Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Şu anda Japonya'da is başvurularında aşağıdaki linkteki IQ testi veriliyormuş! Linkten, buyuk mavi yuvarlagi tiklayin. Sala binecek kişilerin üzerine, ve salı karşıya geçirmek içinse kırmızı yuvarlaklara tıklamak gerekiyor Oyunun kurali: "herkes nehirden karşıya geçmeli" Kurallar: Bir seferde en çok 2 kisi sala binebilir. Baba, anneleri yokken kizlarin hicbiri ile sala binemez. Anne de babalari yokken ogullarindan hicbiri ile sala binemez. Kızlar Anneleri yokken babalarıyla yalnız kalamaz. Oğullar babaları yokken Anneleriyle yalnız kalamaz. Hirsiz, polis yokken aileden kimse ile yalniz kalamaz. Sali kullanmayi da sadece anne, baba ve polis biliyor! Kolay gelsin! * *http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Arkadaşım linki doğru verebilir misin? Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 aferdesiniz Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 he heee karşıya geçirdimde geri gelemiyorum dövüyor ya herkesi Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 he heee karşıya geçirdimde geri gelemiyorum dövüyor ya herkesi ben baya bi uğraşmıştım bi kere yaptım ama Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 ben baya bi uğraşmıştım bi kere yaptım ama yuk vaz geçtim Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 yuk vaz geçtim bu kadar çabukmu vazgeçiyosun Alıntı
Φ sanemavi Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Çok eğlenceli bir paylaşım, teşekkürler... Biraz oyaladı beni ama, Git-gel, git-gel 8 turda tamamdır. İlk karşıya geçireceklerinize dikkat edin. En son karşıya geçirmeniz gerekende onlar!!! Başka türlü olmuyor sanırım... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 bu kadar çabukmu vazgeçiyosun evet öle yapıyorum Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Çok eğlenceli bir paylaşım, teşekkürler...Biraz oyaladı beni ama, Git-gel, git-gel 8 turda tamamdır. İlk karşıya geçireceklerinize dikkat edin. En son karşıya geçirmeniz gerekende onlar!!! Başka türlü olmuyor sanırım... beyendiğine sevindim canım Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 gerçekten güzel bir oyun. Ve bitirdiğinizde "hadi ya, böyle ne kolaymış " dedirtiyor. Ama sesi açıp oynamayın sinir ediyor o zaman insanı. Hepsini boğup dereye atasınız geliyor Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 oyyy başım ağrıdı ama yaprım Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 bu ne biçim anne baba yav Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 ben de yaptım. çok eğlenceli bişi. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.