olan bir durumda o yüzden bizde çiçek almayı bekliyoruz gibime geliyor.bildiğim kadarıyla beyaz gül ayrılık.demekki o yüzden beyaz gülü hep sevmişim Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 benim en sevdiğim çiçeğin ismi fatoş ! fatoş seni seviyorum ulennnnnnnnnnnnn:) tuttum cevabi Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Ya kızlar durun şimdi konumuz çiçekler ve kadınlar ... Neden kadınlar çiçek hediyesi almaktan hoşlanırlar bunu irdeliyoruz? Ama merak ettiyseniz söliyim şahsen bana sevgilim futbol topu hediye etse ben o topla maç yaparım ve bi işe yaramış olur ( riverin yaklaşımı bknz: bir iki önceki yazısı ) ama çiçekle ne yapılır ki ? kurutulurrrrrrr...... :) Ben kurutuyorum saklıyorum valla...... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Eh yani bayanlar ciddi ciddi soruyoz kimse takmıyo ... Öle olsun bende gidip çiçekçilere sorarım o zaman Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Armanim, bende hep merak etmisimdir 10 erkegin deri bi topum pesinden kosmakla ne tür bi haz alirlar, ve bu hadise izleyenler nie bu kadar heyecanlanirlar ama bu konulari Sezar abime sormak lazim kadin erkek iliskilerin uzmani o uzman lığım olsa olsa fazla yaşamaktan olur.size göre büyüğüm. valla ben çiçek almaktan hoşlanmayan bir bayan görmedim.. mesela bende doğadan toplanmış kır çiçeklerine bayılırım tavsiyemmi... çiçek girmeyen eve herşey girer.. sevgilinize çiçek almayı ihmal etmeyin erkekler Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Eh yani bayanlar ciddi ciddi soruyoz kimse takmıyo ... Öle olsun bende gidip çiçekçilere sorarım o zaman Ben beyaz gul'den yana tercihimi kullanıyorummm.... Ama bi suru bi suru bi suru olsun.... tasıyamıyım..... bu arada bi geliyorum, gitmissiniz, bi geliyorum forumdasınız... bu ne istir...? neyse... donmenize sevindim...... Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Türk Dilinde Çiçek Aşk Dilinde Çiçek ağlayan gelin : isyan anemon : aşkta saadet altın kadeh : umut gelincik : mazlum aşk anemon : gençlik hercai : şevkatli aşk beyaz glayör : dostluk iris : aşk hatırası beyaz gül : masumluk kamelya : mağrur aşk beyaz karanfil : temizlik, saflık kırmızı gül : ateşli aşk beyaz krizantem : sadakat kış gülü : temizlenmiş aşk beyaz lale : saflık, temizlik krizantem : melankoli frezya : suçsuzluk küpe : aşkta hafiflik, fulya : unutma lale : asil aşk gerbera : iyimser mavi gül : ilahi aşk iris : hatıra, zerafet menekşe : ketum aşk kamelya : mağrur papatya : uysal aşk kırmızı glayör : istek salkım : geçici aşk kırmızı gül : aşk sıklemen : aşk haberi arman konu sadece ayşeler,fatmalar için değildi değilmi bir mustafa olarak bende yazdım. Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 beyaz gül ayrılık demek ama gonca ne demek onu bilmiyorum...şöle 10-15 tane beyaz gül goncası süper olurdu.. güle verilen para banada mantıksız geliyo ama bazen öle bi mantıksızlığı karşımızdaki erkeğe yaptıracak kadar sevildiğimizi görmek isteriz...belki de çiçeği almak o yüzden çok mutlu eder... bu da bi itiraf olsun Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 bir sapta beş altı tomurcuğu olan beyaz güller çok güzel oluyor dreamer .. birde o kılasik laflara katılmıyorum şu ayrılık şu falanmış filanmış.. çiçeğin hepsi güzeldir ve sevgiyi belirtir.. Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 hımm yanlış biliyormuşum demek şimdiye kadar... Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 yani sarı gül seven birine sarı gül beyaz gül sevene beyaz gül alırsın.. bu hastalık ve ayrılık demek olurmu.. bunu bizler düzelteceğiz..arkadaşlar.. ne yani aşk ı anlatır diye anneme kırmızı gül almam yanlışmı olacak.. çiçeklere anlamlar koyanları ..kınıyorum... Alıntı
Φ SÜNGÜ Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 benden sıze bır kaktus ozaman....sevgılerımle Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2005 Konuya olan yaklaşımınız için teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten de ben bunu oldum olası merak etmişimdir..Yani geçmişimde bu çiçek muhabbetleri yüzünden yediğim sitemler aklıma geliyorda buna anlam vermeye çalışıyordum ve bu yüzden sizlerinde düşüncelerini öğrenmek istemiştim.. Tekrar teşekkürler.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.