Φ satriani Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Padişah vezirine şöyle söyler; Vezirim benim için çok şey yaptın fakat ölmenin vaktin geldi. Şimdi sana hayatını kurtarman için bir şans veriyorum der ve eline bir tavuk ve bir bıçak verip veziri bir odaya koyar. Daha sonra der ki sen bu tavuğu nasıl öldürürsen ben de seni aynı şekilde öldürücem der. Vezirin tavuğu öyle bir şekilde öldürmesi lazım ki kendi hayatını kurtarabilsin. Bir süre sonra Vezirim tavuğu öldürdüm der ve Padişaha gösterir. Fakat adam ölmemiştir. Nasıl? Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 tavuğu yemiştir,padişahta eğer yam yam değilse vezirini yiyemeyeceği için adam ölmekten kurtulmuştur (cvp bu kadar basit diildir heralde ama ben yine de yazayım dedim ) Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Padişah vezirine şöyle söyler; Vezirim benim için çok şey yaptın fakat ölmenin vaktin geldi. Şimdi sana hayatını kurtarman için bir şans veriyorum der ve eline bir tavuk ve bir bıçak verip veziri bir odaya koyar. Daha sonra der ki sen bu tavuğu nasıl öldürürsen ben de seni aynı şekilde öldürücem der. Vezirin tavuğu öyle bir şekilde öldürmesi lazım ki kendi hayatını kurtarabilsin. Bir süre sonra Vezirim tavuğu öldürdüm der ve Padişaha gösterir. Fakat adam ölmemiştir. Nasıl? vezir tavuğun kafasını ağzına alıp tavuğun kafasını ağzıyla koparır ve tavuk ölür. Padişahta vezirin kafasını ağzıyla koparamayacağına göre vezir kurtulur. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 vezir tavuğun kafasını ağzına alıp tavuğun kafasını ağzıyla koparır ve tavuk ölür. Padişahta vezirin kafasını ağzıyla koparamayacağına göre vezir kurtulur. bu daha mantıklı olmuş Alıntı
Φ satriani Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 vezir tavuğun kafasını ağzına alıp tavuğun kafasını ağzıyla koparır ve tavuk ölür. Padişahta vezirin kafasını ağzıyla koparamayacağına göre vezir kurtulur. Doğru cevap tebrikler. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.