Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bu sene geçen seneyi aramayız diye düşünürken geçen seneyi aramaya başladık daum gitti derteler bittimi diye bir yazı yazmıştım daum gitti dertler bitmedi inatla devam ediyor en önemli yılımızda bugüne kadar iyi işler yapan yönetiminde bu dertlere katılması inanılır gibi değil balık baştan kokar derler bizim bu sıkıntılar baştan belli olmuştu zaten önce beklenmedik bir istifa kaybolan onca zaman hedeflerin net bir şekilde koyulamaması ve bu boşlukta oluşturalamıyan takım ve alalacele yapılan transferler ve hoca seçimi dertlerin devam edeceğinin bir göstergesiydi zaten şimdi bir fenerbahçeli olarak soruyorum .

1 - şampiyonluğun kaybadilmesinden sonra istifa ediyorum birdaha dönmeyeceğim diyen ve fenerbahçeyi 1 aydan daha fazla bir süre belirsizlik içinde bırakan daha sonra görevimin başındayım diyen yaptıklarını o ana kadar takdir ettiğimiz başkanımızın bu önemli yılımızda böyle bir tablo yaratmasının sorumluluğunu kim üstlenecek

2 100. yıl 100. yıl diyerek daumun takımın altında kaldığını düşünerek çok büyük bir hoca ismi beklerken antranörlük kariyerinde çok başarıları olmayan avrupa da daha takım çalıştırmamış ziconun başa getirilmesinin hesabını kim verecek ( belki can bartu verebilir zico geldiğinde zico çok büyük hoca çok iyi hoca diye yazı yazmıştı bu düşüncesini desteklemek içinde zico koskoca japonya milli takımını çalıştırdı dünya kupasına katıldı büyük hoca demişti bende bu mantık doğruysa şenol güneş daha büyük hoca diye kendisine mail atmıştım çünkü şenol güneş daha koskoca bir takım çalıştırdı üstelik dünya 3.yaptı ) her iyi futbolcudan iyi antranör olmaz, her iyi futbolcudan iyi yorumcu olmaz.

3-şampiyonlar liginde daumla yaşıyamadığımız başarıları bu önemli yılımızda yaşarız diye düşünürken ve üstelik sayın ziconun bukadar önemli futbolcuları olan bir takım şampiyonlar liginde nasıl başarılı olmamış hayret sözüyle birazcık hayale dalmışken kendisinin yönetiminde bu hayalimizde daha katılamadan son buldu

4 sanki şampiyonlar liginden elenmemiz bekleniyormuş gibi elenir elenmez patlayan transferlerin ve ileridede bazılarının elimizde patlıyacağınıda düşünüyorum hesabını kim verecek

5 - yıllardan beri sıkıntı çektiğimiz defansa alınan ve bomba transferler olarak nitelendirilen lugano ve edu nun önder ,luciano,can,servettten daha iyi olduğunu kim ispat edecek (oynayanlar ispat edemiyorlarda .)

6-anelka satıldı iyide oldu , nobre zaten avrupa için çok yeterli bir santrafor değildi türkiyede idare ediyordu

bunların yerine iyi bir santrafor beklerken kezman ve david fenerbahçeye avrupada başarı getirecek kapasitelerdeki futbolcularmı hadi kezman daha zaman gerek ama david ????? soru işareti sanki yabancı hakkımı doldurayım için yapılmış bir transfer davidin tuncaydan daha yararlı bir futbolcu olacağına inanmıyorum 1 tane alınsaydı anelka ayarında olsaydı . ama yok illa 6 yabancı alacağız nasılsa para bol

7- ligde şampiyon olmayı , avrupadada başarı istiyorsanız kalecinizin çok iyi olması gerekir basit ve hatalı goller yememeli defans hata yapıyorsa elinden geleni yapmalı 1 yerseniz kazanmak için 2 atmanız gerekir dünyanın en iyi kalecisinin bizde olduğu masalına inanan varmı.Barcelonaya gittiğinde çok sevinmiştim oysa

kısaca 100. yılımızda ligde şampiyonda olsak eğer bu futbolla olacaksak benim için bir değeri yok fenerbahçe bu yıl olmasa seneye olmasa sonraki sene zaten olur ligde şampiyonluklara alıştık bu bir hedef değil benim için bir araç şampiyonlar ligi için bir araç avrupa için bir araç ama avrupanın oynadığı futbolla fenerbahçenin ve hatta 3 büyüklerin oynadığı futbol arasında dağlar kadar fark var bu farkı görmek isteyenler barcelonanın,chelseanin,lyonun maçlarını seyredebilirler . bu senede geçmiş olsun .

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.