Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 16 yıl Oldukça uysal biri iletilerinden yola çıkarak yazdım bunu,iş olsun die değil
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 16 yıl tesekkur ederım mavı olmayan gokyuzu :)bılıyorum bunu ıs olsun dıye yazmadıgını.sunu da belırtmelıyım kı bunu soyleyen ılk degılsın.ben boyleyım dıyebılmek yada sen boylesın dedırtebılmek ne kadar guzel.. senı gorunce aklıma tartısmacı-haksızlıga gelemeyen-ayrımcılıga karsı bırı gelıyo.ben guncel konularda ıletı yazmam amatakıpcısıyımdır oranın yazılarınızda okuyorum yane
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 16 yıl evet bir de Erzurumdan yazan biri ya oradaysan memleketime bir selam göndereyim mi? Iğdır ama olsun aynı toprak sayılır... Uysal olduğu kadar adı sevgi olan arkadaşım...
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 16 yıl evet erzurumdayım su anda... ıstemesemde.ya ben cok cabuk buyuyorum yada bu sehır gıddıkce kuculuyor bana karsı.. valla komık gelecek belkı ama senı gorunce yarın staja gıdecegım aklıma geldıydı saatımı kurdum kı sabah kalkayım
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 16 yıl evet erzurumdayım su anda... ıstemesemde.ya ben cok cabuk buyuyorum yada bu sehır gıddıkce kuculuyor bana karsı.. valla komık gelecek belkı ama senı gorunce yarın staja gıdecegım aklıma geldıydı saatımı kurdum kı sabah kalkayım Bak bunu görünce güldüm.Neden mi?Ben bugün işte vatandaş istilasından kurtulmak için stajer olduğumu söyledim.Aman ben miyim diyen,yanıma gelen ''yaw bu öğrenci,bilmez'' demesin mi?Gün boyu gülmekten kırıldım.Ama şimdi bunlar beni öğrenci sanndılar,onlar başta dedi ben de onayladım valla iii denk gelmiş. Benim de aklıma iş geldi.Erzurum güzeldir ama güzellliği sevgisindedir.Ne demek istediğini anladım.Bende aynı durumdayım.Bir şehri güzelleitirenn sen veya benim.Erzuruma selamlar...Bu arada yavaş yavaş büyü,belki de büyümektir tek sorun!
Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2008 16 yıl ya nıye mılletı kandırdın.hanı sımdı staj yaptıgım yerde benı de goren sanıyo kı yenı calısanlardan.bır hurmet bır hurmet edıyolar kı gormeyın gıtsın. sonradan ogrendıklerınde de bana daha cay ıcer mısın bıle demıyolar aleykumus selam aldım selamını yarın sabah horozlar gıbı otecem bu selamı elımdekı bırsey degıl kı buyumek.durduramıyorum... keske sadece beden olarak buyebılseydık.pesınden bırde sorumluluklar sorunlar vs. seyler gelıyo.et ıle tırnak gıbıler... sende selam soyle Igdıra. sende Igdıra nasıl soylersın bılemem ben yolumu bulmusum yarın sabah otecem
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 16 yıl Vay,tüm çayları kabul et bak ben de eyvallah abiler diyerekten kırmamaya çalışıom Of bende sorumlulukları sevemedim gitti,yok sa onlar mı beni sevmedi neyse iki şık şık,bir tık tık geçir hayat,sana ve isteklerine bakmadan. yukardaki üyeyi görünce aklıma Erzurumda staj yapan biri geliyo,vallaha kimsecikler demedi,altıncı hizzime kulak verdim azcık Kız yayamaz yine işe geç kaldım,hemi de yarım saaaaaat ne yaptıysa ötmeyen alarmım yaptı.dur ben sana hattan bakayım
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 16 yıl üsttekini görünce mavi olmayan bi gökyüzü aklıma geliyo. Siyah ya da pembe olabilir. Bi keresinde bi dolu yağmıştı var ya yumruk kadar. Yürüyeyim demiştim, takır takır kafamı deldiler. Bi keresinde de üniversiteyi kazandığım seneydi, gudubet bi sis basmıştı nemli nemli.
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 16 yıl Birisini gorunce aklina hemen bir hikaye gelen biri geliyor aklima
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 16 yıl taktin ya sen bu araba islerine Askerlerini hic bitirmicek gibi birisi geldi aklima nedense
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 16 yıl zaten bu kafayla gidrsem uzatacam ben bu askerligi seni gorunce aklima bi anda kahve geldi hade yapta icelim nasi ictigimi biliyomusun
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 16 yıl bilemedin ortadan cok sekerliden az telvesi bol ama bataklik kivaminda olmayan daha bu kivamda yapabilen cikmadi
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 16 yıl bi yerde okumusdum birisine diyordun artik cok iyi temizlik yapiyorum beni alan kiz yasadi diye ( dogru hatirliyorsam) o yuzden yika bakalim jonu gorunce aklima cok guzel temizlik yapan birisi geliyor
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 16 yıl Benim aklıma kullanıcı resmine bakarak söylüyorum,çocukluk çizgi filmim geliyo! Ne günlerdi o günler vay vay
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 16 yıl ya yaa yaslanmısız mavı goruyon mu sımdı angel bılmez sen bılırsın sene 1968 o zamanlar tv ler sıyah beyazdı...(tarıhı salladım bılmıyom o zaman tv var mıydı ha ) ustekını gorunce aklıma yandasım-toprakdasım-karanlıkta gokyuzunde ates boceklerını gordugunde bıle ''benım hala hayattan umudum var'' dıyebılen bırı gelıyo aklıma...
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 16 yıl Üsttekini görünce bi çizgifilm geliyo aklıma. Bi keresinde de bizim evi karıncalar basmıştı. Gece bi kalktım, kolum başım ısırık ısırık olmuş. Etraf yaramaz karıncalarla dolup taşmış. Meğer şekerliğin kapağını açık unutmuşuz. Gece gece katil olmak zorunda kaldım uyumak için. Sonra da merak ettim bunlar nereden geliyo diye. Akşamki cesetleri takip ettim bi baktım taa bahçeden hissedip gelmişler. Ulan nerden hissettiniz, benim yanımda biri çıkarma yapsa ben kokusunu duymuyorum. Yuvalarını bulunca ben bunların üremelerini merak ettim tabi, iki karıncayı üstüste koyuyorum, olmuyo, kaçıyolar. Sinekler gibi olmuyolar. Sonra komşumuzun oğlu vardı engin, meğer karıncalar öyle üremezmiş öyle demişti. Enginde şimdi baba oldu, kockoca adam. Kızının upuzun saçları var yeni doğmuş bebekte. Yeni doğmuş bebekte upuzun saç nasıl olur ya? Biraz daha bekleseymiş hazır örülmüş doğcakmış. Biraz rahatsızmış ama, bugün doktora götürdülerdi.
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 16 yıl ya yaa yaslanmısız mavı goruyon mu sımdı angel bılmez sen bılırsın sene 1968 o zamanlar tv ler sıyah beyazdı...(tarıhı salladım bılmıyom o zaman tv var mıydı ha ) ustekını gorunce aklıma yandasım-toprakdasım-karanlıkta gokyuzunde ates boceklerını gordugunde bıle ''benım hala hayattan umudum var'' dıyebılen bırı gelıyo aklıma... Sene 1968 ve biz ayağımızda takunyalar,bir o yana bir bu yana.1968 de TV var mıydı;tarihi iyi bilirim ama TVye ilgim yok yaşlandık Bursercan yaşlandık of of...yandaşım,toprağım senin sayfana döneceğim şimdi ama önce.... Üstteki üyeyi görünce bir Turist Ömer geliy aklıma.Turistleri severiz biz ya...
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 16 yıl benim aklıma oooo askerde net keyfi süren biri geliyor aklıma
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.