Φ marti_name Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Güney Lübnan’da BM’nin Kalaway kampında İtalyan bir BM barış gücü askeri gitar çalıyor. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Hindu sanatçı Jaspal Singh Kalsi’nin elindeki el yapımı minyatür heykelde 11 Eylül 2001’de New York’ta Dünya Ticaret Merkezi’ne yapılan saldırı temsil ediliyor. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Bangladeş'in başkenti Dakka'da, seçim reformu isteyen muhalefete mensup göstericilerle polis arasında çıkan çatışmalarda yaklaşık 100 kişi yaralandı. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Afganistan’da küçük bir kız büyükbabasının bastonunu taşırken büyükbabası da ABD ordusu tarafından dağıtılan yardımları yüklenmiş. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Srebrenitza’nın dışında bir köyde bulunan toplu mezardaki kurbanlardan birinin saati çamurun içinde duruyor. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 El Salvador’da yüksek güvenlikli bir hapishanede bir mahkumun X-ray görüntüsünde bağırsaklarında bir cep telefonu sakladığı görülüyor. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 İspanya'nın güneyindeki Kanarya Adaları’nda 5 teknede yaklaşık 550 Afrikalı kaçak göçmen yakalandı. Göçmenler limanda çadırlarda tutuluyor Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Afganistan Devlet Başkanı Hamid Karzai (ortada) Kabil’deki Coca-Cola fabrikasının açılışında dua ediyor. Solunda fabrikanın sahibi Habibullah Gulzar, sağında ise Coca-Cola’nın bölge başkanı Selçuk Erden var. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Londra’da İngiliz Ulusal Operası’nda sergilenecek Kaddafi: Yaşayan bir Efsane adlı operanın kostümlü provasında Libya lideri Muammer Kaddafi’yi canladıran aktör Ramon Tikaram görülüyor Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Kuala Lumpur’un 200 kilometre dışındaki Kampung Jabor köyünde hamile bir koyunu yutan 6 metre boyunda ve 90 kilo olan piton hareket etmekte zorlanıyor. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Brezilya’nın futbol efsanesi Pele Atina’da bir sunumda altın ayakkabıyı öpüyor. Pele, Atina’da Puma’nın yeni ‘Altın Ayakkabı’ programının tanıtımı için bulunuyordu. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Ferrari F1 Dünya Şampiyonu Michael Schumacher(sağda) ve takım arkadaşı Felipe Massa Venedik’te gondol sefası yapıyor. Alıntı
Φ immortal_girl Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 güzel bi paylaşım ama hapishanedeki adam nasıl oluyoda bağırsaklarında telefon saklıyo anu nasıl kullanabiliyo????? Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 El Salvador’da yüksek güvenlikli bir hapishanede bir mahkumun X-ray görüntüsünde bağırsaklarında bir cep telefonu sakladığı görülüyor. Kuala Lumpur’un 200 kilometre dışındaki Kampung Jabor köyünde hamile bir koyunu yutan 6 metre boyunda ve 90 kilo olan piton hareket etmekte zorlanıyor. bu ikisi çok ilginç ya çok tşk ederim immortal girl'ün sorduğu sorunun cevabını ben de merak ettim Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Bende en az sizin kadar merak ediyorum bu topic neden buraya geçirildi bunuda çok merak ediyorum Alıntı
Φ backstreetboy Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 güzel paylasım tsk...ler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Bende en az sizin kadar merak ediyorum bu topic neden buraya geçirildi bunuda çok merak ediyorum bende bunların komik resimlerle ne alakası var diye düşünüyordum şimdi Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 güncel konulara yazmıştım ben bunları.neden buraya alındı anlamadım.komik bişi olsa hadi neyse... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 güzel bi paylaşım ama hapishanedeki adam nasıl oluyoda bağırsaklarında telefon saklıyo anu nasıl kullanabiliyo????? sanırım normal olarak kullanıyor. kontrollerde k.çına sokuyor çünkü durduğu yer resimde belli.ince bağırsak olamıyacağına göre... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.