Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 kapıyı çalan kocasına, kapıyı açan karısı ne der? (esprili ve mantıklı...) Alıntı
Φ MouSTaPHa Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 kendi kapini neden çalıyorsun mu der? yoksa hırsızlık yapma mı der? Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 anahtarını kullansana ya da zile bassana Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 anahtarını kullansana ya da zile bassana maalesef yanlış Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 hoşgeldinn... niye geç geldinn.. neden eli boş geldinn... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 kapıyı çalan kocasına, kapıyı açan karısı ne der? (esprili ve mantıklı...) cevaplar bunlar değil arkadaşlar Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 kendi kapini neden çalıyorsun mu der? yoksa hırsızlık yapma mı der? yanlış Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 kapıyı çalan kocasına, kapıyı açan karısı ne der? (esprili ve mantıklı...) sen mi geldin der? koca da; "yok ben gelmedim daha yoldayım demek ister ama sululuk olmasın diyee heeeee ben geldim der " Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2006 sen mi geldin der? koca da; "yok ben gelmedim daha yoldayım demek ister ama sululuk olmasın diyee heeeee ben geldim der " uzun bir cevabı yok çok kolay basit ama mantıklı Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 kapıyı çalan kocasına, kapıyı açan karısı ne der? (esprili ve mantıklı...) arkadaşlar kapıyı açan kadın hiç böyle şeyler dermi? bunlar mantıklımı? gayet mantıklı birşey söyler. ama komik!!!! dahanediyeyim Alıntı
Φ sagopakajmer Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 yahu söle artık şunu kesin saçma bişedir Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 valla daha bugüne kadar hiç başımagelmedi böle bişiy. o yüzden sallamaktan ve saçmalamaktan başka çare yok.ama biraz sonra bi daha sallarım...:) Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 yahu söle artık şunu kesin saçma bişedir bu tür soruların cevapları genel olarak saçma olduğu doğru, ama size garanti veririm ki mantıklı.. daha nasıl ipucu vereyim mantıklı söylene bilecek sözlere yoğunlaşın Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 tamam söylenebileceklere yoğunlaştık ama espri anlamı taşımıyo. aaa hoş geldin denir...bunda da komik bişey yok Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Patlamaa.. Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 zili neden çarpıyorsun fanan mı .taurus unki daha mantıklı ama. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 zili neden çarpıyorsun fanan mı .taurus unki daha mantıklı ama. Neresi mantıklı? benim bildiğim kapıyı açmaya giderken patlamaaa denir. olsa olsa kapıyı açınca patladınmı denir.bu sorunun cevabını sizlerin bulmasını istiyorum arkadaşlar herseferinde biraz daha ipuçları vererek, böyle daha eğlenceli olur. 1. ipucu:söylediği laf içeriye davetle ilgili Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 kapıyı çalan kocasına, kapıyı açan karısı ne der? (esprili ve mantıklı...) nerdeydin Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 zil dururken neden kapıyı çalıyorsun. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Neresi mantıklı? benim bildiğim kapıyı açmaya giderken patlamaaa denir. olsa olsa kapıyı açınca patladınmı denir.bu sorunun cevabını sizlerin bulmasını istiyorum arkadaşlar herseferinde biraz daha ipuçları vererek, böyle daha eğlenceli olur. 1. ipucu:söylediği laf içeriye davetle ilgili 2. ipucu kadınlar kocalarına ne diye hitap eder? Alıntı
Φ pale Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 2. ipucu kadınlar kocalarına ne diye hitap eder? bey Alıntı
Φ mosyna Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 hey adamım. içeri girsene... der Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.