Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Sölersem herkes şok olur ama.. Herkesin tanıdıgı birii.. evet sanat dünyasının ünlü simalarından.... söleeeee söleeeee amma meraklısın haa..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl herkesin bir aşkı var,töbeee baş harfi A mı nerde yazıyor A hani nerde nerde
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Baş harfi A mı kesin AÇA dır zuhahahahaha baş harfi A değil "F"....
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl herkesin bir aşkı var,töbeee baş harfi A mı nerde yazıyor A hani nerde nerde Ağzın kulaklarına vardı bakıom da Evet nicki F adı A ile başlııo.. Muhahaha
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl ayy yoksa benmiyim evet erbayın aşkı fosforludur herkes bilsin....
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl sen benim fosforum olamazsın be hadi ordan herkes anasının karnından fosforlu olarak doğmuyoki zamanla bende fosforlu olabilirim biraz zaman ver ....
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl ya yok mu bizim düldül,taurus'un atı işte o kediye aşık,kedi kimseeee artık bilemiycem Kız sen neler dedin ööle.. Düldül duyarsa depikler bak..
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl herkes anasının karnından fosforlu olarak doğmuyoki zamanla bende fosforlu olabilirim biraz zaman ver .... fosforlu olunmaz fosforlu doğulur
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Fosforlu sana aşık mı oluyorum ne.. bilmem ki bende duygularıma dur diyemiyorum
Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 18 yıl Fosforlu hatun; Bak anlaşalım,Naty'me yani torunuma öööle kaş çatcaksan bu ilişki yürümez ha..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.