Φ mosyna Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 evet ben bir ressamım.tuvalimi simsiyah boyadım ve herhangi bir yerine kırmızı bir nokta koydumi sizce ben bu resmimle ne anlatmak istiyorum... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 evet ben bir ressamım.tuvalimi simsiyah boyadım ve herhangi bir yerine kırmızı bir nokta koydumi sizce ben bu resmimle ne anlatmak istiyorum... güneşin doğuşu yada batışı olabilirmi? Alıntı
Φ hekim Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 kapkaranlık bir damar içinde seyahat eden küçücük bir kırmızı kan hücresi olabilirmi? ne de olsa ismimiz hekim öyle değilmi:) not: 1 ml kanda yaklaşık olarak 4.5 -5 milyon kırmızı kan hücresi (eritrosit ) bulunur. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 evet ben bir ressamım.tuvalimi simsiyah boyadım ve herhangi bir yerine kırmızı bir nokta koydumi sizce ben bu resmimle ne anlatmak istiyorum... Hayatına renk getiren biriyle tanışmışsın,kırmızı aşk rengi diye bilinir.Allah mutlu etsin.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Benliğine varolan karamsarlık durumuna ve yıllarca süregelmiş bir düzene karşı haykırmak için benliğinde yatan dürtüleri harekete geçirerek burada bende varım demek istemiş olabilirmisin:sweatingbullets: felsefi açıdan yaklaşmışsın olabilirdi ama ben resmimi yaparken aklımda o yoktu. güneşin doğuşu yada batışı olabilirmi? güneş batarken veya doğarken zifiri karanlık olmaz herhalde Hayatına renk getiren biriyle tanışmışsın,kırmızı aşk rengi diye bilinir.Allah mutlu etsin.. buda bir soyut yaklaşım teşekkür ederim ama arkadaşlar resmi yaparken soyut düşünemiyorum...gayet somut bir resim..yani resimdekiler elle tutulur gözle görülür bişiyyyy Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Ok..Zencinin koluna iğne batmış olabilir mi..? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 ama karanlık her taraf.ben kanı görebilmek için üzerine az da olsa ışık vurması gerekmez mi? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Teleskoptan Mars veya Venüs'ün görüntüsü olabilir mi..? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 bir önceki cevabında sonuca daha çok yaklaşmıştın:::))) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Ok..Zencinin kolunda ateşböceği var.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 maalesef.ateşböceğinin ışığı yeşil olur Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Uğur böceği.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 uğur böceğini karanlıkta göremem... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Karakolda lamba var.. Alıntı
Φ mavi_sakal Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 söyle artık ne zamandır bekliyom ben bişey anlamadım bu resminden daha önceki resimlerini bilsem bi yorum yapabilirdim:)) Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 çok güldüm yaa. ama cevap bu da değil Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 evet ben bir ressamım.tuvalimi simsiyah boyadım ve herhangi bir yerine kırmızı bir nokta koydumi sizce ben bu resmimle ne anlatmak istiyorum... Kırmızı noktalı gece Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Zenci sigara içiyor olabilir mi..? Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 ohh be taurusss.iyi kastın valla tebriklerrrr Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ mesut paşa Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 eee başka ne olacak tabiki zenci sigara içio Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yaşından küçükler bu resime bakamaz mı? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.