Misafir gelincik Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Bugün şampiyonlar ligi ilk maçımızı İstanbul Olimpiyat stadında saat 21.45 te oynayacağız. Galatasarayımızın maça şu kadro ile çıkması bekleniyor:Mondragon,Sabri,Song,Thomas,Ferhat,Hasan,İliç,M.Topal,Arda,Necati,Ümit. Bu maçta iyi bir sonuç almayı bekliyorum ve desteklemek için bu akşam olimpiyat stadı kuzey açıkta olacağım.İstanbulda yaşayan tüm taraftarlarımızı bekleriz efendim. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Bugün şampiyonlar ligi ilk maçımızı İstanbul Olimpiyat stadında saat 21.45 te oynayacağız. Galatasarayımızın maça şu kadro ile çıkması bekleniyor:Mondragon,Sabri,Song,Thomas,Ferhat,Hasan,İliç,M.Topal,Arda,Necati,Ümit. Bu maçta iyi bir sonuç almayı bekliyorum ve desteklemek için bu akşam olimpiyat stadı kuzey açıkta olacağım.İstanbulda yaşayan tüm taraftarlarımızı bekleriz efendim. Hadi bakalım hayırlısı inşaallah eski günlerdeki gibi olur. Alıntı
Φ Damien Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 belki galatasaray'ın avrupa ruhu ölmemiştir ve bu gece ortaya çıkar. Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Valla statta Fredy nin resmi üstünde "Your nightmare ıs back again" yazıyordu ama oyun olarak hiç böyle bir şey yoktu.Olsa olsa o kabusu stada geliş ve gidişte yaşadık.O kadar uzun bir yol gittik ki güya düzenleme yapmışlar.Hani halk arasında çok basit şeyleri kördüğüm haline getirenler için laz mısın denir ya herhalde bu düzenlemeyi yapanlar lazdı.Çünkü başka bir açıklama bulamıyorum.Ve herhalde milyarlarca liralık yatırımlar nasıl heba edilir diye bir yarışma olsa Türkiye birinciliği kimseye kaptırmaz. Gelelim sahadaki oyuna ; oyun için söylenebilecek tek şey sanırım maç sonunda bütün stadın ağzından çıkan yuhlama sesleri ile açıklanabilir..O kadar yol çilesi çektikten sonra Avrupa maçlarında tamamen farklı bir kimlikle oynayan galatasaraydan sanırım kimse böyle bir oyun beklemiyordu.Hepimiz hayal kırıklığına uğradık dersem hiç abartı olmaz. Son olarak şunu söylemek istiyorum Galatasaraya 40bin kişilik stada gerek yok okadar taraftarı yok diyen kişiye olimpiyat stadını fenerliler mi doldurdu acaba diye sormak istiyorum Bir çok kişi de trafikte kalıp maça gelemedi. Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Artık galatasaraya daha büyük iş düşüyor bir Türk takımı olarak bordeaux yu gidip fransada evire çevire yenmek. Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Şampiy onlar ligi hayallerimiz artık başka bir bahara kaldı inşallah UEFA ya gidebiliriz. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 yönetim istifa etmeli tarihinin en başarısız yönetimi var... siz ne düşünüyorsunuz .. Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Vallahi pek yönetim konusunda o kadar katı düşünmüyorum.Çünkü galatasarayın bugünlere gelmesindeki tek etken canaydın yönetimi değil.Galatasaray camiasında herkes bilirki çok fazla yapılan hatalar dışarı sızdırılmaz.Ancak gazetelerden takip ettiğim kadarıyla takıma büyük başarılar kazandırmış olan Fatih Terim bile zamanında yapmış olduğu gereksiz ve elinde patlayan transferlerle kulübü milyarlarca dolar zarara uğratmış.Diğer taraftar futbolcuların hiç mi kabahati yok antrenör mü yoksa başkan mı çıkıp gol atacak boş kaleye gol atamıyorlar mondragon çok sevmeme rağmen kapattığı köşeden gol yiyor.Üstelik transfere gelincew biz profesyoneliz oluyor.O zaman oynamaya gelince de profesyonel davranmak zorundalar.Galatasarayın sıkıntıları bence gelip geçicidir.Çünkü gayrimenkulleri çok fazla ve bunlar gerektiği gibi değerlendirilirse maddi sıkıntılar aşılır.Ama sorun maddi durum değildir bana göre takım ruhunun yeniden oluşturulması gerekiyor.Bunun içinde takımda buu sağlayacak birileri şart.Herşey parayla olsaydı fenerbahçenin dünya klasmanında bir takım olması gerekirdi ki değil.Ayrıca Canaydın bu kadar parası olan kulübün başkanından daha başarılıdır bence sportif başarılar bazında. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 bence halen galatasaray lılık ruhu vardır takımda ...galatasaray lılık ruhu kaybedilmemiştir..kaybedilen bir şey varsa oda , türkiye yetmedi birde avrupada rezil olmamızdır.....galatasaray dedim mmi akan sular dururdu şimdi ne oldu psv yi bile yenemez olduk..real i yenen takım uçtu ortada yok ..... rüyada görmesin kimse bunun sorumluları ortadadır....fatih terim hep iyisini aradı olmadı ...o inzagiyi istedi o zamanki yönetim ona ismi duyulmadık oyuncuları aldı oda en sonunda istifa etti.... Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Arkadaşım neyin rüyası belgeleriyle bazı şeyler gazetelerde açıklandı atladınız herhalde üstelik bu yönetim suçsuzdur demek istemedim yazdıklarımlal sadece tek sorumlu bu yönetim değildir demeye çalışıyorum.Yara küçükken gerekli tedbirler alınmazsa eğer o yara kangren olur ve bu saatten sonra alınan tedbirler de pansuman niteliğini taşır ancak.Ve ayrıca benimiçinde galatasaray denince akan sular durur.Ancak bu gerçekleri görmemizi engellememeli bu sayede daha doğru çözümler bulunabilir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.