Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 e tmm bende herkesten sayılırım.. ama neden rezil olasın yf sende.. herkes istediğini söylemekte özgür.. dedim ya okuyan hehangibiri yanlış anlayabilir. benim hakkımda kimsenin yanlış bişi düşünmesini istemem. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Sarı şekerim Şevval'ime aşığım Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 dedim ya okuyan hehangibiri yanlış anlayabilir. benim hakkımda kimsenin yanlış bişi düşünmesini istemem. Hala yanlış anlaşılmaktan bahsediyo yf.. Tmm elekroyu yanlış anlamayın üzülüyo çocuk.. Şaka bir tarafa yanlış anlaşılcak bişey yok ortada elektro...boşa dert ettin şimdi.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Sarı şekerim Şevval'ime aşığım Ben de kankime aşığım... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Benim şekerim 2,5 yaşında ve cok tatlı Yerim ben onuuu Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Hala yanlış anlaşılmaktan bahsediyo yf.. Tmm elekroyu yanlış anlamayın üzülüyo çocuk.. Şaka bir tarafa yanlış anlaşılcak bişey yok ortada elektro...boşa dert ettin şimdi.. tamam yav bu konu çok fazla uzadı. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 tamam yav bu konu çok fazla uzadı. Evet yani.. Benim şekerim 2,5 yaşında ve cok tatlı Yerim ben onuuu Benim kanki kazık kadar ne olcak şimdi... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Makinaya at çeksin Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Deneriz.. Sığar mı dersin.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Sanmıom ama dene.. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Sanmıom ama dene.. Alıntı
Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Benden duymuş olmayın; Kedi Düldül'e aşıkmış.. Dedikoducu olmuşsun Taurus.. Ama üzgünüm ben fıstık gibi bi kısrak buldum,kediye mediye bakamam.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Ayy bende aşığım Düldül'e Alıntı
Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Ayy bende aşığım Düldül'e Hadi oradan yalancı.. Taurus söyledi senin yeni bi sevgilin varmış.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Hadi oradan yalancı.. Taurus söyledi senin yeni bi sevgilin varmış.. Aaa Yalan sölemiş.. Sevgilim falan yok Hem ben senin yelelerine ok gibi fırlayışına aşığım Alıntı
Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Yaw beni baştan çıkartmasana,benim yeni bi kısrak aşkım var.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Tamam ya Sana kısrak aşkınla tayınısla mutlu yaşamlar Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 YAŞAYAN BİLİR.. nette gerçekleşen arkadaşlıklardan ne istiyorlar anlamıyorum.. Ayrıca ne olmuş, bitmiş mi bitmemiş mi kime ne?? yeterince canım sıkılıyor zaten......independece bir de sen sıkma.. yasayan bilir.. :S :S sölediklerim masal gibi gelebilir belkide... neseeeeeee bişi demiomm..allah mesut bahtiyar etsin olur tabe neden olmasınn....bi bakmısınız evlenmişler....olur dimi neden olmasın ? "olivia" :D yeni nickinde hayırlı ossun yesimcim.. benimde bi adayım war ACA...... düldül kardes,,yazdıklarımız tamamen espiri...böle seelr olamazz..nickin geçtiği için üzerine alınmısın normaldir..salla gitsinn arkadasım..boswer... hım..madem nette birine asık oluozz... EVÜCÜMM bide AÇA adaylar :D kararsızım ama evücümmm ü istiom ben kusura bakma aca cım...arkadas kalabilirizzz..üzülme :D Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 yasayan bilir.. :S :S sölediklerim masal gibi gelebilir belkide... neseeeeeee bişi demiomm..allah mesut bahtiyar etsin olur tabe neden olmasınn....bi bakmısınız evlenmişler....olur dimi neden olmasın ? "olivia" :D yeni nickinde hayırlı ossun yesimcim.. benimde bi adayım war ACA...... düldül kardes,,yazdıklarımız tamamen espiri...böle seelr olamazz..nickin geçtiği için üzerine alınmısın normaldir..salla gitsinn arkadasım..boswer... hım..madem nette birine asık oluozz... EVÜCÜMM bide AÇA adaylar :D kararsızım ama evücümmm ü istiom ben kusura bakma aca cım...arkadas kalabilirizzz..üzülme :D Bişey demiyorum diyorsun hala uzatıyorsun.. Ne yapmaya çalışıyorsun anlamış değilim... bi zahmet anlatabilirmisin.. Tmm bir zamanlar arkadaşımdın ama çok uzattın.. Ayrıca işi dalgaya vurma..benimde adaylarım var falan.. bu ne?? Sen bu üyelere benim sedata hissettiğim gibi bişeyler hissediyormusun?? Hayır tabiki de dimi.. Aradaki farkı anladınmı..? Ayrıca sana bişey anlatılmıyor yobazlıktan çık artık.. Alıntı
Φ Miraç Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 burda soğuk rüzgarlar esiyor Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Bişey demiyorum diyorsun hala uzatıyorsun.. Ne yapmaya çalışıyorsun anlamış değilim... bi zahmet anlatabilirmisin.. Tmm bir zamanlar arkadaşımdın ama çok uzattın.. Ayrıca işi dalgaya vurma..benimde adaylarım var falan.. bu ne?? Sen bu üyelere benim sedata hissettiğim gibi bişeyler hissediyormusun?? Hayır tabiki de dimi.. Aradaki farkı anladınmı..? Ayrıca sana bişey anlatılmıyor yobazlıktan çık artık.. haklısın tamam ama biras sakin ol. burda soğuk rüzgarlar esiyor sen de haklısın. Alıntı
Φ Miraç Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 sende insanların sürekli suyuna giderek birşey yapılamayacağının farkında değilsin ama haklı olabilirsin Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 haklısın tamam ama biras sakin ol. Napalım elektro.. Anlamak istemeyene bişeyler anlatmak zor bişeymiş gerçekten.. Ayrıca bana derken sen kendini unutuyosun arkadaş.. Senin de halini gördük.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 miraç bunlar sana arkadaşım ben herkesle iyi geçinmeyi normal hayattada yaparım.huyum bu. ama din konusuna gelince ilk başta kendimi tutamadım.2 uyarı aldım. kimseye yaranmak veya çalışmakla işim olmas. ii arkadaşız neden kötüliyim ki? hem zaten gerçektende haklı bence. zaten ters olduğum görüşlerde de güzelce izah etmesini bilirim. ya evet yeşim ya gerçekten de bazen insan kendini tutamıyo. ama benim sana tavsiye etmem gereken sakin olman. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.