Φ Piraye Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2005 sevgili dreamer, kendine verdiğin hesapta huzurlu isen iyisindir merak etme ama dikkat kendi kendine verdiğin hesapta... Alıntı
Φ Vacant Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2005 Tek ve yegane "Gathering". Vokal can alıcı. Şarkılar deşşet. If Than Else ile doruğa ulaştılar bence. Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2005 Aslında bende isterim Emeklemeden koşmayı Güzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı Aslında bende isterim Düşünmeden konuşmayı Küçük bir oyun içinde Önemli kişi olmayı Aklımdan geçen sözler Kalbimden gelen sesler Hepsi bir orman oldu Bir kibritle yok oldu Ben sigara dumanının altında Yana yana en sonunda kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun Aslında bende isterim Emeklemeden koşmayı Güzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı Aslında bende isterim Düşünmeden konuşmayı Küçük bir oyun içinde Önemli kişi olmayı İyi dostlar biriktirdim Hepsi ailem oldu Küçük bir aşk yetiştirdim Düzene yenik düştü Ben sigara dumanının altında Yana yana en sonunda kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun Alıntı
Φ j'ai tout oublie Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2005 bush dinliyorum.herkese tavsiye ederim.golden state güzel bi parçadır. Alıntı
Φ dreamgirl Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 creadle of filth-nymphetamin.walla sarkının ismi çok zor.yanlıs yazmıs olabilirim.ama gece gündüz nymphetamin Alıntı
Φ gunahkarr Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 a dying wish anathema şimdi angelica ya geçti Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Rammsteın Du Hast ve Ardından Tier harikalarrrrrrrrrrrrrrr Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 yaşar --beni koyup gitme Alıntı
Φ oguzhp Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 ruj phi yi dinliyorum Alıntı
Φ gunahkarr Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 opeth in the night and the silent water ı dinlio Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 deep purple dinliyorum soldier of fortune çok özel bir şarkı bu Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 tipini ne kadar beğenmesemde marilyn manson ı dinliyorum.sweet dreams i çok güzel yorumlamış.bi de the beautiful people adlı şarkısını da çok beğeniyorum.ben bu adamı ilk kez kasetini dinledim bi arkadaşta tipi hakkında bi fikrim yoktu.sonra kendünü gördüm tırstım resmen hatta saolsun arkadaş ta tırstıgımı öğrenince klibini yolladı bu iki şarkının.anam babam ne ööle yaa kafayı yemiş adamcağız ama güzel söölüyo yalan yok Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2005 ahmet kaya "bozarmı sandın acılar belaya atlar giderim kurşun gibi mavzer gibi dağ gibi patlar giderim" üzgünüm ben metalci değilim Alıntı
Φ loverjeanman Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 avenged sevenwold dinledinizmi çok güzel inanamayacaksınız ama 40 yıllık heavy metal grubu gibi şarkı söylüyorlar hemde gençler[ Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2006 neden saçların beyazlamış--- Adnan ŞENSES Alıntı
Φ systemofbartu Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 suu ann en fazlaa demir demirkan ve pilli bebek dinliyorummm Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Ankara'nın taşına bak -----RUHİ SU Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Aynur / keçe kurdan halaya zaafı olanlar dinlemesin bu saatte bile insanı yerinden kaldıracak kadar coşkulu bi türkü Alıntı
Φ emr13 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 aşk kırıntıları_teoman(düet şebnem ferah) mutlaka dinlenmesi gereken bir parça Alıntı
Φ idealist serseri Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 metal dinlemeyanlere selam hepinizden nefret ediyorum!! ve tabiki korn dinliyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 leman sam ---illa (nasıl) Alıntı
Φ Os! Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Amon Amarth , Arch Enemy , Children Of Bodom.. / Os! Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 Süper Baba ve Unutulmaz Müzikleri harika tek kelime yeter anlatmaya Alıntı
Φ tırnakmakası Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 The Tea Party-River Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Iced Earth-I died for you Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.