Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Teşekkür ederim.. Az gördüğüm.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Len siz benim başıma bi çorap örüyonuz ya hadi hayırlısı.. evet kışın iyi olur sıcak tutar Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 acep ne zaman kırdım hayallerini dedirtiyo Underword filmini izlerken hayal kırıklığına uğradım da,hiç beklediğim gibi güzel bi filim değilmiş Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Bak sen pekte düşünürmüş beni.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Len siz benim başıma bi çorap örüyonuz ya hadi hayırlısı.. Senin başına da çorabı ör ör bitmez taurusmutis yav (Büyük başın çorabı da büyük olurmuş) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Senin başına da çorabı ör ör bitmez taurusmutis yav (Büyük başın çorabı da büyük olurmuş) Nettin sen Levi..? Sedoş'a laf verdin bee..Bak şimdi bana koca kafa diyecek.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 nejat alp ooo ahmet beylerde burdalarmis diyip piyanosonu caliyor Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Underword filmini izlerken hayal kırıklığına uğradım da,hiç beklediğim gibi güzel bi filim değilmiş sen birde benim gözlerimle seyretseydin neden sevdiğimi anlardın çizgifilm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Cengiz Kurtoğlu deseydin daha makbule geçerdi.. Hemşerim olduğu.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Nettin sen Levi..? Sedoş'a laf verdin bee..Bak şimdi bana koca kafa diyecek.. Koca kafamı? Ne alakası var sen birde benim gözlerimle seyretseydin neden sevdiğimi anlardın Öyle ama ben daha iyi bir filim beklerdim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Sedoş alakası var.. Sedoş'u tanımadığı.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 forumun dedesi,halası,vs... olduğu Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Sedoş alakası var.. Sedoş'u tanımadığı.. Tanımadığım doğru ama bişey derse basarız evini Müzisyenler aklıma geliyo Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Hala.. İyiki bi bulaşık yıkayacağımı söyledim ha.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 forumun dedesi,halası,vs... olduğu Hala(buna çok güldüm) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Hep maço erkekleri tanıdığı.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 bulaşık yıkadığı Bu akşam forum iyice karıştı(bunun benim için olmadığı görüşündeyim ) Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Bu akşam forum iyice karıştı(bunun benim için olmadığı görüşündeyim ) kafasının karışık olduğu Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Seninle alakası yok rahat ol.Bu bizim doğal halimiz.. Hele diğerleride gelsin,öyle bak sen.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Seninle alakası yok rahat ol.Bu bizim doğal halimiz.. Hele diğerleride gelsin,öyle bak sen.. Gider ayak ağır konuşmayalım,esprisine dedim ben zaten Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2006 Gider ayak ağır konuşmayalım,esprisine dedim ben zaten Bu ne demek ya,ne anladın ki yazdığımdan.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2006 susadigim sorular aklima geliyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.