Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

darbede..........boş bir bodrum katında bir adam üzerinde bir düğmesi olmayan bir ceketle ölü bulunur.

neden ölmüş.

Gönderi tarihi:

darbede..........boş bir bodrum katında bir adam üzerinde bir düğmesi olmayan bir ceketle ölü bulunur.

neden ölmüş.

''Netekim''in önünde düğmesini ilikleyemediğinden olabilir..

Düğmesini başka bir suçta delil olarak bırakmak için kopartıp onu öldürmüş olabilirler..

Normal şartlarda 3 ay hapis cezası olan ''Askerin bir düğmesini kopartmanın'',darbe zamanı ölümle cezalandırılması olabilir..

Gönderi tarihi:

neden ölmüş.

offf bu soruyu bana daha önceleri iş yerimden bir arkadaşım sormuştu, cevabını duyunca da cok sinir olmuştum... Tam bir komplo teorisi aslında.. bence bundan daha güzel cevaplar da verilebilirdi bu soruya, örneğin Taurus arkadaşımın verdiği cevaplar cok daha güzeldi herneyse soruyu cevaplayacağım çünkü zaten kimsenin bunu tahmin etme durumu söz konusu olamaz...

darbe sırasında malum dışarı çıkma yasağı var ve bizim adam dışarı çıkmış.. Askerler bu adamı yakalamışlar bir güzel dövmüşler sonra da bu bodrum katına atmışlar amma velakin adam ölmemiş etraf o kadar karanlıkmış ki adam kendini öldü sanmış sonra da ölüp ölmediğini kanıtlamak üzere ceketinin bir düğmesini koparıp havaya fırlatmış (bunu niye yapmışa ben de anlamadım, beyin travması geçiriyor sanırım :) ) Düğme yukarıdaki örümcek ağına takılıvermiş sonra aşağı düşmeyince adamcağız kendini öldü sanmış (düğme düşünce nasıl kendini yaşıyor sanacak onu da anlamadım ama...) ondan sonra da heyecandan mı desem, korkudan mı desem ne desem bilemem kalp krizi geçirip ölüvermişşş ecel diyelim biz en iyisi bunaaa :devil:

OFFF NE GICIKKKKK BIR CEVAP

Gönderi tarihi:

offf bu soruyu bana daha önceleri iş yerimden bir arkadaşım sormuştu, cevabını duyunca da cok sinir olmuştum... Tam bir komplo teorisi aslında.. bence bundan daha güzel cevaplar da verilebilirdi bu soruya, örneğin Taurus arkadaşımın verdiği cevaplar cok daha güzeldi herneyse soruyu cevaplayacağım çünkü zaten kimsenin bunu tahmin etme durumu söz konusu olamaz...

darbe sırasında malum dışarı çıkma yasağı var ve bizim adam dışarı çıkmış.. Askerler bu adamı yakalamışlar bir güzel dövmüşler sonra da bu bodrum katına atmışlar amma velakin adam ölmemiş etraf o kadar karanlıkmış ki adam kendini öldü sanmış sonra da ölüp ölmediğini kanıtlamak üzere ceketinin bir düğmesini koparıp havaya fırlatmış (bunu niye yapmışa ben de anlamadım, beyin travması geçiriyor sanırım :) ) Düğme yukarıdaki örümcek ağına takılıvermiş sonra aşağı düşmeyince adamcağız kendini öldü sanmış (düğme düşünce nasıl kendini yaşıyor sanacak onu da anlamadım ama...) ondan sonra da heyecandan mı desem, korkudan mı desem ne desem bilemem kalp krizi geçirip ölüvermişşş ecel diyelim biz en iyisi bunaaa :devil:

OFFF NE GICIKKKKK BIR CEVAP

hakaten hayal sınırları zorlanmış bir cevap. :sweatingbullets::lol:

taurusunki daha mantıklı duruyor.düğmesini başka bir suç işleyerek orada bırakıp suçlunun ölüsü bulununca dosya kapanır.

Gönderi tarihi:

arkadaşlar bu çağrım admin e gıcık olduğum sorular diye bir katagori çıkarsın.bizde kimin hangi soruya gıcık gittiğini anlayalım...

gloria ben çok alındım.

Gönderi tarihi:

arkadaşlar bu çağrım admin e gıcık olduğum sorular diye bir katagori çıkarsın.bizde kimin hangi soruya gıcık gittiğini anlayalım...

gloria ben çok alındım.

ya niye alınıyorsun ki ben sana gıcık olmadım ki soruya gıcık oldum ;)

Gönderi tarihi:

e izin ver artık soruyu soran benim.benim tavuğuma kış dersen bunun hesabını tavuk soramıyacağına göre ben sorarım.onun gibi birşey.

Gönderi tarihi:

e izin ver artık soruyu soran benim.benim tavuğuma kış dersen bunun hesabını tavuk soramıyacağına göre ben sorarım.onun gibi birşey.

e ne diyim o zaman kazan mübarek olsun :lol:

Gönderi tarihi:

Dostlar sağolsun.. :D

eee madem biraz daha abartayımmmmm VATAN SAĞOLSUN diyimmm :lol::stuart::w00t::w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.