Φ asil1453 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Soru: Fenerbahçe niye elendi. Cevap: Defansta Sol Campell ve Roberto Carlos yokları oynadı. Orta sahada Totti"den yeterli pas alamayan Crespo ve Oliveira kendini gösteremeyince, Capello çaresiz kaldı. Bir Türk"e yurdışında sormuşlar... Kardeşim baksana, sen uluslararası bir suçtan dolayı aranıyorsun. Bizim Türk cevap vermiş.. Böyle birşeyin olması mümkün değil. Benim uluslararası ile işim olmaz. Çünkü Ben Fenerliyim. Çocuklar inanın. İnanın çocuklar. Valla inanın. Olur belki bişiler... Eğlence UEFA kupasında devam edecek... Ben inanıyorum sizde inanın Çocuklar... Efsane yurda döndü... Bize Kiev onlara da Boleslav düşer inşallah.. Yeni hedef UEFA şampiyonluğu... Eğlence günü artık çarşamba değil, perşembe. Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Hiç ortak noktamız yok ama bu konuda sana katılmamak mümkün değil. Alıntı
Φ asil1453 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Hiç ortak noktamız yok ama bu konuda sana katılmamak mümkün değil. sporun güzelliğide bu zaten Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.