Φ HEYHAT Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Fırsatını buldukça, içlerinde de varsa ikiside affetmiyor valla. Kadınlarınki derinden ve sessizce oluyor, Kadınlar kafasına koymasın bi kere elde etmek için her yolu denemekte vede ortamı oluşturmaktadırlar. Erkeklar genelde, plansız zamanın getirdiğine bakar olursa olur ve gider cinsinden düşünür, biz erkekler biriyle olurken yanımızdan geçene bile göz ucuyla bakarak bir kere daha aldatmaktan kendimizi alamayız. Aşkda bu ayrı tabi.. Biz öndeyiz Ülke itibariyle Alıntı
Φ denizz Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 erkekler iş ve sosyal hayatta daha aktif oldukları imkan ve zaman yaratabildikleri için daha fazla aldatırlar.erkeğin yapısıda sadece seks için ve gururnu okşamak maksadıyla aldatmaya yatkındır.kadınlarda aldatır ama oransal olarak daha düşüktür.kadınlar aldatma işini daha zekice ve komplike yaparlar ayrıca kimseylede paylaşmazlar.erkek hele ağzı gevşekse,yaptığını uygun her ortamda anlatmaktan dangalakça bir zevk duyar Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Aslında Erkekte Aldatır Kadında.Ama birde şöyle bir durum vardırki evli bir erkek Başka bir kadın buldumuona evli olduunu söylemez çünkü söylerse Kadın onu bırakır.Ama evli bir kadın aldattımı, Erkeğe söyler evli oldugunu ama ''Erkek Aman Evliyse Evli ben yapacağımı yaparım'' diye düşünür.genelde böyledir.Sonuçta her iki tarafta aldatır ama Şimdi Aldatmayanlarda Vardır Dimi Mİlletin Günahını Almayalım .... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 erkekler daha cok aldatır bence bır kadın daha bağlıdır sevdi mi ama bir erkekteki arayış hiç bir zaman sona ermez.... kadında aldatma ise aradığını bulamaktan kaynaklanır buda yine erkeğe bağlıdır..... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ya sen neden sürekli bana muhalefetsin seninkini saygıyla karşılarım ama bu benim düşüncem.... Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 erkekler daha cok aldatır bence bır kadın daha bağlıdır sevdi mi ama bir erkekteki arayış hiç bir zaman sona ermez....kadında aldatma ise aradığını bulamaktan kaynaklanır buda yine erkeğe bağlıdır..... Katılmıyorum Sana..Kadınlar Daha çok aldatır...Çünkü Bir kadın her zaman en mükemmeli Ararlar..bu yüzdende aldatırlar mükemmeli bulana kadar.yani Bu Yüzden hep arayış içindedir.Ama Bilmezler Ki Kimse Mükemmel Deildir..... Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Kadınlar genetik olarak monogam(tek eşli) erkekler ise poligam (çok eşli) dir. Neden? Çünkü çocuğu besleyip büyütmek kadının görevidir. Eğer kadınlar çok eşli olma eğiliminde olsaydı çocuklarını bırakıp gidebilir, çocukların gelişmesi eksik olur, soyun devamı tehlikeye girerdi. Zaten eşini gerçekten seven kadının aldatması epey zordur. Erkekler neden çok eşlidir? Daha çok dişiyle ilişkiye giren erkeklerin doğal olarak soyunlarını genişletme şansları yüksektir. Erkek eşini çok sevse de aldatabilir. Bu özellikler evrimleşme boyunca yerleşmişlerdir ve artık genetik kodlarımızda kayıtlıdır. Erkekler de kadınlar da aldatır. Erkekler daha fazla bence. Ama erkekler genetik özellikleri nedeniyle eğilimli olduklarından aldatır. Kadınlarsa sanırım eğlence veya heyecan için. Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 her erkek bir kadınla,her kadında başka bi erkekle aldattığına göre........... Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 her erkek bir kadınla,her kadında başka bi erkekle aldattığına göre........... yanlış mantık! erkeklerin %80 i kadınların %20 si eşlerini aldatır desem %60 erkek gay anlamına mı gelir? belli ki bazı bayanlar çok sayıda erkekle aldatmışlardır ya da bazı bayanlar bekardır ve evli erkekle birlikte olmalarına karşın eşlerini aldatmış olmazlar. Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 yanlış mantık! erkeklerin %80 i kadınların %20 si eşlerini aldatır desem %60 erkek gay anlamına mı gelir? belli ki bazı bayanlar çok sayıda erkekle aldatmışlardır ya da bazı bayanlar bekardır ve evli erkekle birlikte olmalarına karşın eşlerini aldatmış olmazlar. bilmem.......... olabilirler mi......? Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 yanlış mantık! erkeklerin %80 i kadınların %20 si eşlerini aldatır desem %60 erkek gay anlamına mı gelir? belli ki bazı bayanlar çok sayıda erkekle aldatmışlardır ya da bazı bayanlar bekardır ve evli erkekle birlikte olmalarına karşın eşlerini aldatmış olmazlar. bilmem.......... olabilirler mi......? neye olabilirler mi dediniz anlayamadım Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Madem Erkeklerin Genlerinde Var o halde Aldattığımızda neden suçlu oluyoruz aldatıp aldatıp suçu yaradılışımıza atabiliriz.... evlenmeden önce aldatın kız olun erkek olun yapacagınızı yapın...sonra çok ararsınız...ben yaşayamadım gençliğimi siz yaşayın bari... Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Madem Erkeklerin Genlerinde Var o halde Aldattığımızda neden suçlu oluyoruz aldatıp aldatıp suçu yaradılışımıza atabiliriz....evlenmeden önce aldatın kız olun erkek olun ...sonra çok ararsınız...ben yaşayamadım gençliğimi siz yaşayın bari... -_-yapacagınızı yapın evlenmeden kimi aldacaksınız? sevgilinizi herhalde ama o aldatma sayılmaz bence aldatmak genlerimizde var ama akıl ve vicdan diye de bi şey var içgüdülerimizi dizginlemeliyiz!!!!!!! Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 evlenmeden kimi aldacaksınız?sevgilinizi herhalde ama o aldatma sayılmaz bence aldatmak genlerimizde var ama akıl ve vicdan diye de bi şey var içgüdülerimizi dizginlemeliyiz!!!!!!! ...Aferin Güzel Cevapdı Sevdim seni....Valla Ne Aldatmayı severim ne aldatılmayı Zaten Yeterince duygusal biriyim..... ....Sen sen ol sakın aldatma.... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Madem Erkeklerin Genlerinde Var o halde Aldattığımızda neden suçlu oluyoruz aldatıp aldatıp suçu yaradılışımıza atabiliriz....evlenmeden önce aldatın kız olun erkek olun yapacagınızı yapın...sonra çok ararsınız...ben yaşayamadım gençliğimi siz yaşayın bari... helal sana bea kanki. neymişsin sen bole Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Bana kalırsa bunu kadın mı aldatır erkek mi daha çok aldatır die adlandırmamak gerekir.. Eskiden olsa bu sorunun soruluş şekli çok doğru olurdu.. Ama arayı kapadı bayanalr Erkeğin aldatmasına yönelik bilgilerimiz vardı dağarcığımızda... Ama günümüzde ne yazık ki erkeklere oranla bayanalrında hızla aldatma yolunda ilerlediklerini görüyoruz.. Büyük bir marifetmiş gibi .. Netice itibariyle ikiside aynı yolda hzlı adımalrla ilerliyorlar.. Birbirlerinden geri kalmaksızın.. E istisnalarda kaydeyi bozmaz tabikiii Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 aldatmak 2 taraf içinde aynı.. aldatmak kötü.. çok kötü.. Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 aldatmak 2 taraf içinde aynı.. aldatmak kötü.. çok kötü.. Madem bunun savunucusun Sana benden bi soru Hiç Aldattın mı?? Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 bu işin erkeği kadını yok kişilik meselesi Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 erkekler tabiki onlar aldatmak için aldatıyorlar Alıntı
Φ taş duvar Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 bugün rastladım bu başlığa olay tazeyken burayı bulduğum iyi oldu.........bu son olaydan sonra bayan denilenlere asla güvenmem.sizde güvenmeyin arkadaşlar bunların alayı yalancı beğendikleri ilk kişiye kaptırıyolar kendilerini ve size hiç çaktırmıyolar.bu belkiş 5 belki 20 sayısı nı artırabilirsiniz.yok kardeşim bu dünyada dürüst bayan artık bu yüzden evlenmek istemiyor kimse evlenende üç ay sora boşanıyor ....sebepler hep aldatma Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 bugün rastladım bu başlığa olay tazeyken burayı bulduğum iyi oldu.........bu son olaydan sonra bayan denilenlere asla güvenmem.sizde güvenmeyin arkadaşlar bunların alayı yalancı beğendikleri ilk kişiye kaptırıyolar kendilerini ve size hiç çaktırmıyolar.bu belkiş 5 belki 20 sayısı nı artırabilirsiniz.yok kardeşim bu dünyada dürüst bayan artık bu yüzden evlenmek istemiyor kimse evlenende üç ay sora boşanıyor ....sebepler hep aldatma Bütün bayanları bu genellemeye sokman çok yanlışş!!! Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 bencede çok yanlış arkadaş aşk acısından öyle konuşmuş öyle değerli öyle sadık öyle dürüst bayanlar varki aklın şaşar taş duvar benimki şaştıda Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 bu olay tamamen insanın karakteri ile bağlantılı birşey, eğer biri ile birlikteyken başka birinden etkilenipte iki ilişkiye devam ediyorsa! erkek kadın farketmez bu çok aşalayıcı bir durum gerçekten karşındaki taraflar için.. dürüstlük çok önemli bence, neyse düzden olmalı herşey, yalansız ne yaşanacaksa düzden, dolanbaçlı işler hem üzer hemde bozar... Alıntı
Misafir Süper Kız Çocuğu Özo Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 bencede çok yanlış arkadaş aşk acısından öyle konuşmuş öyle değerli öyle sadık öyle dürüst bayanlar varki aklın şaşar taş duvar benimki şaştıda Katılıyorum sana Taş Yürekli olan arkadaşım Öyle sadık öyle dürüst bayanalrın olduğu kadar, Öyle mert ve bi o kadar delikanlı erkeklerimiz var ki.. Arkadaşın böle düşünmesindeki neden de yanlış kişilerin karşısına çıkmasıdır.. Hepimiz bu yaşanmışlıkları yaşadık be arkadaşım... ve hala yaşamaktayız.. bilen bilir neyse açmaya lüzüm yok Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.