Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar bir filim izledim aşk herşeyi affedermi diye çok güzeldi ve böyle bir başlık açtım yorumlarınızı bekliyorum.

aşk herşeyi affedermi?

neleri affeder?

neleri affetmez?

• Cevaplar 116
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Güleyirum katula katula :lol:;)

Gönderi tarihi:

aŞk ...Kör bir kuyuya benzer, Aşk asla leke kaldırmaz diyorum...Bu durum da esas olan sevilen kişi önemli değil, kişinin içinde duyduğu sevgidir..Yani, ihaneti yaşayan bir insan , terk eder, fakat yaşadığı duygular onla kalır ve aslında affeder...Anlayan varmı
:(:)

Gönderi tarihi:

Aldatılmayı örnek olarak verdim,buna kimsenin itirazı olmaz diye.. :) Kim olsa affetmez

Benim demek istediğim , kişinin içinde duyduğu sevgi ,aşk, nefret adına ne derseniz deyin ,eğer hislerinize kapılıp ben neden böyle bir insana aşık oldum diye kahrolursanız sonsuza kadar aldatılmış bir insan olarak kalırsınız diyorum... :P

Gönderi tarihi:

aldatılmayı affetmez ama eğer uzun süreli bi ilişkiniz varsa bi kereliğine affedilebilir :)

uzun süreli ilişkimiz olur benim tanımadığım biriyle aldatsa belki affederim ama en yakın arkadaşımsa yaptığı affetmem ya canınmı ver deseler yada affet deseler canımı veririm ama asla affetmem affetmedimde..

Gönderi tarihi:

aşk ı bilmem ama aşık insan malesef effediyor -_- ( bazı aşıklar diyelim en iyisi şimdi herkes yazar ben affetmem diye )

evet haklısında bazı şeyler affedilirde bazıları affedilmez ben sadece arkadaşımla aldatsa affetmem asla

Gönderi tarihi:

evet haklısında bazı şeyler affedilirde bazıları affedilmez ben sadece arkadaşımla aldatsa affetmem asla

sende haklısın hiçbir arkadaşın yapmaması gereken bişi bu ama bence kişi aldattıktan sonra kiminle olduğuda okadar mühim değil , sen adamı affedecek olduktan sonra arkadaşını çıkarırsın hayatından adamı yine affedersin , ay ne bileyim karışık işler bunlar yaw , Allah kimseye nasip etmesin aldatılmayı , onur kırıcı bişi bu bence -_-

Gönderi tarihi:

sende haklısın hiçbir arkadaşın yapmaması gereken bişi bu ama bence kişi aldattıktan sonra kiminle olduğuda okadar mühim değil , sen adamı affedecek olduktan sonra arkadaşını çıkarırsın hayatından adamı yine affedersin , ay ne bileyim karışık işler bunlar yaw , Allah kimseye nasip etmesin aldatılmayı , onur kırıcı bişi bu bence -_-

önemli bence yakından arkadaşımsa yaptıysa affetmem affetmedimde

evet kimseye nasip olmasın rabbim nasip etmesin.

Gönderi tarihi:

Erkeğin bayanı aldatmasını bilmemde...

Bayanın erkeği aldatması kadar yıkıcı bir şey yok..

Yani atom bombası patlatsa kafamın üstünde daha az yıkıcı olur..:)

evet aynen öyle haysiyetli bayan onurlu bayan zaten yapmaz. :)

Gönderi tarihi:

Bence "aşk herşeyi affeder mi?" sorusu başlı başına saçma bir soru. Çünkü asıl affedicek olan veya affetmeyecek olan kişilerdir. Buda adı üzerinde kişiden kişiye değişir.

Eğer "Aşk herşeyi affeder mi?" şeklinde bir soruyu cevaplamaya kalkarsak aşk'ı bir kalıba sokmuş oluruz ki bence bu çok yanlış. Aynı her insanı bir kalıba sokamayacağımız gibi aşkıda bir kalıba sokamayız.......NOKTA-)

Gönderi tarihi:

aşk herşeyi af etmez çünkü af edilcek şeyler vardır af edilmeyecek şeyler vardır zaten herşeyi af etmeye kalkarsak kendi kişiliğimizden ödün vermiş oluruz aşkı kaybetmeyeyim derken kendini kaybetmek bence herşeyi af etmemekte fayda var küçük hatalar hariç.

Gönderi tarihi:

aşk herşeyi af etmez çünkü af edilcek şeyler vardır af edilmeyecek şeyler vardır zaten herşeyi af etmeye kalkarsak kendi kişiliğimizden ödün vermiş oluruz aşkı kaybetmeyeyim derken kendini kaybetmek bence herşeyi af etmemekte fayda var küçük hatalar hariç.

evet insana kendi kişiliğini kaybetitirir affedilen küçük şeyler olmalı

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar aşkın gücünü hafife almamak gerek

aşk insana neler yaptırabilir !

neler yaptıramaz !

bu bana göre aşkın büyüklüğü ile ilgili bir karar olur !

ama büyük ihanetler aşkı öldürür.............................. :clover:

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar aşkın gücünü hafife almamak gerek

aşk insana neler yaptırabilir !

neler yaptıramaz !

bu bana göre aşkın büyüklüğü ile ilgili bir karar olur !

ama büyük ihanetler aşkı öldürür.............................. :clover:

katılıyorum büyük ihanetler aşkı öldürür..sevgiyide :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.