Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 valla yüzünü görsek gözüne de bakarız da..sırtından başka bişey gördüğümüz yok.. hem Ahu abla'ya sırt dönmek..bu ne kendin bilmezliktir yav.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 o resimde hayata sırtımı dönmüştüm atlıyım mi atlamıyım mi diye düşünüyodum... zaten şu smileye benziyom bakabilirsin... "" Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 hımmm..dimek ona benziyosun..çok saman altında su yürüten bi ifaden var.. şahsi kanaatim sana güzen olmıyacağı yönünde.. bende adıyla şanıyla silahşör diloş..bende şuna benziyorum..bak; Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 hımmm..dimek ona benziyosun..çok saman altında su yürüten bi ifaden var.. şahsi kanaatim sana güzen olmıyacağı yönünde.. bende adıyla şanıyla silahşör diloş..bende şuna benziyorum..bak; saman altından şelale yürütürüm ne diyosun seenn kimsenin haberi olmaz ... hııım benimde şahsi kanaatim "hemcinsiyle girdiği saçsaça başbaşa kavgada tek gözünü yitiren ondan sonrada kendini yeraltı dünyasına atan silahşör delikanlı bi bayan" olarak diyim ben sağaaaaa... :lol: Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 delikanlı bayan..ni demekse.. tek gözümü bi çarpışmada yitirdim ama düşündüğün gibi basit işlerde diil.. bi sorunun olursa tek gözlü silahşör diloşa başvurmaktan çekinme sakın..eee bunca çekirdek huhukumuz oldu artıkın.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 aslında mermi çekirdeği arkadaşlarımda var öle işlerim oldumu onlara başvuruyodum...ama bundan sonra tek gözlü silahşör diloş alemdar var... adın bile ürkütücü seni görünce aklıma birden polat abey geldi.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 dimek mermi çekirdeği arkadaşların da var.. adam,bütün çekirdek camiasının piri anlaşılan.. hörmetler çekirdek baba... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 bi gün sende çekirdek olmak istersen çekinme gel torpil neyin yaparız... :lol: üstteki üyeyi görünce aklıma birden çekirdek olmadan önceki toy zamanlarım geldi... :lol: Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 saygılar çekirdek baba.. senden öğreneceğim çok şey var kanımca.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 berhüdar ol efladım.... seni görünce aklıma birden ilk öğrencim olan atom çekirdeği geldi... oda senin gibi patlamaya hazır bomba gibiydi.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 patlamaya hazır atom çekirdeği ha.. tıpkım ben.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gülsün geliodu Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 böcüklü maydonoz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 sıcak, samimi, doğal Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 dürüst akıllı seviyeli Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 zeki, kartal, kaliteli Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 bişey gelmiyo.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Yalan makinası.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 zeki, kartal, kaliteli merhametli, ilkeli, otoriter Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 onu ben düşünmüştüm amaaaaa yazacaktım bekliyodum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 ben senden önce düşünmüşüm müslüm gürses geliyo bak tam arkanda Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.