Φ bohem Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Bu başlık açıldımı bilmiyorum ama, ben çok ilgilenirim insanların nasıl, ne tarz giyindiğiyle.. Ben iş yerimde zorunlu olduğu için, aralara spor serpiştirsemde.. haftanın 5 günü klasik giyinmek zorundayım.. Ama normalde alabildiğine spor severim.. deri ceketlerede ayrı bir zaafım vardır. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Sportif.. Topuklu ayakkabıya karşı da bi fobim var Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Sportif.. Topuklu ayakkabıya karşı da bi fobim var aynen katılıyorum, ama ben mecburum öyle giyinmeye işteyken... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Ama topuklu da ii oluo boyunu usatıo.. Yürüyemiorum ben Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Kısa değilim ama çok uzunda değilim.. normalim yani, ama yinede topukluyla rahat edemiyorum işkence adeta Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Eh bende normalim neysem baska ne tars giyenler var Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Spor giyinirim tabiki de.. Ne o öyle milattan kalma gibi klasik giysiler, topuklu ayakkabılar falan hiç hoşuma gitmiyor.. Tabi işi gereği giymek zorunda olanlarda var Bohem gibi.. Bende staj görüyorum..iş yerinde, stajerler ve grafikerler dışında herkes klasik giyiniyor.. Grafikerlerin ne ayrıcalığı var onu anlamış değilim..heralde çılgın olmalarından dolayı klasik giysileri kendilerine yakıştırmıyorlar.. bende öyle.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 evet yeşimcim.. bende toplantı olmadığı zamanlar dışında spor takılıyorum işte..müdürün ters bakışını görmezden geliyorum napim kumaşları sevmiyorum Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Kumaşlar sevilcek gibi bişey değil ki.. bir de onların ütüsü var... Sende katlanmak zorundasın patronuna Bohem..başa gelen çekilir.. Sizin patron da bi acayipmiş..ters bakışlar falan.. Aslında hakkı yok "klasik giyilcek bu işyerinde" gibi bir kural koymasına.. Patrondur tamam bişey denilmez ama giysiye de karışmaması gerekir..bence.. Zamanla aşılır belki bohem..umudunu yitirme.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 ne giysem yakışmıyo bulduğumu geçiriyorum üstüme Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Kumaşlar sevilcek gibi bişey değil ki.. bir de onların ütüsü var... Sende katlanmak zorundasın patronuna Bohem..başa gelen çekilir.. Sizin patron da bi acayipmiş..ters bakışlar falan.. Aslında hakkı yok "klasik giyilcek bu işyerinde" gibi bir kural koymasına.. Patrondur tamam bişey denilmez ama giysiye de karışmaması gerekir..bence.. Zamanla aşılır belki bohem..umudunu yitirme.. ya işte her işyerinin kuralları vardır.. ben genelde bozuyorumya neyse Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 erkeklerin giydiği şeyler de güzel deil.ceket :giyilecek giysi deil. kravat :saçmalık.gömlek :beyez klasik olursa kötü. pantolon :kumaş idare eder.kundura :idare eder. bence de sportif olanı en iyisi. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 erkeklerin giydiği şeyler de güzel deil.ceket :giyilecek giysi deil. kravat :saçmalık.gömlek :beyez klasik olursa kötü. pantolon :kumaş idare eder.kundura :idare eder. bence de sportif olanı en iyisi. bence önemli olan insanın taşıyabilmesidir giydiğini.. bazı erkeklere takım harika durur..bazılarına ise emanet gibi.. ve bazılarınada spor acaip yakışır... avrupai bi hava verir. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 ne giysem yakışmıyo bulduğumu geçiriyorum üstüme marti belki sana neyin yakıştığını bulamıyorsundur.. bi kız arkadaşından yardım alabilirsin bu konuda.. Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 bence önemli olan insanın taşıyabilmesidir giydiğini.. bazı erkeklere takım harika durur..bazılarına ise emanet gibi.. ve bazılarınada spor acaip yakışır... avrupai bi hava verir. bence de önemli olan ne giydiğin deil yakıştırman önemli olan.hala insanların kafasına deil giyimine göre değerlendiriyruz.yanlış bişi. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 bence de önemli olan ne giydiğin deil yakıştırman önemli olan.hala insanların kafasına deil giyimine göre değerlendiriyruz.yanlış bişi. tabiki giyimine göre insan değerlendirilmez..ama ilk bakışta giyim göze çarpar.. çünkü karşınızdakini tanımıyorsunuzdur.. doğal olarak bi göz atarsınız kılığına kıyafetine.. en azından benim için bu böyledir.. giyim sizin kendinize ve topluma olan saygınızı, ön plana çıkarır ilk etapta. Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 bence de önemli olan ne giydiğin deil yakıştırman önemli olan.hala insanların kafasına deil giyimine göre değerlendiriyruz.yanlış bişi. tabiki giyimine göre insan değerlendirilmez..ama ilk bakışta giyim göze çarpar.. çünkü karşınızdakini tanımıyorsunuzdur.. doğal olarak bi göz atarsınız kılığına kıyafetine.. en azından benim için bu böyledir.. giyim sizin kendinize ve topluma olan saygınızı, ön plana çıkarır ilk etapta. +1 Bak bohemime ne güzelde açıklamış.. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 +1 Bak bohemime ne güzelde açıklamış.. canımya saol senin algılamandır önemli olan.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Herkes bende bir iş kadını havası görür genelde ( hani böle ceket , etek kombinasyonu ) Bende nerde o cidiyet Ama ben mesela etek giyemem pek. Rahatsız olurum oram ,buram açılıyo mu diye . Rahat olamam. Ben üstüme yakışanı giyerim genelde... Bol kotlar tercihimdir klasik kot pek giymem Spor tarzı severim. Topuklulardan nefret ederm favorim spor ayakkabı ve yazın tabi terlik Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 tabiki giyimine göre insan değerlendirilmez..ama ilk bakışta giyim göze çarpar.. çünkü karşınızdakini tanımıyorsunuzdur.. doğal olarak bi göz atarsınız kılığına kıyafetine.. en azından benim için bu böyledir.. giyim sizin kendinize ve topluma olan saygınızı, ön plana çıkarır ilk etapta. iyi hoş söylüyosun da ben işyerine pijamayla git demedimki. tabiki de güzel hoş temiz giyineceksin ama kendinin istediğin gibi. Alıntı
Φ bohem Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 iyi hoş söylüyosun da ben işyerine pijamayla git demedimki. tabiki de güzel hoş temiz giyineceksin ama kendinin istediğin gibi. bende işyeri demedimki illa, genel anlamda söyledim anlamadın.. konu nasıl giyinirsiniz..! işyerinde nasıl değil..! dikkatli okursan yazdıklarımı.. Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 makinadan çıktıktan sonra kurutma dışında hiç bir işlem gerektirmeyecek herşeyi giyebilirim.... Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Genelde spor.. ewet,bende spor giyinirim benim tarzım bu Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 bende işyeri demedimki illa, genel anlamda söyledim anlamadın.. konu nasıl giyinirsiniz..! işyerinde nasıl değil..! dikkatli okursan yazdıklarımı.. kusura bakma heryerde demek istedim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.