Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 içten ve sıcak gülüşler geliyor... ( ççok ihtiyacım var hem..onda da bol miktarda var.. ) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Oyy canım sana kurban olurum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 bende bende.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 doğum günü sucuğu yarın kurban ol sen.. hani doğum ölüm ay şakası bile kötü.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 kına bırakırım sana insan kutlar kutlamadan öldürdün Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 ama yarın niye kutlucam şimdiden yok öldürmedim.. ben yapmam öle şey çamur atma.. (: kına...? kınıyorum bu sözcükten dolayı seni... memati- bulut diyoduk..şimdi kına diyosun... kafama sıkar giderimmmm işte.. ( ) Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 hayırlı ömürler hepimize... hep meşgul biri geliyor aklıma(hayır meşgul değilim dese bile...) Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 meşgül değilim ya yazmıyonki bana nasıl meşgül oldugumu anlıcan (: huzur dolu bir insan geliyor aklıma Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 samımıyet,sevıyelı espırıler forumun teknık servısı Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 gerçekden forumun teknik servisi gibi oldum sıkı bir dost Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 doğum günü sucuğu.. şimdi ateşte kızartçan yicen... ( ) pek sevmem ama olsun Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 abowwwww kim gelmiş benim yahnim daha iyi olur yahni yap üstteki neyse bişi demicem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 deme zaten.. koparırım dilini ( ben geldim yehhu.... istemiyosan giderim dermişim ) ya bugün doğum günün uğraşmayım diyorum ama.. üstteki üstteki.. tenhacı Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 deme zaten.. koparırım dilini ( ben geldim yehhu.... istemiyosan giderim dermişim ) ya bugün doğum günün uğraşmayım diyorum ama.. üstteki üstteki.. tenhacı uğraş benimle yoksa uyku tutmaz beni hayatımda bir boşluk olur üsttekini görünce gülesim geliyo (: Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 lokumun yer seni.. fistukk geldi ( zeynebime.. ) seni görünce de kabusların..kabuslarım geliyo aklıma.. uğraşma desen de işe yaramaz zaten.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 ikinizi görünce mutluluk geliyor aklıma Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 seni görünce minik sevimli bi yürek Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 seni görünce de o sevimli yüreğini hissediyorum minik yüreğimde.. gerçi yumruğumu sıkınca pek minik durmuyo ama.. ( canım benm..ikimiz birlikte fıstıklı lokumuz.. ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.