Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

kendi kapini neden çalıyorsun mu der?

yoksa hırsızlık yapma mı der?

Gönderi tarihi:

kapıyı çalan kocasına, kapıyı açan karısı ne der? (esprili ve mantıklı...)

sen mi geldin der?

koca da; "yok ben gelmedim daha yoldayım demek ister ama sululuk olmasın diyee heeeee ben geldim der :):lol: "

Gönderi tarihi:

kapıyı çalan kocasına, kapıyı açan karısı ne der? (esprili ve mantıklı...)

arkadaşlar kapıyı açan kadın hiç böyle şeyler dermi? bunlar mantıklımı? gayet mantıklı birşey söyler. ama komik!!!! dahanediyeyim :lol::lol:

Gönderi tarihi:

valla daha bugüne kadar hiç başımagelmedi böle bişiy.

o yüzden sallamaktan ve saçmalamaktan başka çare yok.ama biraz sonra bi daha sallarım...:):) :huh::rolleyes::whistling::whistling::whistling:

Gönderi tarihi:

yahu söle artık şunu kesin saçma bişedir :D

bu tür soruların cevapları genel olarak saçma olduğu doğru, ama size garanti veririm ki mantıklı..

daha nasıl ipucu vereyim mantıklı söylene bilecek sözlere yoğunlaşın :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

tamam söylenebileceklere yoğunlaştık ama espri anlamı taşımıyo.

aaa hoş geldin denir...bunda da komik bişey yok

Gönderi tarihi:

zili neden çarpıyorsun fanan mı .taurus unki daha mantıklı ama.

Neresi mantıklı? benim bildiğim kapıyı açmaya giderken patlamaaa denir. olsa olsa kapıyı açınca patladınmı denir.bu sorunun cevabını sizlerin bulmasını istiyorum arkadaşlar herseferinde biraz daha ipuçları vererek, böyle daha eğlenceli olur.

1. ipucu:söylediği laf içeriye davetle ilgili :sweatingbullets::sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

Neresi mantıklı? benim bildiğim kapıyı açmaya giderken patlamaaa denir. olsa olsa kapıyı açınca patladınmı denir.bu sorunun cevabını sizlerin bulmasını istiyorum arkadaşlar herseferinde biraz daha ipuçları vererek, böyle daha eğlenceli olur.

1. ipucu:söylediği laf içeriye davetle ilgili :sweatingbullets::sweatingbullets:

2. ipucu kadınlar kocalarına ne diye hitap eder? :lol::sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

efendim?buyrun :unsure:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.