Φ mosyna Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 sizce bu ne olabilir?(biraz çizimim kötü oldu kusura bakmayın) Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 sizce bu ne olabilir?(biraz çizimim kötü oldu kusura bakmayın) tokalı bel kemeri Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 korkuluğun yukarıdan görünümü Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 korkuluğun yukarıdan görünümü bence deeeee tatlım özledim seni bayadır gorusemedik, aksam evde olursan bi ara msnimi acayım da konusalım olur mu? Bugün tuhaf bir gun gecirdik komik hem de anlatırım sana da Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 tamam çiçeğim deminden beri uğraşıyorum gerçi açılmadı msn ben de seni özledim çiçeğim bu arada bu gezegenlerin dizilişiyle ilgili bişey de olabilir sanki hı ya da bisiklete binmiş eskimonun yukarıdan görünümü Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 bence xxxxoxxxx gibi bi şey. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 tamam çiçeğim deminden beri uğraşıyorum gerçi açılmadı msn ben de seni özledim çiçeğim bu arada bu gezegenlerin dizilişiyle ilgili bişey de olabilir sanki hı ya da bisiklete binmiş eskimonun yukarıdan görünümü yaw benim msn de acılmıyor... Hata kodu veriyor... Bi problem var herhalde...korkuluk fikri bana daha yakın geliyor valla bunun dışında başka ne olabilir ki düşünüyorummmmmm düşünüyorum yok bu kesin korkuluk... başka bişi degil Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 MSN problemli,benim de açılmıyor.. o şekilde tek taş pırlanta yüzük olsun hadi.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 korkuluğun yukarıdan görünümü dershaneden yeni geldim kusura bakmayın .yakı 1 tane sonuç var.birşeyin üstten görünümü ama korkuluk değil... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Orgeneral.. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Orgeneral.. taurus sana neden dede diyorlar.bu merakımdan. cevaba gelince doğru.üstten görünen bir general ama eksik.bir kelime daha var. (sıfat diyim) Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 taurus sana neden dede diyorlar.bu merakımdan. cevaba gelince doğru.üstten görünen bir general ama eksik.bir kelime daha var. (sıfat diyim) Şapkasını çıkarmış tarama özürlü general Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 pır pırı fazla orgeneral.olmadı paşa oda olmazsa maraşel. Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Şapkasını çıkarmış tarama özürlü general tebrikler bodrumlu.tarama özürlü yerine üstten görünen bir kel general diyebiliriz Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 tebrikler bodrumlu.tarama özürlü yerine üstten görünen bir kel general diyebiliriz tarama özürlü=kel espirili olsun diye öyle yazdım teşekkürler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 taurus sana neden dede diyorlar.bu merakımdan. Beni sevdiklerinden kaynaklanıyor sanırım.Birbirinden güzel ve değerli 3 torunum,bana abi diyen bi kızım,baba diyen başka bi kızım,amca diyen 1 kızım ve 1 arkadaşım,dayı diyen 1 yeni arkadaşım ve canım arkadaşım diyen Gloria'cığım ve Sedoş'um var.. Hepsini çok seviyorum.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Beni sevdiklerinden kaynaklanıyor sanırım.Birbirinden güzel ve değerli 3 torunum,bana abi diyen bi kızım,baba diyen başka bi kızım,amca diyen 1 kızım ve 1 arkadaşım,dayı diyen 1 yeni arkadaşım ve canım arkadaşım diyen Gloria'cığım ve Sedoş'um var.. Hepsini çok seviyorum.. canım arkadaşım ben de seni çok seviyorum yeri gelmişken söylim dedim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 canım arkadaşım ben de seni çok seviyorum yeri gelmişken söylim dedim Ahanda biri burdaymış,canım benim yaa.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Ahanda biri burdaymış,canım benim yaa.. sen benim canımmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 dayı izindeyiz. Senelik izin mi yeğencim.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Beni sevdiklerinden kaynaklanıyor sanırım.Birbirinden güzel ve değerli 3 torunum,bana abi diyen bi kızım,baba diyen başka bi kızım,amca diyen 1 kızım ve 1 arkadaşım,dayı diyen 1 yeni arkadaşım ve canım arkadaşım diyen Gloria'cığım ve Sedoş'um var.. Hepsini çok seviyorum.. yazmazsam olmaz abiciiimi çok seviyorum zekasına da hayranım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.