Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Saf çocuk mu :lol: lafın gelişi ya kısım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gece ve Mine bu topici de katlettinis... Kıs o zaman nerde bisim üstün başarı ödülümüs Kankim herkesin değil sen sadece benim kankimsin sana milyar defa dedim ben çok kıskancım diye Maksusmu yapıon kıs jale Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gece ve Mine bu topici de katlettinis... istersen bis sisi daha fasla rahatsıs etmeyelim o saman lafın gelişi ya kısım electroda alıştı kısımlara falan :lol: kıss kuşum herkesin kankisiyim demedim ki ben Allah herkesin başına benim gibim kanki versin dedim kankim ikisim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 lafın gelişi ya kısım Kankim bu bana kısım dedi 17 olduğuna eminmisin Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Maksusmu yapıon kıs jale hem sakız çiğneyip hem dondurma yenir mi lan jale? Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 istersen bis sisi daha fasla rahatsıs etmeyelim o saman electroda alıştı kısımlara falan :lol: Kankim bu bana kısım dedi 17 olduğuna eminmisin evet samimi olduğumuz için. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Jale kim electro Kıs kankim gel bi kaç topic daha katledek natiinin inadına Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 E hala katletmeye devam ediosun Mine Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Jale kim electro Kıs kankim gel bi kaç topic daha katledek natiinin inadına ekmek teknesindeki jale.sen bahsettin diye bende bi şey soliyim dedim. korkutun lafı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Açıklamaya gerek yoktu ben zaten biliodumki Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Kıs kankim gel bi kaç topic daha katledek natiinin inadına tamam kıss kankim natyyy :P ekmek teknesindeki jale.sen bahsettin diye bende bi şey soliyim dedim. korkutun lafı :lol: açıklama yapmış yaaa kankim 17 yaşında olduğuna şimdi inandın mı? Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tamam tamam gene kandırdın beni ayrıca mine efendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen bana ne demeye çalışıyosun biliyorum. gerçekten kırdın beni. benim zaten kendimi büyük veya küçük gösterme gibi bi hareket yapmam gerek yok. yaşımı yazmazdım o saman zaten. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 kankim başka bi topiğe gidelim tamam mı burda oynamayalım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 İnandım kankim tühhh hangisine gidelim canım kankim Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 üstteki yazdığımı oku bi zahmet mine hanım. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Ne oluyo yaaa yine Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 ayrıca mine efendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen bana ne demeye çalışıyosun biliyorum. gerçekten kırdın beni. benim zaten kendimi büyük veya küçük gösterme gibi bi hareket yapmam gerek yok. yaşımı yazmazdım o saman zaten. mine efendi mi ben sana bişey demeye çalışmam electro, bişey diyeceksem derim asıl sen beni kırdın... demek ki daha samimi olamamışız üstteki yazdığımı oku bi zahmet mine hanım. okudum , tşk ederim... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Biri bana ne olduğunu anltsın kankim Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 mine efendi mi ben sana bişey demeye çalışmam electro, bişey diyeceksem derim asıl sen beni kırdın... demek ki daha samimi olamamışız okudum , tşk ederim... sen önce benimle alay et sonra kırdın beni de ya olurmu bole bişe arkadaş ayrıca demeye çalıştın inkar etme lütfen ya. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 boşver kankim yine en çok korktuğumus şey oldu sanırım : yanlış anlaşıldım... neyse, sınıf yoklamasına gidelim kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Üsülme kankim Biras zaman geçsin arkadaş ii niyetimisi anlayacaktır canımsın sen benim Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 boşver kankim yine en çok korktuğumus şey oldu sanırım : yanlış anlaşıldım... neyse, sınıf yoklamasına gidelim kankim tamam özür diliyorum her şey için ama yaptığın şaka biras ağırdı daha yeni yeni kaldırmaya başladım. yaşım için zeka seviyem i kasteddin. neyse kapatalım bu konuyu dost kalalım. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Durun kıs kaçmayın Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 kim kaçıoki sahiden naty kimse kaçmıyo ne derdin var sole. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.