Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Üstteki üyeyi görünce aklınıza ne gelio ?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

valla yüzünü görsek gözüne de bakarız da..sırtından başka bişey gördüğümüz yok.. :wassat: hem Ahu abla'ya sırt dönmek..bu ne kendin bilmezliktir yav.. :getlost:

• Cevaplar 3,5b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

hımmm..dimek ona benziyosun..çok saman altında su yürüten bi ifaden var.. :lol: şahsi kanaatim sana güzen olmıyacağı yönünde.. :whistling: bende adıyla şanıyla silahşör diloş..bende şuna benziyorum..bak; :chris:

Gönderi tarihi:
hımmm..dimek ona benziyosun..çok saman altında su yürüten bi ifaden var.. :lol: şahsi kanaatim sana güzen olmıyacağı yönünde.. :whistling: bende adıyla şanıyla silahşör diloş..bende şuna benziyorum..bak; :chris:

saman altından şelale yürütürüm ne diyosun seenn kimsenin haberi olmaz ... :w00t: hııım benimde şahsi kanaatim "hemcinsiyle girdiği saçsaça başbaşa kavgada tek gözünü yitiren ondan sonrada kendini yeraltı dünyasına atan silahşör delikanlı bi bayan" olarak diyim ben sağaaaaa... :lol: :lol: :lol:

Gönderi tarihi:

delikanlı bayan..ni demekse.. :wassat::w00t: tek gözümü bi çarpışmada yitirdim ama düşündüğün gibi basit işlerde diil.. :chris: bi sorunun olursa tek gözlü silahşör diloşa başvurmaktan çekinme sakın..eee bunca çekirdek huhukumuz oldu artıkın.. :grin:

Gönderi tarihi:

aslında mermi çekirdeği arkadaşlarımda var öle işlerim oldumu onlara başvuruyodum...ama bundan sonra tek gözlü silahşör diloş alemdar var...:P adın bile ürkütücü seni görünce aklıma birden polat abey geldi....:P:D

Gönderi tarihi:

bi gün sende çekirdek olmak istersen çekinme gel torpil neyin yaparız... B):lol: :lol:

üstteki üyeyi görünce aklıma birden çekirdek olmadan önceki toy zamanlarım geldi... :w00t::lol: :lol:

Gönderi tarihi:

berhüdar ol efladım....:P seni görünce aklıma birden ilk öğrencim olan atom çekirdeği geldi...:D oda senin gibi patlamaya hazır bomba gibiydi....:P

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.