Φ independece Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 reeldeki aşklarımızı çözdük hallettik buradaki sanaldaki aşklar kaldı.. sanal aşklar internet paketiniz bittiği zaman yada network bağlantınız kesildiği zaman yada adsl hizmetlerinden yararlanamadığınız zaman biter.. sanalı bosverın reele bakın Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 püffffffffffffffffffff.... Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 arkadaşım lütfen açma bu mevzuyu ya Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Kendi adıma söylüyorum.. asla olmaz! normal arkadaşlık olur ama, duygusal olmaz.. belki bağlanırsınız sözleri çok etkileyici gelebilir, ama reelde beklediğiniz gibi olmayabilir..ve büyük bir risk almak olur.. yaşlıda olabilir, sakatta olabilir, belkide sizden çok küçüktür, bence buda sakıncalı.. evlide olabilir, boşanmışta... Sizi nette tanıdığı için, hafifseyebilir çünkü, dışarda seçme şansınızın olmadığını düşünebilir.. buda size gerektiği önem ve değeri, vermemesine neden olur. Yani kendi adıma olmaz diyorum.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 valla hak vermeden geçemicem. tamamen doğru sözler. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Kendi adıma söylüyorum.. asla olmaz! normal arkadaşlık olur ama, duygusal olmaz.. belki bağlanırsınız sözleri çok etkileyici gelebilir, ama reelde beklediğiniz gibi olmayabilir..ve büyük bir risk almak olur.. yaşlıda olabilir, sakatta olabilir, belkide sizden çok küçüktür, bence buda sakıncalı.. evlide olabilir, boşanmışta... Sizi nette tanıdığı için, hafifseyebilir çünkü, dışarda seçme şansınızın olmadığını düşünebilir.. buda size gerektiği önem ve değeri, vermemesine neden olur. Yani kendi adıma olmaz diyorum.. Ya da ben sanal aşkı reel gibi zannettim....her yönden.. Haklısın bohem.. arkadaşım lütfen açma bu mevzuyu ya Açmam arkadaşım.. Çünkü bu forumda gerçek değeri hak eden biri gözümü açtı.. Ona tekrar tşk ediyorum...kale alıp beni uyardığı için.. Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 arkadaşım lütfen açma bu mevzuyu ya ??? bohem arkadas cok güzel fikirlerini yazmıs..sağolsun Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 yeşim.. bak yeşim diyorum, ben öyle alıştım.. neyse.. güzelim sakın beni yanlış anlama, asla seni yargılamak geçmedi içimden..geçemezde, geçse zaten yazmam! farkında olmadan patavatsızlık ettiysem senden gerçekten özür dilerim.. düşüncelerimi yazmak istemiştim.. çok üzgünüm, eğer rencide ettiysem!!! Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 enternette aşk başkadır Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 orda olan olay aşk diil kendinizi kandırmayın... bu bir HOŞLANTI, KAÇAMAK... biraz acımasız olucak ama (bana kızmanız çok normal sadece düşüncelerimi sölüyorum) kendini yalnız hisseden, sevgilisinden yeni ayrılmış yada arası iyi olmayan yada aşk acısı çeken, insanlarla yakın ilişkileri iyi olmayan, hayattan fazla zevk almayan ve gerçekçi olmayan insan internette aşk arar... bence ki o aşk diil... ask o kadar ucuzladımı ya.... tekrar diom ya ADSl giderse.. :D Alıntı
Φ fantastico Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 evet bilinmeyen her zaman çekicidir yasak olan herşey gibi.. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 istisnai durumları ayrı tutarak. Sanal aşk denen şey, asosyal insanların başvuracağı bir yöntemdir. kısa ömürlü bir şeydir. sanal aşk densede adına aşk falan olamaz bir insana dokunmadan, gerçek anlamda görmeden vs nasıl bir aşk olabilirki. yani en kaba tabirle, birini öpmeden nasıl aşık olabilirsiniz ki ? Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 yeşim.. bak yeşim diyorum, ben öyle alıştım.. neyse.. güzelim sakın beni yanlış anlama, asla seni yargılamak geçmedi içimden..geçemezde, geçse zaten yazmam! farkında olmadan patavatsızlık ettiysem senden gerçekten özür dilerim.. düşüncelerimi yazmak istemiştim.. çok üzgünüm, eğer rencide ettiysem!!! Yok be bohem.. Daha neler.. Benim aklımdan hiç öyle bişey geçmedi.. Özrün kabul edilmedi.. Özür dilicek bişey yok çünkü ortada.. orda olan olay aşk diil kendinizi kandırmayın... bu bir HOŞLANTI, KAÇAMAK... biraz acımasız olucak ama (bana kızmanız çok normal sadece düşüncelerimi sölüyorum) kendini yalnız hisseden, sevgilisinden yeni ayrılmış yada arası iyi olmayan yada aşk acısı çeken, insanlarla yakın ilişkileri iyi olmayan, hayattan fazla zevk almayan ve gerçekçi olmayan insan internette aşk arar... bence ki o aşk diil... ask o kadar ucuzladımı ya.... tekrar diom ya ADSl giderse.. Sen de haklısın.. Ayrıca, bir damla gözyaşı bile dökülmüyor şu sanal aşk için.. Neden?? Relledeki gibi mi? hayır.. Reelde bırakmak ayrılmak zordur.. Sanal ya sen yoluna ben yoluma... Alıştık artık.. Şöyle birşey söyleyelim de sanalda yaşanan da aşk diyelim...reeldeki gibi değil biliyorum ama.... niyet; onca hissedilen duygular kel kalmasın.. Sanal aşk konusunda benden bu kadar valla.. Sanal aşkmış manal aşkmış adı bile tiksindiriyor artık.. Bi daha böyle konularda boy göstermek istemiyorum....sıkıldım.... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Bir de.. Güzel şeyler yaşadım yaşamadım diyemem.. Aşk değildir diyoruz ama odun değiliz bişeyler hissettik heralde.. Geçmişe saygım var.. Ben bunları güzel hatırlamak istiyorum.. Bu konu ne kadar uzarsa o kadar darbe alırım.. Birini de üzüyorum biliyorum.. Yanlış anlaşılmak istemem..hiç bişey hissetmemiş olarak görmesin beni.. Diyorum ya konu ne kadar uzarsa o kadar kötüye gidiyor bu iş.. Uzamasın istiyorum.. Yaşadıklarımla kalıyım.. Yerini nefret almasın.. Aldırtmayın.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 sanalda aşk olmazzzz olur olur Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Arkadaşlar sanırım etiket yanlış.. Aşk demeyelim buna.. Başka bir etiket bulalım.. Yok ilişkileri zayıf, yok reelde aşkı yok, a sosyalmış gibi sözlerde hikayeden ibaret.. Ben işim gereği günümün büyük bir bölümünü Pc başında geçiriyorum.. E napalım takılıyoruz eğleniyoruz biraz duygusal biraz hareketli.. Hep tartışmalarda kafamı patlatalım.. Reeli ve sanalı ayırıyorum.. Zaten reeldeki gibi olsa böyle haftalık aşkmı değişir.. Aşk dediğin ölümünedir.. Başta dediğim gibi bunun etiketi değişmesi lazım.. Ne biliyim şuna oyunmu desek, vice city gibi.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 bi süre sonra tanışır,yüzyüze de bir his olursa olabilir tabıkı netten aşk... fakat hiç yanyana gelmeden bi aşk olabileceğine inanmam..yada şöyle diyelım,karşıdakını mönıtor arkasındaki halıyle sevmiştir..belkıde yanyana geldiğinde tanıdığında aynı hisler kalmayabılır... Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 ben sevdiğimin yanımda olmasını isterimm..ne işi war adanalarda maraşlarda.... "ben asık olduğum insanı öpmek isterim" budur işte... öyle ya ne işi var güzelim. adanada maraşta tut kolundan çek getir seni seviyorum de nasla mırakam de Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 arkadaşım sanal aşk kendini tatmin etmektir. aşk yaşamak istiyosan etrafına şole bir bak. farketmediğin ne kadar insan var. aşkı uzaklarda arama belki de yanıbaşındadır Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Bence böyle bi şey mümkün ama milyonda bir,ayrıca öyle birine pek güvenemem Alıntı
Φ ENGİN_DENİZ Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 inanmayan ben ya inanmaya başladım yada aşık olmaya Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 olur tabi....ama nette sınırlı kalmayıp yüz yüze tanışınca dahada güzel oluyor...da yinede çabuk bitiyor ..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.