Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 16 yıl kelebek,bahar,yalnızlık üçü bana sap gibi geçırdığım baharı anımsattı ı am soryy
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl incelememe dünden kalanı yazan bir Angel(oooo Angel ben mantı yedim de geldim sen daha bulaşık yıka dion)
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl incelememe dünden kalanı yazan bir Angel(oooo Angel ben mantı yedim de geldim sen daha bulaşık yıka dion) ooooooooo sen buradamisin yine gormedim seni. SErcan.a deme Manti yedigini Borek varmiydi ben borek istiyorum.
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl ooooooooo sen buradamisin yine gormedim seni. SErcan.a deme Manti yedigini Borek varmiydi ben borek istiyorum. tembel adamın hali başka oluyor geldim ama gidiyorum...laf aramızda mantıyı ********* yapmışlardı;tüm bulaşıkları da bana yıkattırdılar...Ben Sercanı çok özledim...gelirse çok selam söle... börek mi?kız bekar ve gurbetçiyiz buralarda;biz kim börek kim biraz da gülem
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 16 yıl tembel adamın hali başka oluyor geldim ama gidiyorum...laf aramızda mantıyı ********* yapmışlardı;tüm bulaşıkları da bana yıkattırdılar...Ben Sercanı çok özledim...gelirse çok selam söle... börek mi?kız bekar ve gurbetçiyiz buralarda;biz kim börek kim biraz da gülem ok canim gelir se selam soylerim . sen demek yikadin kirmadan mi yikadin Ya bak ne zor bekar ve gurbette olmak demi benden sin
Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2008 16 yıl artık tanısmak ıstıyorum cünkü ne zaman yazacaksan sen oluyorsunnn ama ben hala senı tanımıyorumm
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 16 yıl artık tanısmak ıstıyorum cünkü ne zaman yazacaksan sen oluyorsunnn ama ben hala senı tanımıyorumm Tamam baharcim tanisiriz birdaki girdimde burda olursan yazisiriz okay
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl baharcım bosver ya tanıma onu hayatın 1 sanıyede kararır bak benım halıme testere gelşıyo aklıma canıııııııı
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl baharcım bosver ya tanıma onu hayatın 1 sanıyede kararır bak benım halıme testere gelşıyo aklıma canıııııııı yalanci yalanci sana kimse inanmaz
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 16 yıl yalanci yalanci sana kimse inanmaz ben ınanıyorum o yeter. ustekını gorunce bebısı cok ozledıgım aklıma geldı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.