Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 eylül ayının enleri buraya en tatlısı en akıllısı en sevgidolu olanı en duygusalı en içten olanı vs.... En iyi,sevgi dolu , dostça ve hep yanımda olan üç kişiyi yazıyorum Aysum ,,murti_san,, Bohem teşekkür ederim sessizliğin _kızı sende öylesin en unutkanı : Aysum sevgi dolu : sessizliğin _kızı dostlarım : taurusmutis ve xlark tades gizemlisi : yumote en iyi dans eden : Paula en sakini : Bohem en güzel gelin : Mineu kendini beyenmişi :Aça ( en çok kendini beyenir ) en hareketlisi : Natalia Şimdilik bu kadar akılama geldikçe yazarım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 En iyi dans eden : Murti Gerçi baska kimseyle dans etmedik Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 En iyi dans eden : Murti Gerçi baska kimseyle dans etmedik EN matrak kızı sağol sende benden aşağı kalmadın . sende iyi dans ediyorsun şimdi dans pisti ramazanlık nedeniyle kapalı açılınca dans edersin NATİ Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yah murti Kelimelerinin en fazla mana ifade etmeyeni NATALİA,amaa mutlu olmanın en kestirme yoluda sen...... İkincisini alıyım tskler Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Yah murti en akıllı ve incesi oldu mu ? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 en akıllı ve incesi oldu mu ? Yeterli murtiii tsk ederim Anlayışlısı, sevileni Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 En çok iltifat(böyle mi yazılıyo yahu ) alanı Natalia Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Hehe Beni en güzel tanımlayansın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Sevgilisinin kulağına beğendiği şarkıyı fısıldayan,ama titremekten en beğendiği şarkıyıda unutansın... : O an hiç olmadı bilio musun En çok iltifat(böyle mi yazılıyo yahu ) alanı Natalia Bu bir iltifat mı Mısırları patlatırken pattt pattt NATALİA'yı çatlatırken çatt çatt diye en güzel ses çıkaranısın... Tsk ederim hepicinise En cok cizgili dizi seveni : Levi En cok karmaşık cümle kuranı : Aga ( bu dalda sana altın portakal da verebiliris yaani ) Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 En cok cizgili dizi seveni : Levi Hıh O an hiç olmadı bilio musun O an gelir merak etme Natalia(30 una merdiven dayamış olsan da geç kalmış sayılmazsın ) Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Sahiplenmenin en kötü biçimisin.... ama duyguları en iyi saklayansın Bunu uydurdun değil? En güzel sallayanısın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 O an gelir merak etme Natalia(30 una merdiven dayamış olsan da geç kalmış sayılmazsın ) Bilemiyciim Yaşım da 30 diil 18 Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Bilemiyciim Yaşım da 30 diil 18 Ben 30 demedim ki,30 a merdiven dayamışındır dedim (Şurda 12 sene kalmış) Bazen en iyi uyduranı bazende kaykaydıranıyım... Sorumun cevabını almış bulunuyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Ben 30 demedim ki,30 a merdiven dayamışındır dedim (Şurda 12 sene kalmış) En iyi kıvıranı : Levi Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 En iyi kıvıranı : Levi Kıvırdın mı şimdi ben? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Bunlar karmaşıksa sen en zoru ve çelik kadar güçlüyü görmedin... En güzel tecrübe ve kuvvet bende... Alkıııııış Evet levi Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Ne karmaşığı beee senin öğretmenlerinde en büyük hata..... En iyi anlatım bende... Bunlar karmaşıksa sen en zoru ve çelik kadar güçlüyü görmedin... En güzel tecrübe ve kuvvet bende... Bak THE_BOSS da sinirlendi, Natalia yeter artık ama aahh Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Ben naptım bee.. Sinirlenmes o sinirlenmes Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Bazen şakalayanı en iyi gagalayanı.... Sen bi tanıdık çıkacaksın ama hadi bakalım Attığı halde hala tutturanı Ben naptım bee.. Sinirlenmes o sinirlenmes Daha ne yapıcan,yok karmaşık cümle kuruyorsun,yok ben kıvırıyormuşum.Bi daha olmasın böyle şeyler bak Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 teşekkür ederim sessizliğin _kızı sende öylesin en unutkanı : Aysum sevgi dolu : sessizliğin _kızı dostlarım : taurusmutis ve xlark tades gizemlisi : yumote en iyi dans eden : Paula en sakini : Bohem en güzel gelin : Mineu kendini beyenmişi :Aça ( en çok kendini beyenir ) en hareketlisi : Natalia Şimdilik bu kadar akılama geldikçe yazarım Sağol dostum.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 en sıcakkanlıları yumoş ve suheda güzel gözlümm teşekkürler yılın güzel gözlüsü gizemlisi : yumote murticim ne desem bilmem ki yürekli arkadaşın hayranım benim teşekkürler Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 murticim ne desem bilmem ki yürekli arkadaşın hayranım benim teşekkürler önemli değil yumoteciğim en gizli üyesi sende sağol iyiki varsın ? Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 En görünmez ve iyi kalpli üyesi Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 en çok soru çözeni: gloria en çok mod değişeni (beni kusturanı ) : sedoş en tatlı dedesi tek dedesi: taurus en güzel gözlüsü: aysum en güzel gamzelisi: ewücüm(hasret çekenim) en tatlı kuseni:naty en düşüncelisi: murtisan en sessizi:selin en bilmişi:aça en görünmeyeni:tan en duyarlısı:sardunyam en iyi çıkış yapanlar: leyla ve lilac en özlediğimi : biriciğim paula sevgilerrrr Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.