Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl sizce bu ne olabilir?(biraz çizimim kötü oldu kusura bakmayın)
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl sizce bu ne olabilir?(biraz çizimim kötü oldu kusura bakmayın) tokalı bel kemeri
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl korkuluğun yukarıdan görünümü bence deeeee tatlım özledim seni bayadır gorusemedik, aksam evde olursan bi ara msnimi acayım da konusalım olur mu? Bugün tuhaf bir gun gecirdik komik hem de anlatırım sana da
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl tamam çiçeğim deminden beri uğraşıyorum gerçi açılmadı msn ben de seni özledim çiçeğim bu arada bu gezegenlerin dizilişiyle ilgili bişey de olabilir sanki hı ya da bisiklete binmiş eskimonun yukarıdan görünümü
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl tamam çiçeğim deminden beri uğraşıyorum gerçi açılmadı msn ben de seni özledim çiçeğim bu arada bu gezegenlerin dizilişiyle ilgili bişey de olabilir sanki hı ya da bisiklete binmiş eskimonun yukarıdan görünümü yaw benim msn de acılmıyor... Hata kodu veriyor... Bi problem var herhalde...korkuluk fikri bana daha yakın geliyor valla bunun dışında başka ne olabilir ki düşünüyorummmmmm düşünüyorum yok bu kesin korkuluk... başka bişi degil
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl MSN problemli,benim de açılmıyor.. o şekilde tek taş pırlanta yüzük olsun hadi..
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl Yazar korkuluğun yukarıdan görünümü dershaneden yeni geldim kusura bakmayın .yakı 1 tane sonuç var.birşeyin üstten görünümü ama korkuluk değil...
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Orgeneral.. taurus sana neden dede diyorlar.bu merakımdan. cevaba gelince doğru.üstten görünen bir general ama eksik.bir kelime daha var. (sıfat diyim)
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl taurus sana neden dede diyorlar.bu merakımdan. cevaba gelince doğru.üstten görünen bir general ama eksik.bir kelime daha var. (sıfat diyim) Şapkasını çıkarmış tarama özürlü general
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Şapkasını çıkarmış tarama özürlü general tebrikler bodrumlu.tarama özürlü yerine üstten görünen bir kel general diyebiliriz
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl tebrikler bodrumlu.tarama özürlü yerine üstten görünen bir kel general diyebiliriz tarama özürlü=kel espirili olsun diye öyle yazdım teşekkürler
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl taurus sana neden dede diyorlar.bu merakımdan. Beni sevdiklerinden kaynaklanıyor sanırım.Birbirinden güzel ve değerli 3 torunum,bana abi diyen bi kızım,baba diyen başka bi kızım,amca diyen 1 kızım ve 1 arkadaşım,dayı diyen 1 yeni arkadaşım ve canım arkadaşım diyen Gloria'cığım ve Sedoş'um var.. Hepsini çok seviyorum..
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl Beni sevdiklerinden kaynaklanıyor sanırım.Birbirinden güzel ve değerli 3 torunum,bana abi diyen bi kızım,baba diyen başka bi kızım,amca diyen 1 kızım ve 1 arkadaşım,dayı diyen 1 yeni arkadaşım ve canım arkadaşım diyen Gloria'cığım ve Sedoş'um var.. Hepsini çok seviyorum.. canım arkadaşım ben de seni çok seviyorum yeri gelmişken söylim dedim
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl canım arkadaşım ben de seni çok seviyorum yeri gelmişken söylim dedim Ahanda biri burdaymış,canım benim yaa..
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl Beni sevdiklerinden kaynaklanıyor sanırım.Birbirinden güzel ve değerli 3 torunum,bana abi diyen bi kızım,baba diyen başka bi kızım,amca diyen 1 kızım ve 1 arkadaşım,dayı diyen 1 yeni arkadaşım ve canım arkadaşım diyen Gloria'cığım ve Sedoş'um var.. Hepsini çok seviyorum.. yazmazsam olmaz abiciiimi çok seviyorum zekasına da hayranım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.