Misafir olivia Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 cevbaı öğrenince bana kızma ama:) Garantisini veremem.. hmmmm labirent türü bişey diyosun ama ne varki yf başka.. sen bence bunu açıklasan güzel olur mosyna.. kafa kalmıcak yoksa.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 biraz daha bekliyim beee.) Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 karadenizlilerle alay konusu birşeyse sakın cevabını verme ben karadenizli değilim ama alınan olabilir.labirent ve o yol zıt şeyler aklıma alay konuları geliyor. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 bir sürü temel fıkrası var piyasada.ben de yedi yıl karadenizde yaşadım.alınacaklarını sanmıyorum.kötü bişey değil.sadece esprili bir yakalşımı var. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 tamam işte madem labirent üstelik de karadenizli bir arkadaşın sordu o halde bu bir labirent yani.. Giriş yönünden girip, çıkış yönünden çıkmanız gerekiyor... Çıkışta elma var diyelim elmaya nasıl ulaşırsınız falan gibi birşey madem bu.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 evet bir labirent.diyelim ki çıkışta bir elme var ve elmaya nasıl ulaşırsınız? hadi söyliyim artık.LAZ LABİRENTİ KIZMAK YOK.masum bir soruydu.kesinlikle aly veya dalga yok.sadece gırgır olsun diye sordum Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2006 evet bir labirent.diyelim ki çıkışta bir elme var ve elmaya nasıl ulaşırsınız? hadi söyliyim artık.LAZ LABİRENTİ KIZMAK YOK.masum bir soruydu.kesinlikle aly veya dalga yok.sadece gırgır olsun diye sordum masum bir espri bence ve güzeldi Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2006 badem öğle diyorsun öğle olsun mosyna.ilginç yaklaşım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.