Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 tamam özür diliyorum her şey için ama yaptığın şaka biras ağırdı daha yeni yeni kaldırmaya başladım. yaşım için zeka seviyem i kasteddin. neyse kapatalım bu konuyu dost kalalım. özür dilemeni gerektircek bişey yok elektro... bir daha sana şaka yapmamaya çalışıcam biz burda ya da biz demeyim de kankimle benden örnek göstereyim: birbirimize neler söyleriz ama hiç alınmayız... aslında hata benimdi, seninle samimi olduğumuzu düşünüp alınmaz demiştim ama yanıldım... dostuz Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 aslında hata benimdi, seninle samimi olduğumuzu düşünüp alınmaz demiştim ama yanıldım... dostuz sen bole söyledin ya ben bi daha bu foruma belkim gelmem. Alıntı
Φ K.A.R.A Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 bu topik korkunç karışmış !!! Vay be !!! Bu ne entrika... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 saçmalama elektro zamanla düzelir herşey... bi daha duymayım gelmem falan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 ya lütfen usatmayın artık electro lütfen K.A.R.A hoşgeldin Hani nerde entrika Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 sahiden naty kimse kaçmıyo ne derdin var sole. Bana ne die bulaşıon ki Ben Gece ve Mine'ye dedim Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 saçmalama elektro zamanla düzelir herşey... bi daha duymayım gelmem falan tamam bak şimdi moralim düzeldi. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Bana ne die bulaşıon ki Ben Gece ve Mine'ye dedim sen şimdi beni arkadaşın saymıyon mu? (şaka şaka) not:arkadaşlar bana bu kadar samimi davranacağınızı bilmiyordum. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Şimdi öğrenmiş oldun yarammı kafanı nütfennnnn ( şaka dememe gerek yok demi ) Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Şimdi öğrenmiş oldun yarammı kafanı nütfennnnn ( şaka dememe gerek yok demi ) ben orada naty yede alınganlık yapmadığımı göstermek için yazdım. yani espirisine. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 sen şimdi beni arkadaşın saymıyon mu? (şaka şaka) not:arkadaşlar bana bu kadar samimi davranacağınızı bilmiyordum. Elimin tersiyle bi çarpacam şimdi Oyuncak mıyıs leyn bis.. Ciddi gibi şaka yapma Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Ciddi gibi şaka yapmak natii bayılıom sana Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Ciddi gibi şaka yapmak natii bayılıom sana naty nin espirilerini bi ben anlamıyom zaten. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Mersi şikerem.. Ayılana gazoz bayılana limon.. Çamlıca gazozları.. Serinliğin tek adresi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 tamam bak şimdi moralim düzeldi. sevindim not:arkadaşlar bana bu kadar samimi davranacağınızı bilmiyordum. nasıl davranacağımızı sanıyodun artık biliyosun en azından Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Mersi şikerem.. Ayılana gazoz bayılana limon.. Çamlıca gazozları.. Serinliğin tek adresi alakaya maydonos hesabı.ne alaka kıs. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 alakaya maydonos hesabı.ne alaka kıs. Harbi hiç anlamıon sen ya Bak Gece'ye şıp die anladı Ya da hiç reklam seyretmion sen Yaşasın bebeklerin hareket özgürlüğü Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Ben fruko istiyom çamlıca olmas ay çıkalım burdan topic iice karıştı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Ben fruko istiyom çamlıca olmas ay çıkalım burdan topic iice karıştı yüss milyon baloncuk yutcan dimi olmas Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Harbi hiç anlamıon sen ya Bak Gece'ye şıp die anladı Ya da hiç reklam seyretmion sen Yaşasın bebeklerin hareket özgürlüğü birbirinden alakasız cümleler kuruyon anlamamı nasıl bekliyon ben bayılmadım ki sen bana gazoz veriyon onun için Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 çıktım bile naty kıss toprağım bis gidiyorus sen yalnıs kalcan burda korkma kıss tamam mı :lol: Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 birbirinden alakasız cümleler kuruyon anlamamı nasıl bekliyon ben bayılmadım ki sen bana gazoz veriyon onun için Anlayan nası anlıo peki.. Biraz düşün sık kendini anlarsın.. Bahçelerde maydanos Bu ne biçim lacivert Gel bise bazı bazı Bugün 18 eylül pazartesi Yaşasın anneler günü Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 yüss milyon baloncuk yutcan dimi olmas Kıs ne var sanki yutsam baloncuklardan Çık kankim çıkkk Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 naty kıss toprağım bis gidiyorus sen yalnıs kalcan burda korkma kıss tamam mı ( Allah canını almasın emi :lol: ) Ya durun gitmeyin.. Beni yalnıs bırakmayın... Işıkları söndürmeyiiiiiiinnnnnnn.. Korkuyommmmmmm :lol: Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Anlayan nası anlıo peki.. Biraz düşün sık kendini anlarsın.. Bahçelerde maydanos Bu ne biçim lacivert Gel bise bazı bazı Bugün 18 eylül pazartesi Yaşasın anneler günü bak bu güzeldi işte. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.